μιας και ο πριβε χρονος μου ηταν πολυ περιορισμενος δεν ειχα την πολυτελεια να κανω επισκεψεις σε αγγελιες απο odloty κτλ
και πηγα καρφι στο club afrodyta για το οποιο ειχα διαβασει καλα πραματα,
παιδια ακομη κι εκει εντυπωσιαστηκα...πηγαμε κατα τις 5 το απογευμα χωρις να ξερουμε τις ωρες λειτουργιας ,για καλη μου τυχη τοτε ανοιγε ....μπαινω μεσα και παω στο μπαρ οπου με υποδεχτηκε μια μπαργουμαν με σουπερ μινι,ηταν ωραιο που εβλεπα την προσελευση των δεσποινιδων μια μια ,με ρουχα νορμαλ και μετα απο λιγο αφου πηγαιναν κι αλλαζαν ,φορωντας τα ρουχα εργασιας ,δηλαδη σουπερμινι,12 ποντα κτλ,
εντυπωση μου εκανε που ηταν πολυ φιλικες και συζητησιμες ,γιατι ερχονταν ολες στο τραπεζι μας,μιας και ημασταν οι μοναδικοι πελατες εκεινη την ωρα.Να σημειωσω πως δεν παραγγειλα καμμια σαμπανια κτλ που οπως ξερουμε στην ελλαδα πρεπει να παραγγειλεις για να ερθουν στο τραπεζι σου,παρα μονο μια μπυρα κοστους 2,5 ευρω.Δεν ερχονταν για να τις κερασεις αλλα για φαν-συζητηση γελια.Απο τις 4 κοπελες που ηταν στο τραπεζι ,η μια ηξερε απταιστα αγγλικα,η αλλη σπαστα,η τριτη μερικες κουβεντες και η τεταρτη τιποτα
Στο μαγαζι δουλέυουν συνολικα 25 κοπελες εμφανισης απο 6-9*,εγω ειδα μονο 7-8 γιατι πηγα νωρις και ειχα πιεση χρονου.Τεσπα πηρα μια ουκρανη πραγματικο αλογο,ψηλη,ξανθια,βυζαρες ,κορμαρα,κωλαρα που για να με πεισει πως θα περασω καλα ,με χαιδευε ,μου επιανε τον πουτσο,μου εταξε μασαζ....αφου ακουσα και μασαζ τοτε δεχτηκα γιατι ημουν κουρασμενος και χρειαζομουν ...πληρωνω και περπαταμε μαζι...στις σκαλες την αφησα αυτη να ανεβαινει μπροστα μου για να βλεπω τις ποδαρες της και το κουνημα μοντελου καθως ανεβαινε,καπου εκει την εβαλα χερι ...με κοιταξε και μου χαμογελασε...στο δωματιο ολα αργα και σχολαστικα....μου προτεινε ντουζ...εκανα...εκανε κι αυτη...μετα ηρθε απο πανω μου ξεκινοντας με ερωτικο μασαζ με τα χειλη στην πλατη μου και με τις βυζαρες της να μου χαιδευουν τον κωλο,διαρκεια κανα 10 λεπτο συνεχισε με μια πιπα βαθια ,απολαυστικη ,αργη, στην συνεχεια ανεβηκε απο πανω και και μου εχωσε τις τεραστιες βυζαρες στο προσωπο.... να μην ξεχασω ,γλυψιματα,δαχτυλα,χαιδεματα κτλ ολα ελευθερα ,για ακαπωτο και αναλ ειναι εξτρα και κανεις συμφωνια με την κοπελα δεν ξερω ποσο ,δεν ρωτησα.
Αφου τελειωσα μετα κανα δεκαλεπτο ,με σκουπισε σχολαστικα και μου εκανε μασαζ νορμαλ σε ολο το σωμα ,αργα αργα μεχρι να τελειωσει ο χρονος μου.Μου εκανε εντυπωση πως ξοδεψε ολον τον χρονο (30 λεπτα) δουλευοντας επανω μου σε σεξ,ερωτικο μασαζ,νορμαλ μασαζ...οχι σαν τις δικες μας που πριν χυσεις εχουν εξαφανιστει απο το δωματιο....Κρατησα και ωρα 30 πραγματικα λεπτα συν 10 λεπτα που σου δινουν για μεχρι να ανεβεις πανω-ντουζ κτλ.Η κοπελα υπεροχη ,φιλικη,μου προτεινε κλαμπ με λατιν μουσικη που προτιμα αυτη...ισως να περιμενε καποια προταση για να βρεθουμε...δεν ξερω...αλλα τι να κανω που δεν γινοταν οποτε δεν το προτεινα καν.Αν ημουν μονος θα το εκανα εννοειτε...αφου ντυθηκαμε με φιλησε 3 φορες και με συνοδεψε στο μπαρ οπου αφου εκατσα ηρθε ξανα και με σεβασμο με φιλησε αλλη μια φορα και με αποχαιρετησε ευγενικα..
αυτη ηταν η εμπειρια μου απο σεξ κλαμπ ...
αλλη σεξουαλικη εμπειρια δεν ειχα λογω χρονου,
την αλλη φορα θα δοκιμασω ομως,
επισης την αλλη φορα θα παιξω πολυ σε μπαρ κλαμπ κτλ,που το πιστευω πολυ αυτο....