bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
Άνοιξε νέο ίδρυμα στην κολασμένη λεωφόρο τις προάλλες! Νομίζω ότι πρέπει να φλεβαριάσουμε τα ενδότερα....
Πήγαμε χτες και όπως μπήκαμε βγήκαμε δεν είχε γυναίκες 5 είδα όλες και όλες μέτρια πράγματα επισεις απ' έξω κάνεις μπήκαμε μέσα δεν ήρθε κανείς να μας πει πληροφορίες τέτοια αδιαφορία δεν έχω ξαναδεί και σηκωθηκαμε φύγαμε .πηγε κανεις να μας πει τι παιζει?
Να προσθέσω ότι μάλλον οι τύποι ονειρεύονται ένα στριπ με ντυμένες κολομπαρατζουδες... Απατο με τη μία... Ποιος φωτεινός εγκέφαλος άραγε το σκέφτηκε...Πήγαμε χτες και όπως μπήκαμε βγήκαμε δεν είχε γυναίκες 5 είδα όλες και όλες μέτρια πράγματα επισεις απ' έξω κάνεις μπήκαμε μέσα δεν ήρθε κανείς να μας πει πληροφορίες τέτοια αδιαφορία δεν έχω ξαναδεί και σηκωθηκαμε φύγαμε .
Κάνουν χορούς και πριβέ έτσι; τι παίζει η ιρινα κάνει τίποτα παραπάνω ;Δουλεύει η Ιρινα εκεί η ξανθια ρωσιδα που ήταν παλιά και στο Sin μόνο για αυτήν αξίζει επίσκεψη
Δεν έχω πάει ακόμα για να δω τι παίζειΚάνουν χορούς και πριβέ έτσι; τι παίζει η ιρινα κάνει τίποτα παραπάνω ;