You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνεις για Ταϋλάνδη 3/8-19/8?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SLK200GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Foxvillager
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
Και εγώ Αλεποχώρι θα ειμαι θα ερθω με dodino
dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
Και εγώ Αλεποχώρι θα ειμαι θα ερθω με dodino
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
τυπε σορρυ αλλα εμενα με καλεσε στην παραλια κιννετα ο τυπος ιακωβος που τον καλεσε ο πιπαλεκος για να κανουνε γυμνισμο :S Αμα αλλαξει κατι και δεν παω θα σου πω
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
Κάνεις για Ταϋλάνδη 3/8-19/8?σκέφτομαι λίγες ημέρες bankong και τις υπόλοιπες πουκετ
αν κάνεις κανένα δώρο το αεροπορικά και την διαμονή άνετα.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
μαν μη τρολλαρετε διοτι αποκλειεται να δειτε καλυτερες θαλασσεες στην ταυλανδη απο το αλεποχωρι και εννοειται και αποκλειεται να δειτε εκει κ τετοιες κωλαρες και στρινγκες οπως στο αλεποχωριΤυπε θα ειμαι αλεποχωρι, αν μπορεσω θα πεταχτω...... :S :S :S :S
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 506
χεσε τις μυξιαρικες τυπε, εχει Ρωσσιδες βαρβατες στην Ταϋλανδη που σου πεφτουν τα σαγονιαμαν μη τρολλαρετε διοτι αποκλειεται να δειτε καλυτερες θαλασσεες στην ταυλανδη απο το αλεποχωρι και εννοειται και αποκλειεται να δειτε εκει κ τετοιες κωλαρες και στρινγκες οπως στο αλεποχωρι
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
nai μαν με 8 χιλιαδες μπατ ειναι δικες σουχεσε τις μυξιαρικες τυπε, εχει Ρωσσιδες βαρβατες στην Ταϋλανδη που σου πεφτουν τα σαγονια
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Αυτό το "Κάνεις για Ταυλάνδη" μας έχει βγάλει τα μάτια man
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Για τι μπάτζετ μιλάμε;; στο περίπου από χαρτομανι έχει διαδικασία ;;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
Κάνεις για Ταϋλάνδη 3/8-19/8?σκέφτομαι λίγες ημέρες bankong και τις υπόλοιπες πουκετ
τυπε ποια μερα περιπου υπολογιζεις ότι θα του ριξεις υπνωτικο στο ποτο και θα του παρεις το νεφρο του? :S
χαρτομανι καθολου ,ενα διαβατηριο,εισιτήρια τωρα ειναι στο 1000αρικο εκει γενκκος ολα φτηνα ,με ενα χιλιαρικο ακομα εισαι βασιλιάς και λιγοτερα την βγαζεις αλλα το θέμα ειναι να μην στερησε τιποταΓια τι μπάτζετ μιλάμε;; στο περίπου από χαρτομανι έχει διαδικασία ;;
ευαισθητα ματια εχεις αδερφε, διαβασε κανενα λογοτεχνικό εργο και ασε το bourdela .comΑυτό το "Κάνεις για Ταυλάνδη" μας έχει βγάλει τα μάτια man
4000 μπατ θελουν οι Ρωσίδες στο πουκετ για μια ωρα ,τιμες ελλαδας για ολη την νυχτα 25-300000 ,δεν παταει ουτε κουνουπι στο μαγαζι τους στην κεντρικη οδοnai μαν με 8 χιλιαδες μπατ ειναι δικες σου
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
αγριο πραμα ο slk200gr :S
τωρα που θα αναλαβουνε το θρεντακι σου τα πγιοτικα μελη του σαη ιακωβος, εντουρο, νασος αθανασιαδης κλπ θα δεις για ποτε σου κοβεται η μαγκια :S
τωρα που θα αναλαβουνε το θρεντακι σου τα πγιοτικα μελη του σαη ιακωβος, εντουρο, νασος αθανασιαδης κλπ θα δεις για ποτε σου κοβεται η μαγκια :S
το προβλημα δεν ειναι η μαγκια μου αλλη η μαλακια μερικων παιδιων συμπεριλαμβανομενου και την δικια σουαγριο πραμα ο slk200gr :S
Edit πιστευω απολυτα οτι η φωτο σου ειναι αληθινή
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
τα παιδια σου κανουν τιμη που ερχονται και γραφουν στο θρεντακι σου, κανονικα θα επρεπε να τους κερνας σοκολατακια και τσιπουρο που ερχονται :Sτο προβλημα δεν ειναι η μαγκια μου αλλη η μαλακια μερικων παιδιων συμπεριλαμβανομενου και την δικια σου
Edit πιστευω απολυτα οτι η φωτο σου ειναι αληθινή
και βεβαια ειναι δικη μου η φωτο, το λεει αλλωστε
σοκολατακια με τσίπουρο? Απο που εισαι ρε αρχοντα,να σου πω δεν βαζεις και το αληθινό σου ονομα PatisPaparis ?τα παιδια σου κανουν τιμη που ερχονται και γραφουν στο θρεντακι σου, κανονικα θα επρεπε να τους κερνας σοκολατακια και τσιπουρο που ερχονται :S
και βεβαια ειναι δικη μου η φωτο, το λεει αλλωστε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 21