Καλημερίζω τους συμφορουμφίτες. Είχα μια ιδέα για να ζωντανέψουμε λίγο το φόρουμ. Να κάνουμε ένα διαγωνισμό χυσίματος. Οι σημετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν ένα βιντεάκι (σε αυτό το σάιτ ή σε άλλο) μεταξύ 28-29 Μαίου. Χύνεται για την γυναίκα σας, τη γκόμενά σας, την αγαπημένη σας πουτάνα, πορνοστάρ, κτλ (προσωπικά θα για την Kendra Lust ). Το βιντεάκι να είναι κάπού στα 3-4 λεπτά. Ανεβάζεται μόνο στις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Οι γυναίκες του φόρουμ θα ψηφίσουν μέχρι και τις 31. Τα κριτήρια μπορούν να είναι οτιδήποτε: Ποσό σπέρματος, βογκητά, μαλαπέρδες, κτλ. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 3 βιντεάκια: 3 βαθμούς, 2 και 1. Φυσικά επιτρέπονται και ομάδες μεταξύ αντρών.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cumshot Challenge
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psoli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
τυπε ξεμεινες απο videakia με ψωλες και θες ν ανανεωσεις το σκληρο σου δισκο????
τυπε μονο ο ιπποτης69 δεν μπορει να ξεμεινει απο βιντεο και φωτο με ψωλες
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.939
- Πόντοι
- 496
ο πακιστανος που εχυνε το μουσι του λεγκολα μπορει να βαλει υποψηφιοτητα τυπε;
εγω τυπε λεω να το παω με βαση το βεληνεκες της βολης
εσυ
Εγώ με τη ποσότητα. Άντε να μαζευτούμε ρε παιδιά. Τι μπουρδελοσάιτ είμαστε; Ένα χυσίδι δεν μπορούμε να κάνουμε; Εγώ μάλλον για την αγαπημένη μου Kendra Lust. Θα εκτυπώσω τη φοτογραφία της και θα της δώσω να καταλάβει. Εσείς οι υπόλοιποι;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
εγω τυπε λεω να το παω με βαση το βεληνεκες της βολης
εσυ
με την ποσοτητα που θα'χει το φλοκι και ποσο πουτανα θα την κανει την γυναικα τυπε :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ με τη ποσότητα. Άντε να μαζευτούμε ρε παιδιά. Τι μπουρδελοσάιτ είμαστε; Ένα χυσίδι δεν μπορούμε να κάνουμε; Εγώ μάλλον για την αγαπημένη μου Kendra Lust. Θα εκτυπώσω τη φοτογραφία της και θα της δώσω να καταλάβει. Εσείς οι υπόλοιποι;
ξεροχυνουμε τυπε
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Μήπως θες να δεις τις ψωλές μας;Καλημερίζω τους συμφορουμφίτες. Είχα μια ιδέα για να ζωντανέψουμε λίγο το φόρουμ. Να κάνουμε ένα διαγωνισμό χυσίματος. Οι σημετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν ένα βιντεάκι (σε αυτό το σάιτ ή σε άλλο) μεταξύ 28-29 Μαίου. Χύνεται για την γυναίκα σας, τη γκόμενά σας, την αγαπημένη σας πουτάνα, πορνοστάρ, κτλ (προσωπικά θα για την Kendra Lust ). Το βιντεάκι να είναι κάπού στα 3-4 λεπτά. Ανεβάζεται μόνο στις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Οι γυναίκες του φόρουμ θα ψηφίσουν μέχρι και τις 31. Τα κριτήρια μπορούν να είναι οτιδήποτε: Ποσό σπέρματος, βογκητά, μαλαπέρδες, κτλ. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 3 βιντεάκια: 3 βαθμούς, 2 και 1. Φυσικά επιτρέπονται και ομάδες μεταξύ αντρών.
Μήπως θες να δεις τις ψωλές μας;
Θέλω να κάνουμε ένα γαμημένο διαγωνισμό να περάσουμε καλά. Αν ήθελα να δω τα τσουτσούνια σας θα έμπαινα σε gay τσοντοσάιτ.Αυτό είναι όλο. Και εγώ θα δω τις ψωλές σας και εσείς τη δικιά μου σε ένα τέτοιο "παιχνίδι". Όμως ο σκοπός είναι να περάσουμε καλά. Ελάτε να χύσουμε για τις αγαπημένες μας πουτάνες. Να βάλουμε στο παιχνιδι και τις γυναίκες του φόρουμ (στην ψηφοφορία). Θα γουστάρουμε όλοι.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Αν ήθελα να δω τα τσουτσούνια σας θα έμπαινα σε gay τσοντοσάιτ
τυπε σου ειπε κανεις οτι ειμαστε πουστηδες :S
τυπε σου ειπε κανεις οτι ειμαστε πουστηδες :S
Αυτό το σάιτ έχει τους περισσότερους φανς της Kendra Lust. Αφήστε ήσυχους τους πούστηδες και ετοιμαστείτε να τιμήσουμε τη μουνάρα ρεεεεε....
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
εγω θα ψηφισω παντωςςς
The Kraang