καλησπερα παιδες.θελω με την σειρα μου να μοιραστω τις εμπειριες μου απο την σοφια που ειχα στο διημερο 16-17/1/09. θεμα 1ο.βγηκαμε για τσαρκα κατα τις 8+ το βραδυ και περασαμε απο το amur.h monh που αξιζε ηταν η τσατσα,οι κοπελες ηταν γυφτισσες.την κανουμε και πηγαινουμε στο aida λιγο παρακατω.δεν το βρηκαμε.ενα ονομα που εμοιαζε δεν ηταν σπιτι!.την κανουμε ξανα και παμε στο βονιτα.εδω πρεπει να παραδεχτω τον elf24,οντως ειχε καλες κοπελες,αλλα μονο 2.αποφασιζουμε να παμε στο ξενοδοχειο και να παραγγειλουμε απο εκει.πηρα την silvana 100 ευρω/3 ωρες
. επομενη ημερα-απο αυτην την κοπελα
, πηρα μια φιλη της πουρο-γκαβλα ονοματι τερρυ. οι φωτο ειναι επαγγελματικες,φτιαγμενες με επιμελεια.μην τις πολυ πιστευετε.δειτε την κοπελα και αν σας αρεσει προχωρηστε.αλλιως στειλτε την για τσιγαρα.και οι δυο ειχαν συμμετοχη,χουφτωνες,εγλυφες βυζια,εβαζες δαχτυλο,οσο ηθελες,τιμωντας την ωρα εως και το τελευταιο λεπτο.(πειτε κανα βουλγαρικο,τις κολακευει,παρολο που ξερανε αγγλικα) θεμα 2ο διαμονη προτημηστε κεντρικα ξενοδοχεια των 45-60 ευρω,παρα πιο μακρινα των 20-30ευρω.μειναμε στο χοτελ ορλναντο 3χλμ απο τον σταθμο των τραινων και τα λεφτα που δωσαμε για τα πηγαινε-ελα στο κεντρο δεν αξιζαν.εξτρα αναμονη 25-30 λεπτα για ταξι στην ρεσεπσιον!!s.o.s. τα ταχι στην σοφια τα εχουν εταιρειες.προσεξτε οταν ανεβαινετε η ταριφα πρεπει να γραφει 0.60 λεβα+0.60/κμ την ημερα η 0.70 νυχτα.δειτε την
. α π ο φ υ γ ε τ ε την εταιρεια "οκ". θεμα 3ο μεταβαση με το λεωφορειο του οσε απο θεσσαλονικη αναχωρηση πρωι 07-30,με σταση στα ελληνικα αφορολογητα,αφιξη στον σταθμο λεωφορειων της σοφιας στις 12-50.προσοχη-ο σταθμος λεωφορειων ειναι διπλα απο τον σιδηροδρομικο σταθμο. αυτο για να μην μπερδευτειτε αν σας αφησει ο ταριφας στον σιδηροδρομικο σταθμο. θεμα 4ο φαγητο κλπ. ειδαμε 2 εμπορικα κεντρα.απεναντι απο το σερατον,παραδοσιακο κτιριο,με οτι θες,καφε,τραπεζα,εστιατοριο,κλπ.το αλλο ηταν το the sofia mall.4 oροφο καινουριο γυαλινο κτιριο-κοσμημα.εδω θα βρειτε ολες τις μεγαλες φιρμες σε ενδυση,φαγητο,κτλ. αυτα τα λιγα παιδια.χαρα μου αν βοηθησω καποιον να αποφυγει κατι που δεν θα του αρεσει.ευχαριστω σε ολους τους χρηστες που κανανε λινκ.