Νέα

Bourdela Fight Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, έλεος δηλαδή πια με αυτό το "συλλυπητήρια στους δικούς του"!

Από που προκύπτει δηλαδή ότι οι "δικοί του" ήξεραν ότι είναι μέλος του site?

Και δεύτερο, από τους 70.000 μέλη που έχουν γραφτεί στο site από το Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι σήμερα, τι λέτε, ο εν λόγω εκλιπών είναι ο μόνος εκλιπών?

Απλώς δε το μάθαμε για τους άλλους!

(Και για να το ευθυμήσουμε και λίγο, σκεφτείτε κάποιος να γράψει στη διαθήκη του:
"Και στον αγαπητό υιό/ανηψιό/ξάδερφο/κ.ο.κ. αφήνω το username μου στο μπουρεδέλα.tv, να το χρησιμοποιεί μετά το θανατό μου όπως αυτός θέλει, το password μου είναι "asdfgh", και του εύχομαι καλή σταδιοδρομία"
Ο Συντάξας
Ο Συμβολαιογράφος
Οι Μάρτυρες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ξέρω ήδη οτι και που σου γράφω  stavros51 κάνω μια ακόμη βλακία, όμως επειδή πιστεύω ότι αρκετοι/ες, από όσους γνωρίζαμε τον Μαραουντ θα σου δώσουνε μια απάντηση ξεκινάω εγώ.

Αν διαβάσεις λοιπόν τα ποσταρίσματα-συλλυπητήρια για τον ξαφνικό ταξίδι του Αλέξανδρου, θα παρατηρήσεις ότι όλοι όσοι έγραψαν ότι το ηξεραν προσωπικά, σχεδόν κανένας μας δεν συλλυπήθηκε την οικογένεια του και όχι γιατί δεν είχε ή γιατί είμαστε αμελείς. Αλλα επειδή ο Αλέξανδρος έδεινε με την καρδιά του ειμαστε κατα κάποιο τρόπο άτυπα μέλη της οικογένειας του. Εμάς δλδ, ποιός θα μας συλλυπηθει;;;

Και βέβαια ήξεραν ότι ο Αλέξανδρος ήταν μέλος του σάιτ, αφού μας δέχονταν σπίτι του και οι περισσότεροι ξεραμε μέλη της. Ήταν τεράστιος για να μπορει να κρυφτεί.
Και δεύτερο, από τους 70.000 μέλη που έχουν γραφτεί στο site από το Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι σήμερα, τι λέτε, ο εν λόγω εκλιπών είναι ο μόνος εκλιπών?
Αυτό δεν σου λέει τίποτα δλδ, ότι ανοίγει ο Πίτσι τέτοιο θρεντ και κάθονται αξιόλογα μέλη και γράφουνε με πόνο ψυχής. Δεν σου λέει τίποτα;;

Φυσικά, δεν θέλω να ξεκινησω μια διαμάχη πάνω από το φρέσκο ακόμη χώμα που τον σκεπάζει καλύτερα να τον αφήσουμε αναπαυθεί ήσυχα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

(Και για να το ευθυμήσουμε και λίγο, σκεφτείτε κάποιος να γράψει στη διαθήκη του:
"Και στον αγαπητό υιό/ανηψιό/ξάδερφο/κ.ο.κ. αφήνω το username μου στο μπουρεδέλα.tv, να το χρησιμοποιεί μετά το θανατό μου όπως αυτός θέλει, το password μου είναι "asdfgh", και του εύχομαι καλή σταδιοδρομία"
Ο Συντάξας
Ο Συμβολαιογράφος
Οι Μάρτυρες)

Δεν ευθυμει κανεις με τετοια πραγματα Σταυρακο! Δεν ευθυμεις ΠΟΤΕ με τον πονο του αλλου.

Ειμαι μελος της κοινοτηττας του bourdela απο τοτε που ξεκινησε σχεδον το seite και μπορω να πω πως γνωριζω τον καθε εναν απο εσας σε επιπεδο γραφης.

Θελεις να το παιζεις διαφορετικος και αντιρρησιας. Οκ! μαγκια σου!

