Επισκέπτης
Λέω να πάω σε ένα μπουρδέλο που να έχει 2 κοπέλες και να πω στην τσατσά στείλε μου όποια θες στο δωμάτιο για τον χαβαλέ. Το έχετε κάνει εσείς;
θα κάνεις κάτι τόσο ριψοκίνδυνο τύπε;Είσαι σίγουρος;Λέω να πάω σε ένα μπουρδέλο που να έχει 2 κοπέλες και να πω στην τσατσά στείλε μου όποια θες στο δωμάτιο για τον χαβαλέ. Το έχετε κάνει εσείς;
Και να σου ρθει η τσατσά και να σου πει "είπες οποια θέλω".. εκει σε θέλω μάστορα..
θα κάνεις κάτι τόσο ριψοκίνδυνο τύπε;Είσαι σίγουρος;
Τι μαλακίες διαβάζουμε πάλι γαμώ την πουτάνα μου;
Αυτα είναι ... Ο ορισμός του σαρουρογαμη...η αλλιως του καλού Μηλου που ολα τα αλεθειΚαι να σου ρθει η τσατσά και να σου πει "είπες οποια θέλω".. εκει σε θέλω μάστορα..
Λέω να πάω σε ένα μπουρδέλο που να έχει 2 κοπέλες και να πω στην τσατσά στείλε μου όποια θες στο δωμάτιο για τον χαβαλέ. Το έχετε κάνει εσείς;
τυπε θα μπουνε τωρα 3-4 ατομα εδω και θα στο μπαχαλεψουνε το θεμα
τυπε δεν ανησυχω...τους εχω εμπιστοσυνη..απλα αρχιζει και το νομαδς και η μπαλα...μην τους αδικειςΤύπε έχουν αργήσει :S
τυπε δεν ανησυχω...τους εχω εμπιστοσυνη..απλα αρχιζει και το νομαδς και η μπαλα...μην τους αδικεις
τυπε εχει και μαριχουανα στοπ στο σταρ...ειδικα ο θρουμπ πρεπει να εχει κολλησει εκει..υπομονηΤύπε περιμένω πώς και πώς
τυπε θα μπουνε τωρα 3-4 ατομα εδω και θα στο μπαχαλεψουνε το θεμα
θα σου στειλει αυτη που χει καβατζα στην κουζινα τυπε :S :S :SΛέω να πάω σε ένα μπουρδέλο που να έχει 2 κοπέλες και να πω στην τσατσά στείλε μου όποια θες στο δωμάτιο για τον χαβαλέ. Το έχετε κάνει εσείς;
θα σου στειλει αυτη που χει καβατζα στην κουζινα τυπε :S :S :S
θα σκασει και ασβερκος και παπαροτραβελος τυπε,πακετο :S :S :SΚαλύτερα αυτές παρα να σκάσει κανας άσβερκος τύπε :S :S :S
γιατι ρε τυπε,μπορει να σου κατσει η Δημητρουλα απο το Ι 46 :S :S :Sεγω ειχα παει πιο παλια φυλης χωρις να ξερω ποια δουλευει που και πληρωσα και μπηκα δωματιο χωρις να δω την κοπελα
επεσα πανω στην καζακστανη την χριστινα και δεν εχασα, για μεταξουργειο δε θα στο συνιστουσα να το κανεις
γιατι ρε τυπε,μπορει να σου κατσει η Δημητρουλα απο το Ι 46 :S :S :S