Με αφορμή τις συζητήσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς σε διάφορα thread σχετικά με την Οικονομία κ την γενικότερη κατάσταση στην χώρα μας, εδώ θα μπορούμε να κουβεντιάζουμε για τις κάθε είδους "προσφορές" των Τραπεζών σε πιστωτικές κάρτες, δάνεια, επιτόκια, αλλά κ την γενικότερη συμπεριφορά τους προς τους πελάτες-δανειολήπτες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τράπεζες-Πιστωτικές κάρτες-Δάνεια: αναγκαιότητα ή απάτη...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 516
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ωχ! εχει πολυ ψωμι το θεμα!
Ευχαριστώ
Γι' αυτό το άνοιξα... μήπως καταφέρουμε μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, να προστατευτούμε από τις παγίδες τους... κ να επωφεληθούμε από κάποια καλή προσφορά ;)
ωχ! εχει πολυ ψωμι το θεμα!
το κοβω να ξεπερναει το θεμα με τις ελλεινιδες!
σκετη απατη..........
Οι κάρτες ή οι ελλεηνίδες?
Επισκέπτης
Με αφορμή τις συζητήσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς σε διάφορα thread σχετικά με την Οικονομία κ την γενικότερη κατάσταση στην χώρα μας, εδώ θα μπορούμε να κουβεντιάζουμε για τις κάθε είδους "προσφορές" των Τραπεζών σε πιστωτικές κάρτες, δάνεια, επιτόκια, αλλά κ την γενικότερη συμπεριφορά τους προς τους πελάτες-δανειολήπτες...
τις πιστωτικές θεωρούσα απάτη αλλα η αδερφή μου με έπεισε ότι αν ξέρεις να τις χρησιμοποιείς μπορεις να βγεις κερδισμένος.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τις προαλες ειχανε βγαλει μια κυρια στο μεγκα που εκλαιγε γιατι στην αναγκη τραβουσε λεφτα απο την καρτα! και τοκια στα πανωτοκια μεχρι που εφτασε το χρεος 9.000 + ευρω και την απειλουσανε οτι θα της παρουνε το σπιτι!
τις κανανε χιλιες δυο ερωτησεις....!
του στυλ γιατι δανειστηκατε απο την καρτα ? και απαντησε γιατι ντρεποταν να δανειστει σε τετοια ηλικια απο συγγενεις! λογικο εν μερη!
φωναζε επισης οτι δεν ειναι καθολου δικαιο να της παρουν το σπιτι για 9.000 μονο! ελεγε ας μου παρουν κατι αλλο!
και εμενα μου ακουγεται λογικο! αυτο ειναι αλητεια! να χρωστας 9.000 και να θελουνε να σου παρουν 1 σπιτι των 200.000 σχεδον........
τις κανανε χιλιες δυο ερωτησεις....!
του στυλ γιατι δανειστηκατε απο την καρτα ? και απαντησε γιατι ντρεποταν να δανειστει σε τετοια ηλικια απο συγγενεις! λογικο εν μερη!
φωναζε επισης οτι δεν ειναι καθολου δικαιο να της παρουν το σπιτι για 9.000 μονο! ελεγε ας μου παρουν κατι αλλο!
και εμενα μου ακουγεται λογικο! αυτο ειναι αλητεια! να χρωστας 9.000 και να θελουνε να σου παρουν 1 σπιτι των 200.000 σχεδον........
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
και τα 2 ειναι κατι σαν το κυπριακο!Οι κάρτες ή οι ελλεηνίδες?
αλυτα!
Επισκέπτης
Οι κάρτες ή οι ελλεηνίδες?
και τα 2.
Θέλουν πολύ προσοχή στη χρήση...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ναι αυτην την θεωρια μου ελεγε και ενας φιλος μου την προηγουμενη βδομαδα....αν την χρησιμοποιεις σωστα εισαι κερδισμενος! μου ελεγε επισης οτι ολλα ειναι θεμα χρησης και καταχρησης!τις πιστωτικές θεωρούσα απάτη αλλα η αδερφή μου με έπεισε ότι αν ξέρεις να τις χρησιμοποιείς μπορεις να βγεις κερδισμένος.
ενω η αδερφη του ειναι μεχρι τον λαιμο με την πιστωτικη..........
...η αδερφή μου με έπεισε ότι αν ξέρεις να τις χρησιμοποιείς μπορεις να βγεις κερδισμένος.
Ετσι είναι! Και το μυστικό είναι απλό: ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ μόνον αν μπορείς να εξοφλείς κάθε μήνα ΟΛΟ το ποσόν (κ όχι να πληρώνεις την "ελάχιστη καταβολή")... ή όταν αγοράζεις κάτι ακριβό, με ΑΤΟΚΕΣ δόσεις ;)
Kι επίσης, έχουμε κάρτα ΧΩΡΙΣ ετήσια συνδρομή! Σε περίπτωση που η Τράπεζα που συνεργαζόμαστε δεν δεχτεί κάτι τέτοιο, τους λέμε ότι θα κλείσουμε την κάρτα μας κ θα πάμε σε κάποια άλλη που το κάνει... ;)
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έλα ντε! Κάποιοι είμαστε Ινδιάνοι και δεν τα έχουμε αυτά τα πως τα λέτε.........Duracell βαλε και επιλογη στην ψηφοφορια οτι δεν εχουμε και ουτε θελουμε να αποκτησουμε.....
Duracell βαλε και επιλογη στην ψηφοφορια οτι δεν εχουμε και ουτε θελουμε να αποκτησουμε.....
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ο ΘΑΝΟΣ
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα λιγοι ειναι αυτοι που κανουν ΣΩΣΤΗ χρηση! και την εχουν και για ωρα αναγκης!Ετσι είναι! Και το μυστικό είναι απλό: ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ μόνον αν μπορείς να εξοφλείς κάθε μήνα ΟΛΟ το ποσόν (κ όχι να πληρώνεις την "ελάχιστη καταβολή")... ή όταν αγοράζεις κάτι ακριβό, με ΑΤΟΚΕΣ δόσεις ;)
οι περισσοτεροι λιγο πολυ ξερουμε τι κανουν....
Επισκέπτης
Ετσι είναι! Και το μυστικό είναι απλό: ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ μόνον αν μπορείς να εξοφλείς κάθε μήνα ΟΛΟ το ποσόν (κ όχι να πληρώνεις την "ελάχιστη καταβολή")... ή όταν αγοράζεις κάτι ακριβό, με ΑΤΟΚΕΣ δόσεις ;)
ακριβως!!!
Ειχε 6.000 άλλά επέλεξε να το πάρει με άτοκες δόσεις και να κρατησει το κεφάλαιο απείραχτο.
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
αν ξέρεις να κάνεις σωστή χρήση μπορείς να βγεις κερδισμένος...
Duracell βαλε και επιλογη στην ψηφοφορια οτι δεν εχουμε και ουτε θελουμε να αποκτησουμε.....
Εγινεεε
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
πιστωτικες καρτουλες!Έλα ντε! Κάποιοι είμαστε Ινδιάνοι και δεν τα έχουμε αυτά τα πως τα λέτε.........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K