Aλλα με εναν θανατο δεν κανεις ποτε πλακα!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Ξέρω ήδη οτι και που σου γράφω  stavros51 κάνω μια ακόμη βλακία, όμως επειδή πιστεύω ότι αρκετοι/ες, από όσους γνωρίζαμε τον Μαραουντ θα σου δώσουνε μια απάντηση ξεκινάω εγώ.

Αν διαβάσεις λοιπόν τα ποσταρίσματα-συλλυπητήρια για τον ξαφνικό ταξίδι του Αλέξανδρου, θα παρατηρήσεις ότι όλοι όσοι έγραψαν ότι το ηξεραν προσωπικά, σχεδόν κανένας μας δεν συλλυπήθηκε την οικογένεια του και όχι γιατί δεν είχε ή γιατί είμαστε αμελείς. Αλλα επειδή ο Αλέξανδρος έδεινε με την καρδιά του ειμαστε κατα κάποιο τρόπο άτυπα μέλη της οικογένειας του. Εμάς δλδ, ποιός θα μας συλλυπηθει;;;

Και βέβαια ήξεραν ότι ο Αλέξανδρος ήταν μέλος του σάιτ, αφού μας δέχονταν σπίτι του και οι περισσότεροι ξεραμε μέλη της. Ήταν τεράστιος για να μπορει να κρυφτεί.
Αυτό δεν σου λέει τίποτα δλδ, ότι ανοίγει ο Πίτσι τέτοιο θρεντ και κάθονται αξιόλογα μέλη και γράφουνε με πόνο ψυχής. Δεν σου λέει τίποτα;;

Φυσικά, δεν θέλω να ξεκινησω μια διαμάχη πάνω από το φρέσκο ακόμη χώμα που τον σκεπάζει καλύτερα να τον αφήσουμε αναπαυθεί ήσυχα.
δεν είχα "σκοπό" να ποστάρω τίποτα σ'αυτό το θρεντ,όχι γιατί είμαι "γαιδούρι",αλλά επειδή δεν μπορώ ποτέ να βρω-σε τέτοιες καταστάσεις-κάτι να γράψω και δεν μου αρέσει να γράφω "απλά τυπικά" κάτι,και επειδή δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο(ούτε μπαίνω στο τσατ,ώστε να είχαμε συνομιλήσει)δεν είχα και κάτι "προσωπικό" να γράψω.
αλλά με αφορμή αυτόν σας τον διάλογο που ξεκίνησε,σκεφτείτε το λίγο-ειδικά όσοι τον γνωρίζατε,με τον έναν ή τον άλλο τρόπο-πως αυτό το συγκεκριμένο θρεντ είναι το ΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟγια οποιαδήποτε "κόντρα" πάει να δημιουργηθεί!ήδη εσύ trikarde εκνευρίστηκες(πιθανότατα απόλυτα δικαιολογημένα)οπότε υποθέτω πως ειδικά εσείς που είσαστε ήδη φορτισμένοι από το γεγονός θα πρέπει να μην αφήσετε να συμβεί καμία "ηλίθια"(sorry,αλλά έτσι το βλέπω,για ένα τέτοιο θέμα)κόντρα να εξελιχθεί εδώ.σε όλα τα θέματα υπάρχουν-και σωστά-διάφορες απόψεις και γνώμες,αλλά σε αυτό εδώ ΟΧΙ
αυτά από μένα και νιώθω πως η "αφορμή" αυτή που μου δόθηκε,ήταν ίσως και η καλύτερη ευκαιρία για μένα να τιμήσω με τον τρόπο μου-και όχι "τυπικά"-έναν πολύ αγαπητό και αξιόλογο(όπως κατάλαβα από όλα όσα διάβασα)ΑΝΘΡΩΠΟ
καλημέρα σε όλους και όσοι τον γνωρίζατε να τον θυμάστε πάντα,για όσες ωραίες στιγμές σας χάρισε.

Επισκέπτης

Ο Συντάξας
Ο Συμβολαιογράφος
Οι Μάρτυρες)
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
κριμα.μονο αυτο μπορο να πο.....

