Νέα

Πήδηξα τη δασκάλα μου, πειράζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Εδώ και 2 μέρες πηδάω τη καθηγήτρια που μου κάνει ιταλικά ιδιαίτερο σπίτι.35άρα αραβωνιασμένη με γιατρό.....και γαμώ τα μουνιά.Μ έχει ξεζουμίσει μάγκες....

το μόνο που φοβάμαι είναι μη την αφήσω έγκυο γιατί τη γαμάω συνέχεια ακάποτα(αν και προσέχω-προλαβαίνω και βγαίνω έξω) ;)

το θεωρείτε σωστό?σας έχει τύχει κτ παρόμοιο?

βρήκα μια φωτό που της μοιάζει.....

Συνημμένα

• ulfkg.png
    ulfkg.png
    125,8 KB · Εμφανίσεις: 80

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Εδώ και 2 μέρες πηδάω τη καθηγήτρια που μου κάνει ιταλικά ιδιαίτερο σπίτι.35άρα αραβωνιασμένη με γιατρό.....και γαμώ τα μουνιά.Μ έχει ξεζουμίσει μάγκες....

το μόνο που φοβάμαι είναι μη την αφήσω έγκυο γιατί τη γαμάω συνέχεια ακάποτα(αν και προσέχω-προλαβαίνω και βγαίνω έξω) ;)

τελικα με την αλλη τα χαλασες ε?

Επισκέπτης

N'αλλάζεις και χέρι που και που..

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
ρε σεις σας εχει "σπασει" η μαλακια ορισμενων εδω............η φαντασια σας οργιαζει...

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Τώρα τό μάθημα έχει γίνει πραγματικά "ιδιαίτερο"!!!Πάντως καλού-κακού πάρε καμμιά προφύλαξη.Δέν είναι μόνο ή εγκυμοσύνη,κυκλοφορούν ασθένειες.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097

να υποθεσω πως ο τυπακος με το καπελακι κλοουν εισαι εσυ :2funny:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Και έγκυος να μείνει, θα γίνει "μπαμπάς" ο γιατρός  :2funny:

ο γιατρός παππούλης...που όλο το βράδυ είναι στα νοσοκομεία κι αφήνει αυτό το μωρό αγάμητο..

αλλά γι αυτό είμαστε εμείς εδώ  :grin: :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εχεις πηδησει το μυαλο σου να κατεβαζει ιστοριες διαρκως. Θα παθεις εγκεφαλογκαστρι στο τελος

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εχεις πηδησει το μυαλο σου να κατεβαζει ιστοριες διαρκως. Θα παθεις εγκεφαλογκαστρι στο τελος

καλά,κοίτα φίλε δεν έχω ανάγκη ούτε να το παίξω έξυπνος ούτε να βγάλω τα ψυχολογικά μου στο σαϊτ,όπως κάνουν μερικοί εδω μέσα.Εγώ απλά ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία μαζί σας,άμα δε γουστάρετε πείτε στον αντμιν να μου σβήσει το thread. no problem :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
όχι ρε η φωτό είναι μούφα,απλά ήθελα να βρώ μια να της φέρνει εξωτερικά ;) :grin:
σε κατι ποιο εσωτερικο να της μοιαζει να διασταλη και η κορα του οφθαλμου μας δεν εχεις :o :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Δεν μου δινεις το τηλεφωνο να την παρω και γω να μου κανει κανα ιδιαιτερο ρε αδελφε ?
Τον Ιουνιο παω Ιταλια και θα χρειαστω ενα φρεσκαρισμα  :jerking:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε Πυρόκαυλε πόσων ετών είσαι; Για να λες ότι κάνεις ιδιαίτερα μήπως είσαι μαθητής; (βέβαια και ενήλικες μπορεί να κάνουν ιδιαιτερα ξένων γλωσσών -γι αυτό ξεκαθάρισέ μας αν είσαι μαθητής ή όχι).

Επίσης είναι πολύ κακό που κάνεις σεξ χωρίς προφύλαξη για ένα σωρό λόγους (αρρώστειες, ανεπιθυμητη εγκυμοσύνη, κλπ).

Τέλος πάντων, αν είσαι άνω των 18 και γουστάρει και η κοπέλα, why not μεταξύ συνεννούντων ενηλίκων; (λαμβάνοντας υπ' όψιν την παραπάνω παρατήρησή μου για τις προφυλάξεις).

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
δε μας ειπες.καλη στο κρεβατι?

GOLUM

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
kai meta to akapoto ksipnas i allazeis pleuro?
ektos an allazeis xeri... :jerking:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
σε κατι ποιο εσωτερικο να της μοιαζει να διασταλη και η κορα του οφθαλμου μας δεν εχεις :o :2funny:

όχι ρε φίλε δεν έχω.Τσατίστηκα τώρα.Επειδή είναι κανα δυο μαλάκες εδώ μέσα που ναι ψυχάκηδες και ρωτάνε που χύνουνε και που κλάνουνε κ.λ.π. πρέπει να τη πληρώνουν όλοι που θέλουμε να μοιραστούμε μια εμπειρία.Ε αιντε δεν είστε σεις για τίποτα.

Λίλας
Γεια σου κι Αβράμηδες σας ταιριάζουν μόνο τελικά εδώ

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Φίλε Πυρόκαυλε πόσων ετών είσαι; Για να λες ότι κάνεις ιδιαίτερα μήπως είσαι μαθητής; (βέβαια και ενήλικες μπορεί να κάνουν ιδιαιτερα ξένων γλωσσών -γι αυτό ξεκαθάρισέ μας αν είσαι μαθητής ή όχι).

Επίσης είναι πολύ κακό που κάνεις σεξ χωρίς προφύλαξη για ένα σωρό λόγους (αρρώστειες, ανεπιθυμητη εγκυμοσύνη, κλπ).

Τέλος πάντων, αν είσαι άνω των 18 και γουστάρει και η κοπέλα, why not μεταξύ συνεννούντων ενηλίκων; (λαμβάνοντας υπ' όψιν την παραπάνω παρατήρησή μου για τις προφυλάξεις).

27 φίλε κάνω ιταλικά για να έχω μόρια για Ασεπ ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom