Επισκεψη στη Λελας Καραγιαννη πρωι με ενα φιλο μου. Πουτάνα ήταν η Γιούλη. Αν και την εψαχνα συνεχως τελικα δεν μπηκα
, δεν ξερω ρε γαμωτο , μου φανηκε ασχημη... Μπηκε ο φιλος μου...Ικανοποιημενος φανηκε,(αν και συμφωνησε για την εμφανιση της οτι ..δε θα κερδιζε και καλλιστεια...) μου ειπε οτι ηταν καλη, προθυμη και προσχαρη και πολύ καλο κοριτσι
:o(δεν το κατάλαβα παντως το τελευταίο, απλως μεταφέρω λόγια του φίλου μου)
. Μου ειπε οτι το μονο μειονεκτημα της ειναι μια ουλη στην κοιλια απο εγχειρηση κοιλης . Πλάκα ειναι οτι πριν μπει ο φιλος μου στο δωματιο του ειπα να ρωτησει τη Γιουλη αν η Λιντα ειναι τρανσεξουαλ...Οντως τη ρωτησε και το αποτελεσμα ηταν η Γιουλη να γελαει κανενα τεταρτο και να του λεει οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα ...Η Λιντα ειναι γυναικα... Του ειπε επισης οτι αν καποια κοπελα εχει καποιο αφροδισιο αυτοματως σταματαει τη δουλεια σε αυτο το σπιτι. Αρα μαγκες βουρ . (Οσο πιστευτα μπορει να ειναι τα λογια μιας ιεροδουλου σε αυτό το θεμα...)
Επίσης, ξαναλεω, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΕΓΩ ,ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. Απλά μεταφερω τις εντυπωσεις του. Μην παει κανεις σας, δεν του αρεσει και μπινελικώνει εμένα...
Υ.Γ. Ετσι για πλάκα ,οσοι απο εσας παρετε τη Γιούλη ρωτηστε την κι εσεις για τη Λίντα.