Επισκέπτης

Ο Συντάξας
Ο Συμβολαιογράφος
Οι Μάρτυρες)

Μιὰ ἀκόμη πατάτα τοῦ κ. γενικοῦ διαμεσολαβητοῦ.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Ο Συντάξας
Ο Συμβολαιογράφος
Οι Μάρτυρες)
Θα πρεπε να ντρεπεσαι για αυτα που εγραψες  :S :S :S

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..Δεν πιστεύω στην ζωή μετά θάνατο κλπ, αλλά εάν τελικά ισχύει, τότε για τον συγκεκριμένο θα έλεγα ότι θα κοπανιέται στο γέλιο με το post του Stavros51.

Όσοι τον ξέρατε καλά, να είστε καλά να τον θυμάστε.
σωστος ο ιωργος και επιπροσθετως, δεν μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει απο το ποστ του σταυρου51, πώς προσβαλεται η μνημη του mara, τον οποιο παρεπιφτόντως ετυχε να γνωρισω και να παμε μαζι και σε τεμαχια..  :)

σταματειστε βρε παληκαρια να ψαχνετε κατι/καποιον που να φταιει για κατι και ας μην υπαρχει φταιξιμο..

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια σας παρακαλω ,δεν χρειαζετε να απανταμε αλλο σε αυτα που εχει γραψει ο κυριος!
Θα ξεκινησει μια αντιπαλοτητα και δεν ειναι ωραιο.... :(
Δεν το αξιζει αυτο ο Αλεξ!

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Δεν απευθύνομαι σε κανέναν "ειδικά" εδώ, απευθύνομαι γενικά σε όλους όσους "θίχτηκαν" από αυτά που έγραψα, και ίσως μόνο κατ' ιδίαν στο φίλο μου τον Pitsi, που ξεκίνησε αυτό το θέμα (και έκανε και αναφορά μάλιστα):

ΠΡΟΦΑΝΩΣ συλλυπητήρια!  Αυτό συνηθίζεται να λέμε όταν μας αφήνει κάποιος, δε θα αποτελέσω εγώ εξαίρεση.
Αλλά συλλυπηρήρια σε ποιόν?
Στους "οικείους" του?  Δεν τους ξέρω  (ούτε τον ίδιο τον ήξερα).
Στους υπόλοιπους εδώ που τον ήξεραν?  Ναι, ισχύει.  Αυτονόητο.
Απο κει και πέρα, έχει νόημα να μπαίνει ο καθένας να γράφει "συλληπητήρια"?  70.000 φορές θα το διαβάσουμε?  Θα διαβάσουμε όλες τις αντίστοιχες ευχές "Ζωή σε σας", "ελαφρύ να 'ναι το χώμα" κλπ κλπ κλπ που συνηθίζεται να ακούγονται στα νεκροταφεία και τα μνημόσυνα?

Η συμμετοχή εδώ επιτρέπει μια ανωνυμία, κρίνοντας λοιπόν από αυτό που φαντάζομαι ότι συμβαίνει συνήθως, ΥΠΕΘΕΣΑ, ότι οι "οικείοι" του εκλιπόνος (όσους είχε, γυναίκα, παιδιά, συγγενείς - αυτούς συνήθως λέμε "οικείους") ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ (και δεν ξέρουν) για τη συμμετοχή του εδώ.
Λέτε τώρα (αν κατάλαβα καλά) μερικοί, ότι δεν είναι έτσι, ότι είχατε πάει σπίτι του, είχατε γνωρίσει τους οικείους του, κλπ.  Δε θα φέρω αντίρηση, αφού το λέτε, έτσι θα είναι.  Αλλά εγώ δε μπορώ να το ξέρω. Το ΣΥΝΗΘΕΣ, είναι τα μέλη της οικογένειας του μέλους εδώ, να μην το ξέρουν. Όπως και δεν ξέρουν αν ξενογαμεί.

