Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Αν οι αυτοι που επιθυμουν ειναι πολλοι ισως το σκεφτει θετικα ο διαχειριστης απο το αποτελεσμα της ψηφοφοριας.
Μην βιαζεσαι,θα περιμενω πρωτα το αποτελεσμα της ψηφοφοριας.μονο αυτο παρατηρησες εδω;
ολα τα αλλα καλα;
Και δεν μας λες, ρε μεγάλε Παίχτουρα, ΕΣΥ μέχρι πόσα θα έδινες για (μηνιαία ή ετήσια) συνδρομή;;
Χαρηκα,που το εθεσες πιο απλα, συνεισφεροντας με την αποψη σου να το καταλαβουν,για οσα μελη δεν το καταλαβαν με την δικη μου διατυπωση.Ευχαριστω.Δηλαδή να μπαίνουμε στο σάιτ που είναι για μπουρδέλα και τα θρεντ με τη βασική θεματολογία του σάιτ να είναι φρι ενώ τα άσχετα-γενικά θέματα να είναι με συνδρομή?
καινοτομία θα είναι, δε λέω...
Ναι δινε του θαρρος κι εσυ! δε βλεπεις που το παληκαρι ειναι σε παρακρουση και παραληρημα?Δηλαδή να μπαίνουμε στο σάιτ που είναι για μπουρδέλα και τα θρεντ με τη βασική θεματολογία του σάιτ να είναι φρι ενώ τα άσχετα-γενικά θέματα να είναι με συνδρομή?
καινοτομία θα είναι, δε λέω...
αφήστε τον κόσμο να λέει μαλακίες!
έχει μια οδό βολτέρου εδώ κοντά μου κάπου, θα τη βγάλω φωτο και θα σ'τη στείλω για όταν επαναπατριστείς
Ναι, βέβαια στην γειτονιά των μασατζίδικων και των στούντιο. Ανάμεσα σε ανταλλακτικάδικα μαϊμού.
Ωραία περιοχή.
Χάθηκε μία λεωφόρος, μια promenade......
ασε που ειναι αντιθετο στις αρχες των μπουρδελιαριδων..
Λες μεγαλες μαλακιεςΛυπαμαι αυτους που δεν ειναι σε θεση να διακρινουν το γραπτο Ελληνικο λογο.Ισως η Παιδεια τους και η ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗ τους, να μην τους βοηθει.Σαν ανθρωπος που με συναρπαζει η αναζητηση σωστης γνωσης και πληροφορησης παρουσιασα αυτο το θεμα διχως κανενα συμφερον-αυτοπροβολη-υστεροβουλια.Οσοι δεν καταλαβαινουν αυτα που γραφω,προφανως τους χαρακτηριζω λιγους και ας μην με ενοχλουν.Δεν ειμαι πλουσιος, αλλα μπροστα στην ποιοτητα αυτων των θεματων και να μην υπαρχουν ορισμενοι να μπαινουν και να χαλανε την οποια συζητηση με τις ''μαλακιες'' τους (να το πω στην διαλεκτο που μερικοι καταλαβαινουν)δεν θα με χαλαει να πληρωνω ενα συμβολικο ποσο στο καθε site που βρισκομαι και οχι μονο εδω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.