donhostieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Εδώ θα γράφουμε στιχάκια με απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ομοιοκαταληξία.
κοιτα τη βαρκα που 'ρχεται και κανει πλατσα-πλουτσα. απο τα ματια φαινεσαι πως αγαπας την ΠΟΥΤΣΑΕδώ θα γράφουμε στιχάκια με απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ομοιοκαταληξία.
Ο κώλος είναι κόλαση και το μουνί πηγάδι κι όποιος τον κώλο δεν γαμεί τυφλός πάει στον άδηΕδώ θα γράφουμε στιχάκια με απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ομοιοκαταληξία.
το μουνι το μουναρελι επεσε μεσ'το βαρελι. μπηκε ο πουτσος να το βγαλει κι εσκασε με το κεφαλιΕδώ θα γράφουμε στιχάκια με απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ομοιοκαταληξία.
κατα το αρθρο 11 της κωλομουναριας, της γαμικης ενωσεως και της κωλομπαριας, καταδικαζω το μουνι τον πουτσο αθωωνω, τον κωλο βγαζω νικητη και τονε στεφανωνωΕδώ θα γράφουμε στιχάκια με απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ομοιοκαταληξία.
35 δαχτυλα και χωρια το κεφαλι ΑΧ να 'ταν κι αλληΕδώ θα γράφουμε στιχάκια με απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ομοιοκαταληξία.
Σολων Σολων Σολων, πως τον θες τον Ψωλον? Τον μισόν ή όλον? ΟΛΟΝ ΟΛΟΝ ΟΛΟΝΕδώ θα γράφουμε στιχάκια με απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ομοιοκαταληξία.
Σα στυλος μου σηκωνεται η σκεψη στο κεφαλι οταν μικρη μου σκεφτομαι τα ομορφα σου καληΕδώ θα γράφουμε στιχάκια με απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ομοιοκαταληξία.
θυμασαι το ψηλο βουνο που 'μοιαζε με καρπουζι και οταν στονε φοραγα μου ελεγες πως τζουζει?Εδώ θα γράφουμε στιχάκια με απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ομοιοκαταληξία.
αμα δεις την Ελπινικη, τραβα της ενα μανικιΕδώ θα γράφουμε στιχάκια με απαραίτητη προυπόθεση να έχουν ομοιοκαταληξία.