Έγραψες SPEED, ότι "με εναν θανατο δεν κανεις ποτε πλακα" και "Δεν ευθυμεις ΠΟΤΕ με τον πονο του αλλου".  Κάνεις λάθος αν αυτό κατάλαβες.  Δεν ευθυμώ με κανενός τον πόνο, ευθυμώ όμως με το γεγονός του θανάτου (γενικώς - όχι ειδικά με του συγκεκριμένου), ως κομμάτι του κύκλου της ζωής.  Πως να το κάνουμε, αυτή είναι η μοίρα των ζώντων οργανισμών, γεννιούνται, ζουν, πεθαίνουν.  Αν από αυτό τον πανάρχαιο κύκλο βγαίνει και γέλιο κάπου-κάπου, κακό είναι να γελάμε?  Είναι σα να μου λες ότι οι καταπληκτικές γελοιογραφίες του ΑΡΚΑΣ στον κύκλο σκίτσων "Η Ζωή Μετά" (8 βιβλία) δε σ' αρέσουν, γιατί διαπραγματεύονται το θάνατο.  Σεβαστό το γούστο σου (δε μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει να σου αρέσουν), αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ που τους αρέσει αυτό το είδος χιούμορ. (Γι' αυτό και πουλάει άλλωστε ο ΑΡΚΑΣ).
Δεν μπορείς εσύ (ή ο οποιοσδήποτε άλλος) να τους (μας) πει "Κακώς σας αρέσει"!.
Μας αρέσει, και το λέμε.

PIATSAS, όχι, δεν ντρέπομαι γι' αυτά που έγραψα.
Επαναλαμβάνω, ούτε τον ήξερα τον άνθρωπο, με λυπεί ο θάνατος κάποιου (ιδίως αν γίνεται πρόωρα όπως διάβασα ότι συνέβη εδώ), αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτό που έγφραψα:  Και κάποιοι άλλοι από τους 70.000 (θα) έχουν πεθάνει (στατιστικά μιλώντας) από το 2005 μέχρι σήμερα, και κανείς δεν έχει γράψει τίποτα γι' αυτούς.

Σαν συμπέρασμα, βλέπω πως στο χώρο αυτό (το forum μας εννοώ) οι περισσότεροι από αυτούς που συμμετέχουν έχουν κρεμασμένο το ζωνάρι τους για καυγά.  Κακώς. Η άποψη του άλλου, όποια κι αν είναι, ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΤΑΙ, δεν υβρίζεται.

Κάποιο επιχείρημα που να αντικρούει αυτά που έγραψα εγώ, δε διάβασα.  Το να μου λέτε ότι είμαι "ασεβής" δεν ισχύει, γιατί δεν προσέβαλα κανέναν, και ούτε τον εκλιπόντα, βεβαίως.

-----------

Ante gamisou mori kwlogria gamw to spiti sou. 

Να τος!  Με τάπωσε τώρα με το επιχείρημά του!

(και να διευκρινήσω ότι το warn δε του το έβαλα εγώ - κάποιος με πρόλαβε!)

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Ο Συντάξας
Ο Συμβολαιογράφος
Οι Μάρτυρες)

Εαν σε χαλαει το εν λογο θρεντ τοτε μην παιρνεις θεση.Εαν νομιζεις οτι ειναι θρεντ για να αρχισεις τις εξυπναδες σου και την παπαρολογια σου τοτε για ακομα μια φορα εισαι εκτος θεματος.Καποιοι τον γνωρισαν απο κοντα και τον γνωρισαν εξαιτιας αυτου του σαιτ.Νιωθουν την αναγκη να τον αποχαιρετισουν με αυτον τον τροπο ισως επειδη δεν μπορεσαν να πανε στην κηδεια του.Εσυ τι ζορι τραβας με ολα αυτα ρε?????
Διαχειριστης του σαιτ υπαρχει και αυτος θα κρινει τι πρεπει να γινεται και τι οχι.Εαν δεν γουσταρεις απλα το βουλωνεις!!!

Υ.Γ

Μην ανησυχεις οταν πεθανεις δεν προκειται να γραψει κανεις για σενα τιποτα γιατι εισαι σκατοψυχος!!!

Λιγη ανθρωπια πανω σου δεν βλαπτει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σαν συμπέρασμα, βλέπω πως στο χώρο αυτό (το forum μας εννοώ) οι περισσότεροι από αυτούς που συμμετέχουν έχουν κρεμασμένο το ζωνάρι τους για καυγά.  Κακώς. Η άποψη του άλλου, όποια κι αν είναι, ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΤΑΙ, δεν υβρίζεται.

