Νέα

Εταιρίες Courier, τιμές, εμπειρίες, προτάσεις.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μιας και δεν βρήκα άλλο παρόμοιο θρεντ
και μιας και εχω ανάγκη να στείλω ένα δέμα είπα να ρωτήσω εδώ μπας και ξέρει κανείς.

έχω μια οθόνη 22" να στείλω για service στην αθήνα από ηράκλειο και θα την στείλω μέσω κούριερ.
το πόρτα πόρτα των ΕΛΤΑ είναι υπηρεσία κούριερ;
θα μου στείλουν την οθόνη εκεί όπως είναι ή θα φτάσει σε κομμάτια;
από τιμές ξέρετε τι παίζει;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πόρτα Πόρτα ναι είναι κούριερ
Έρχονται σπίτι σου,ή γραφείο και τα πάιρνουν
Καλοί είναι(οπως και Speedex,ACS)και πολλοί ακόμα
Όλοι χρεώνουν ανάλογα με βάρος,όγκο,μέγεθος το ανώτατο.
Όποιο είναι το μεγαλύτερο αυτό και χρεώνουν.
Αποστολές που φτάνουν Σάββατο κοστίζουν πολύ πιο ακριβά,ΠΡΟΣΟΧΗ
Αν στείλεις με SPEEDEX επέλεξε βασική υπηρησία Η αν είναι μεγάλο το δέμα,θα σου βγει πιο φτηνά(ειναι για τα βαριά και ογκώδη δέματα)

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
η οθόνη είναι 8 κιλά και είναι 22" χωρίς τη συσκευασία, θα μου γαμήσει το πορτοφόλι η μαλακία....

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μπες στο site της Acs φιλε. Έχει εργαλείο υπολογισμού κόστους.
Η συσκευασία είναι δική σου ευθύνη.
Αν στο συσκευάσουν αυτοί, θα στο χρεώσουν.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ναι, κουριες ειναι η πορτα πορτα. Το ποσο ασφαλες ειναι ενα δεμα ειναι στο χερι οποιου πακεταρει. Χωσε οτι μπορεις μεσα. Πλαστικα με φυσαλιδες, φελιζολ κλπ. Πιασοκωλε ειναι η φαση εκτος αν εχεις καποιον με μαγαζι που συνεργαζεται με εταιρεια να το στειλει στο ονομα του.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Πακεταρησε τη καλα και δεν εχει προβλημα. Καλυπτονται και απο ασφαλεια οι αποστολες για φθορα στη μεταφορα απωλεια κλπ. Τωρα για φραγκα πανω κατω τα ιδια παιρνουν ολοι.. με αμελητεα αποκλιση.. 2-3 ευρω περιπου.

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μπες στο site της Acs φιλε. Έχει εργαλείο υπολογισμού κόστους.
Η συσκευασία είναι δική σου ευθύνη.
Αν στο συσκευάσουν αυτοί, θα στο χρεώσουν.
ευχαριστώ για την πληροφορία

γαμώ τη φάρα μου.... 40 ευρώ μου βγάζει με 10 κιλά δέμα

μάλλον με speedex θα το στείλω γιατί βρήκα στη γειτονιά μου υποκατάστημα.

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναι, κουριες ειναι η πορτα πορτα. Το ποσο ασφαλες ειναι ενα δεμα ειναι στο χερι οποιου πακεταρει. Χωσε οτι μπορεις μεσα. Πλαστικα με φυσαλιδες, φελιζολ κλπ. Πιασοκωλε ειναι η φαση εκτος αν εχεις καποιον με μαγαζι που συνεργαζεται με εταιρεια να το στειλει στο ονομα του.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
φοιτητής είμαι εδώ, δεν ξέρω κανέναν :thumbsup:

ας πάει και το παλιάμπελο... ότι έγινε έγινε... το 30-40ρικο θα φύγει έτσι στο νερό.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
ρε φίλε συγνώμη αλλά 3 ευρώ δεν είναι αμελητέα απόκλιση.. είναι ένα παλιό καλό χιλιάρικο...

Δεν εχεις κ αδικο.. ειδες το γαμοευρω τι μας εκανε..? να βλεπουμε τα παλια καλα χιλιαρικα σα κατοσταρικα.. anwy.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν εχεις κ αδικο.. ειδες το γαμοευρω τι μας εκανε..? να βλεπουμε τα παλια καλα χιλιαρικα σα κατοσταρικα.. anwy.

μωρέ δεν φταίει το ευρώ... το κεφάλι μας το ξερό φταίει που αφήσαμε να μεταφράσουνε το παλιό πενηντάρικο σε 50 λεπτά και το κατοστάρικο σε ευρώ χωρίς να τους γαμίσουμε τα κέρατα από την πρώτη μέρα..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα τους έκλανες μια μάντρα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
μωρέ δεν φταίει το ευρώ... το κεφάλι μας το ξερό φταίει που αφήσαμε να μεταφράσουνε το παλιό πενηντάρικο σε 50 λεπτά και το κατοστάρικο σε ευρώ χωρίς να τους γαμίσουμε τα κέρατα από την πρώτη μέρα..

Εμεις τους αφησαμε, η το λαμογιο ο σημιτης που τους αφησε χυμα στο κυμα να βαζουν οτι γαμοκαπελο θελανε..? γαμω το σπιτι του η μουσιτσα..  >:(

(ασε γιατι φυγαμε και οφτοπικ)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
acs ειναι η πιο ακριβη. speedex μου εχουν κανει ζημια σε δεμα 2 φορες. πτοτειμω γενικη ταχυδρομικη. ταχυδεμα ειναι φτηνη αλλα δεν εχει σε ολες τις πολεις

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Κοιταξε και την λυση του ΚΤΕΛ που ειναι λιγα τα λεφτα. ΑΠλα, πρεπει να εχεις ατομο να το παραλαβει για να το παραδωσει εκει που θες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κοιταξε και την λυση του ΚΤΕΛ που ειναι λιγα τα λεφτα. ΑΠλα, πρεπει να εχεις ατομο να το παραλαβει για να το παραδωσει εκει που θες.

ααα ναι αυτο κανε, αν εχεις καποιον. ειναι πολυ φτηνα.

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτό είναι αδύνατο... θα φτάσει πειραιά το δέμα με το πλοίο, και μετά κάποιος πρέπει να το πάει στο κρυονέρι στου διαόλου τη μάνα... άσε που δεν έχω τέτοιες σχέσεις με τους αθηναίους που ξέρω.

acs ειναι η πιο ακριβη. speedex μου εχουν κανει ζημια σε δεμα 2 φορες. πτοτειμω γενικη ταχυδρομικη. ταχυδεμα ειναι φτηνη αλλα δεν εχει σε ολες τις πολεις
αυτή η γενική ταχυδρομική είναι των ελτά η συνηθισμένη υπηρεσία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom