giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
οι διδυμεσ barbie και οι αγκιναρεσ !Φωκαίας 22 ! τι επαθα πανω στο τσιμοθκι !
τι να σασ λεω μιλαμε για μεγαλη γκαντεμια σημερα!!
μερα βροχερη και λιγοτερη ψυχρα θα ελεγα!!αλλα μια συνεφια βρε παιδί μοθ!!
σαν ταινία του Federico Fellini(La Citta delle Donne!)
εκει προσ το απογεματάκι επινα ενα καφεδάκι μετα το μεσημεριανό (αγριεσ αγκινάρεσ με κρεμ αλλα πολίτα και λιγο τζατζικάκι απο δίπλα για συνοδεία) λεω :
-χμμμ τι βροχερή μερα δεν παω και γω μια βολτιτσα στη φυλήσ για κανα μποθντζον δεν θα χει και πολυ κοσμο σημερα!
ετσι για να στηριξοθμε και λιγο την οικονομία και τισ ποθτανεσ λιγάκι!!
αφου πέρασα απο διάφορα καταστήματα με καθε λογήσ ποθτανεσ (σημερα ειχε εκπτωσεισ και προσφορέσ με ακαποτα-γκωνλικά απο πισω- τελειωτικά ακάποτα με η χωρίσ - με τρεισ ποθτανεσ μαζί σε ενα στη φυλήσ με εξωτερική σκαλιτσα που σκωτονεσε αμα πέσεισ κλπ) κατέβηκα στο υπόγειο φωκαίασ 22!
Ωχ μα τι βλέπω !! 2 ξανθίεσ τυποθ barbie και μαλλον διδυμεσ !!
- gkia so paidara mo simera imaste dio(2)thes na perasis!!
- ναι θα ηθελα δεν εχω ξανακανει με 2! αλλα πωσ θα το κανοθμε αφου εχω μονο ενα μποθντζον
-xaxaxaxax ela kai da dis ti ta se gkanome!!
ειμε στο κρεβάτι δεξιά μολισ μπεισ, καθαρό ευαερο και ζεστο!διχωσ μυρωδιά πσολιτιδοσ τυποθ κωλοκυνθουσ!!
επισησ εχει ωραία διακοσμηση και δημιουργικό φωτισμό-φιλικός στην όραση αλλα με ψυχολογική επιβολή δηµιουργώντασ ευχάριστα συναισθήµατα
ανοιγει η πορτα και:
-ela moro mo tora tha dis ti tha se gkanome!
-ναι ελατε στο θειο με το μεγαλο το εργαλειο!!σιγα καλε πιο μαλακά θα σπασετε το ντιβανι
το τι εγινε δεν περιγραφετε !!χερια απο δω,διαφορα βυζιά,μερικοι γκωνλοι, ποδια απο κει δεν χωραγαμε στο ντιβανι το οποιο ετριζε λιγακι,τσιμοθκια με καποτα παντα!και αλλεσ περιπτιξεισ!
-ela tora pare mas!
-βεβαιωσ αλλωστε πληρωσα εισ διπλουν το αντιτημον!
και ενω εκτελοθσα το καθήκον μοθ εγινε το αναπαντεχον!!(μου ρθε να γκλασω! πολυ ομωσ :S) :S :S :S
-ma ti epates moro mo!?
-τιποτα κατι μοθ ετυχε και πρέπει να φύγω ξαφνικά!!
-ela tora pu ta pas den se aresome!!
-οχι οχι ξεχασα τον θερμοσυφωνα ανοικτο και πρεπει να φυγω πριν γινει πυραυλοσ!!
ντυνομε γρηγορα και βγαίνω οξω! εκει πέρδομαι για συντομο διαστημα και συνεχίζω την πορειά μοθ για φυλήσ στο πορδελλο με την ευα τσατσα οποθ και εγινε η πραξισ με την καταπληκτική ελενη απο πισω !!