Τζουλς

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εαν σε χαλαει το εν λογο θρεντ τοτε μην παιρνεις θεση.Εαν νομιζεις οτι ειναι θρεντ για να αρχισεις τις εξυπναδες σου και την παπαρολογια σου τοτε για ακομα μια φορα εισαι εκτος θεματος.Καποιοι τον γνωρισαν απο κοντα και τον γνωρισαν εξαιτιας αυτου του σαιτ.Νιωθουν την αναγκη να τον αποχαιρετισουν με αυτον τον τροπο ισως επειδη δεν μπορεσαν να πανε στην κηδεια του.Εσυ τι ζορι τραβας με ολα αυτα ρε?????
Διαχειριστης του σαιτ υπαρχει και αυτος θα κρινει τι πρεπει να γινεται και τι οχι.Εαν δεν γουσταρεις απλα το βουλωνεις!!!

Υ.Γ

Μην ανησυχεις οταν πεθανεις δεν προκειται να γραψει κανεις για σενα τιποτα γιατι εισαι σκατοψυχος!!!

Λιγη ανθρωπια πανω σου δεν βλαπτει...

Προσυπογραφω. Ας μη συνεχιστει ομως η μαλακια του καθε αφιλου και συναισθηματικα αναπηρου εδω μεσα. Δε λυπουμαστε για ενα γαμημενο νικ που χαθηκε. Χασαμε ενα φιλο. Οποιος δε μπορει να το καταλαβει προφανως δε γνωριζει τη λεξη. Αφηστε τον στη δυστυχια και τη μαλακια του.

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Βρε σταύρο51 καταλαβαίνω ...

Συνάδελφε Chevalier,

ΠΡΟ-ΦΑ-ΝΩΣ δεν έγραψα τίποτα με κακία.
Γιατί να έχω κακία με τον άνθρωπο, αφού όπως είπα, δε τον ήξερα.

Από όσα εσύ γράφεις, φαίνεται ότι αν τον ήξερα, το αντίθετο από κακά αισθήματα θα μου είχαν δημιουργηθεί.  Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτά που έγραψες.  Άλλωστε και άλλοι εδώ που τον ήξεραν, ο καθένας με τον τρόπο του μια τέτοια περιγραφή έχει κάνει για τον άνθρωπο.

Η περιγραφή σου κάτι λέει. 

Αυτό που προσπάθησα να πω (και ίσως δεν έγινε κατανοητό) είναι ότι δεν καταλαβαίνω την αθρόα έκφραση τυπικών εκφράσεων που λέγονται σε τέτοιες περιπτώσεις, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το γεγονός ότι εδώ, λέγονται για ένα ΑΓΝΩΣΤΟ άτομο.
Δεν ήταν άγνωστος σε κάποιους (όπως ήταν σε μένα), εν τάξει, κατανοητόν, άρα στην περίπτωση αυτή η αναφορά στον "μεταστάντα" ΕΧΕΙ νόημα, όπως έχει και η δική σου.

Στην περίπτωση του αγνώστου, θεωρώ ότι δεν έχει.  Είναι σα να πηγαίνει κανείς στα καλά καθούμενα στα νεκροταφεία που γίνονται κηδείες, και να απευθύνεται στους (άγνωστους σε αυτόν) συγγενείς, λέγοντας "Συλλυπητήρια", "ζωή σε σας", "ελαφρύ να 'ναι το χώμα που θα τον σκεπάσει", "Προσδοκώ ανάσταση νεκρών" (ειδικά με αυτό το τελευταίο έχω μια ευαισθησία), "Να ζήσετε να τον θυμάστε", και άλλα τέτοια που δε τα θυμάμαι όλα τώρα.  Θα ήταν λογική μια τέτοια συμπεριφορά?

Αυτό μόνο είπα, και πέσανε όλοι να με φάνε.
Σιγά ρε παιδιά!
Οι μαύροι κάνουν πάρτυ στις κηδείες των δικών τους ανθρώπων, παρέλαση με μπάντες και χορούς!  Επειδή είπα ότι "δεν πρέπει να είναι ο μόνος που μας έχει αφήσει 3+1/2 χρόνια τώρα", είναι λόγος αυτός να μου την πέσετε έτσι?  Τι είπα, κανένα ψέμμα?
Προσέβαλα κανέναν?

Αυτά.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συνάδελφε Chevalier,

ΠΡΟ-ΦΑ-ΝΩΣ δεν έγραψα τίποτα με κακία.
Γιατί να έχω κακία με τον άνθρωπο, αφού όπως είπα, δε τον ήξερα.

Από όσα εσύ γράφεις, φαίνεται ότι αν τον ήξερα, το αντίθετο από κακά αισθήματα θα μου είχαν δημιουργηθεί.  Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτά που έγραψες.  Άλλωστε και άλλοι εδώ που τον ήξεραν, ο καθένας με τον τρόπο του μια τέτοια περιγραφή έχει κάνει για τον άνθρωπο.

Η περιγραφή σου κάτι λέει. 

Αυτό που προσπάθησα να πω (και ίσως δεν έγινε κατανοητό) είναι ότι δεν καταλαβαίνω την αθρόα έκφραση τυπικών εκφράσεων που λέγονται σε τέτοιες περιπτώσεις, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το γεγονός ότι εδώ, λέγονται για ένα ΑΓΝΩΣΤΟ άτομο.
Δεν ήταν άγνωστος σε κάποιους (όπως ήταν σε μένα), εν τάξει, κατανοητόν, άρα στην περίπτωση αυτή η αναφορά στον "μεταστάντα" ΕΧΕΙ νόημα, όπως έχει και η δική σου.

Στην περίπτωση του αγνώστου, θεωρώ ότι δεν έχει.  Είναι σα να πηγαίνει κανείς στα καλά καθούμενα στα νεκροταφεία που γίνονται κηδείες, και να απευθύνεται στους (άγνωστους σε αυτόν) συγγενείς, λέγοντας "Συλλυπητήρια", "ζωή σε σας", "ελαφρύ να 'ναι το χώμα που θα τον σκεπάσει", "Προσδοκώ ανάσταση νεκρών" (ειδικά με αυτό το τελευταίο έχω μια ευαισθησία), "Να ζήσετε να τον θυμάστε", και άλλα τέτοια που δε τα θυμάμαι όλα τώρα.  Θα ήταν λογική μια τέτοια συμπεριφορά?

Σιγά ρε παιδιά!
Οι μαύροι κάνουν πάρτυ στις κηδείες των δικών τους ανθρώπων, παρέλαση με μπάντες και χορούς!  Επειδή είπα ότι "δεν πρέπει να είναι ο μόνος που μας έχει αφήσει 3+1/2 χρόνια τώρα", είναι λόγος αυτός να μου την πέσετε έτσι?  Τι είπα, κανένα ψέμμα?
Προσέβαλα κανέναν?

Αυτά.

Όσο επιμένεις να λες αυτά που λες, δείχνει πόσο λίγος εισαι ως άνθρωπος (ολα μικρά για σένα)
Καλά σε είπε κάποιος "ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ"  (εδώ όλα κεφαλαία)
Αντι σαν μάγκας να τα μαζέψεις με μια απλή συγχώμη, ρωτάς αν προσέβαλες κανέναν;;;
Ναι, την μνήμη ενός φίλου που μας λείπει.
Το μεγάλο ζήτημα ειναι ότι κάποιοι "φίλοι" σου το ίδιο χιουμουρίστες όπως εσύ σε υπερασπίζουνε, άρα είσαστε πολλοί οι "ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ", το χειρώτερο ειναι ότι τους είχε ταισει κανονικά.
Νοιώθω ντροπή και θυμό.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Όσο επιμένεις να λες αυτά που λες, δείχνει πόσο λίγος εισαι ως άνθρωπος (ολα μικρά για σένα)
Καλά σε είπε κάποιος "ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ"  (εδώ όλα κεφαλαία)
Αντι σαν μάγκας να τα μαζέψεις με μια απλή συγχώμη, ρωτάς αν προσέβαλες κανέναν;;;
Ναι, την μνήμη ενός φίλου που μας λείπει.
Το μεγάλο ζήτημα ειναι ότι κάποιοι "φίλοι" σου το ίδιο χιουμουρίστες όπως εσύ σε υπερασπίζουνε, άρα είσαστε πολλοί οι "ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ", το χειρώτερο ειναι ότι τους είχε ταισει κανονικά.
Νοιώθω ντροπή και θυμό.
ελπίζω να μην "παρεξηγήθηκε" και η δική μου τοποθέτηση(επειδή έκανα παράθεση στο δικό σου ποστ,μόλις ξεκίνησε αυτή η "κόντρα")
εγώ απλά επαναλαμβάνω πως θεωρώ ασέβεια σε αυτό εδώ το θρεντ να υπάρξει οποιαδήποτε "κόντρα" και οτιδήποτε "άσχετο" με ότι θέλετε να γράψετε κυρίως εσείς που τον γνωρίσατε και προσωπικά.
αυτή ήταν ξεκάθαρα η δική μου θέση και δεν αλλάζω γνώμη σε αυτό.έκανα παράθεση σε σένα,για τον απλούστατο λόγο πως-εκ πρώτης όψεως-εσύ υπέθεσα πως θα ήσουν ο πρώτος που θα το αντιλαμβανόσουν και που θα ήθελες να παραμείνει "φόρος τιμής" αυτό το θρεντ και όχι "χώρος αντιπαράθεσης"