Αγκινάρα (Cynara scolymus) η περδοφόροσ!!
τι να σασ λεω μιλαμε για μεγαλη γκαντεμια σημερα!!
μερα βροχερη και λιγοτερη ψυχρα θα ελεγα!!αλλα μια συνεφια βρε παιδί μοθ!!
σαν ταινία του Federico Fellini(La Citta delle Donne!)
εκει προσ το απογεματάκι επινα ενα καφεδάκι μετα το μεσημεριανό (αγριεσ αγκινάρεσ με κρεμ αλλα πολίτα και λιγο τζατζικάκι απο δίπλα για συνοδεία) λεω :
-χμμμ τι βροχερή μερα δεν παω και γω μια βολτιτσα στη φυλήσ για κανα μποθντζον δεν θα χει και πολυ κοσμο σημερα!
ετσι για να στηριξοθμε και λιγο την οικονομία και τισ ποθτανεσ λιγάκι!!
αφου πέρασα απο διάφορα καταστήματα με καθε λογήσ ποθτανεσ (σημερα ειχε εκπτωσεισ και προσφορέσ με ακαποτα-γκωνλικά απο πισω- τελειωτικά ακάποτα με η χωρίσ - με τρεισ ποθτανεσ μαζί σε ενα στη φυλήσ με εξωτερική σκαλιτσα που σκωτονεσε αμα πέσεισ κλπ) κατέβηκα στο υπόγειο φωκαίασ 22!
Ωχ μα τι βλέπω !! 2 ξανθίεσ τυποθ barbie και μαλλον διδυμεσ !!
- gkia so paidara mo simera imaste dio(2)thes na perasis!!
- ναι θα ηθελα δεν εχω ξανακανει με 2! αλλα πωσ θα το κανοθμε αφου εχω μονο ενα μποθντζον
-xaxaxaxax ela kai da dis ti ta se gkanome!!
ειμε στο κρεβάτι δεξιά μολισ μπεισ, καθαρό ευαερο και ζεστο!διχωσ μυρωδιά πσολιτιδοσ τυποθ κωλοκυνθουσ!!
επισησ εχει ωραία διακοσμηση και δημιουργικό φωτισμό-φιλικός στην όραση αλλα με ψυχολογική επιβολή δηµιουργώντασ ευχάριστα συναισθήµατα
ανοιγει η πορτα και:
-ela moro mo tora tha dis ti tha se gkanome!
-ναι ελατε στο θειο με το μεγαλο το εργαλειο!!σιγα καλε πιο μαλακά θα σπασετε το ντιβανι
το τι εγινε δεν περιγραφετε !!χερια απο δω,διαφορα βυζιά,μερικοι γκωνλοι, ποδια απο κει δεν χωραγαμε στο ντιβανι το οποιο ετριζε λιγακι,τσιμοθκια με καποτα παντα!και αλλεσ περιπτιξεισ!
-ela tora pare mas!
-βεβαιωσ αλλωστε πληρωσα εισ διπλουν το αντιτημον!
και ενω εκτελοθσα το καθήκον μοθ εγινε το αναπαντεχον!!(μου ρθε να γκλασω! πολυ ομωσ :S) :S :S :S
-ma ti epates moro mo!?
-τιποτα κατι μοθ ετυχε και πρέπει να φύγω ξαφνικά!!
-ela tora pu ta pas den se aresome!!
-οχι οχι ξεχασα τον θερμοσυφωνα ανοικτο και πρεπει να φυγω πριν γινει πυραυλοσ!!
ντυνομε γρηγορα και βγαίνω οξω! εκει πέρδομαι για συντομο διαστημα και συνεχίζω την πορειά μοθ για φυλήσ στο πορδελλο με την ευα τσατσα οποθ και εγινε η πραξισ με την καταπληκτική ελενη απο πισω !!
Αγκινάρα (Cynara scolymus) η περδοφόροσ!!