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ειχα σκοπο να ερθω σε αντιπαράθεση πανω απο τον τάφο του Μαράου.
Αλλα ο Σταύρος εξακολουθεί να προκαλεί αντι να ζητησει μια συγχωμη ή εστω να σωπάσει.
Σιγά ρε παιδιά!
Προσέβαλα κανέναν?

Ακού τι λέει και θέλει να βγει και μάγκας.
ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ και μάγκας δεν πάει.

che_cosa?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαβάζοντας το μήνυμα που έστειλε ο Σταυρος51
........
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση

Ο Συντάξας
Ο Συμβολαιογράφος
Οι Μάρτυρες)
..........

Αναρωτιέμαι... Ψυχαναγκαστικά γραφει ο χρήστης??? (!!!!)
Σου ειπε κανεις αγαπητέ Σταυρο51 ότι πρέπει να απαντάς κ να επεμβαίνεις σε ότι γράφεται... ακομα κ ενώ δεν σε ενδιαφέρει.. ή δεν πιάνεις το νόημα?????
Αυτο είναι έναι ένα θέμα που αφορά αυτούς που τον ήξεραν (με οποιοδήποτε τροπο) και θέλουν αν εκφράσουν ένα τελευταίο αντίο...
Σε χάλασε??
Όταν πεθάνεις εσύ δεν θα θελες να σε θυμηθεί κανείς κ να εκφράσει ένα τελευταίο γεια..??
Αλλα το καλύτερο είναι να γραψεις στην διαθήκη σου: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ όσοι δεν με 'χουν δει από απόσταση 6εκ., δεν με έχουν αγαπήσει βαθιά αποδεδειγμένα,  να στεναχωρηθούν, να πουν αντίο ή να αναφέρουν το ονομά μου... Κ την μέρα της κηδείας απαγορεύεται η διελευση αγνώστων σε περίμετρο 10 μέτρων... (μια κ θα γελάνε σίγουρα όπως κάνω κ εγώ..)

Λίγος σεβασμός στην έκφραση των διπλανών μας δεν είναι περιττός...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το γαμησατε και ψοφησε.

σε λιγο θα βγαλετε και ελληνικο καφε, παξιμαδακι και για επιδορπιο ψαρόσουπα..

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Λίγος σεβασμός στην έκφραση των διπλανών μας δεν είναι περιττός...
ΑΥΤΟκαι μόνο αρκεί πιστεύω για να συνεχίσουν σε αυτό το θρεντ όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν κάποιο "λόγο" να το κάνουν.να θυμηθούν-τα παιδιά που τον γνώρισαν-να στείλουν ένα "αντίο" κάποιοι άλλοι.
εγώ την "παρέμβαση"-για καλό-που θεώρησα πως ήταν σωστό εκ μέρους μου να κάνω,την έκανα και δεν θα ξαναπαρέμβω.
ας σεβαστούμε ΟΛΟΙ όμως την μνήμη αυτού του ανθρώπου και την θλίψη των γνωστών και φίλων του.
Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom