χαίρεται. Πουλάω το συγκεκριμένο επιμηκιντή. Αγορασμένος απο Αγγλία. Είναι ο γνήσιος. Μου κόστισε 300 ευρά! 6 μήνες χρήσης και κέρδισα 2,5εκ. Μόνιμα. Είναι ο μόνος που έχει και κλινικές μελέτες (μάλιστα και σε νοσοκομεία Αθηνών). Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μύνημα. Είναι σε άριστη κατάσταση. Στέλνω παντού με αντικαταβολή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πωλείται Andropenis Extender Pro 100 Euro
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psoli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 44
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
χαίρεται. Πουλάω το συγκεκριμένο επιμηκιντή. Αγορασμένος απο Αγγλία. Είναι ο γνήσιος. Μου κόστισε 300 ευρά! 6 μήνες χρήσης και κέρδισα 2,5εκ. Μόνιμα. Είναι ο μόνος που έχει και κλινικές μελέτες (μάλιστα και σε νοσοκομεία Αθηνών). Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μύνημα. Είναι σε άριστη κατάσταση. Στέλνω παντού με αντικαταβολή.
http://[URL unfurl="true"]www.andropenis.co.uk/img/picts/description/penis-extenders/andropenis_gold.jpg[/img[/URL]]
[/quote]φιλε κανει για καλαποδι? θελω να τον ισιωσω λιγο ;D
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Πόσο θα μου μεγαλώσει τυπε; Θα γίνω σαν τον Ροκο Σιφρεντι;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
μην μεγαλωσει και παρα πολυ και δεν χωραει μετα στην φουσκωτη την κουκλαΠόσο θα μου μεγαλώσει τυπε; Θα γίνω σαν τον Ροκο Σιφρεντι;
2,5εκ σίγουρα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες. Δηλαδή απλά φόρα το 4 ώρες 5 μέρες την εβδομάδα για 6 μήνες.Πόσο θα μου μεγαλώσει τυπε; Θα γίνω σαν τον Ροκο Σιφρεντι;
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Εναι για ημιαπασχόληση....2,5εκ σίγουρα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες. Δηλαδή απλά φόρα το 4 ώρες 5 μέρες την εβδομάδα για 6 μήνες.
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Θα πρεπει να το φορας 8 ωρες την μεραΠάει και αντίστροφα επειδή τον έχω μεγάλο μπορεί να μου τον μικρύνει ;
Πολλές ώρες δεν θα πάρω..Θα πρεπει να το φορας 8 ωρες την μερα
Μάγκες, καταλαβαίνω απόλυτα το χιούμορ. Αλλά ίσως υπαρχουν άνθρωποι που να θέλουν να αγοράσουν τον επιμικιντή και να τους κομπλάρετε. Και πιστέψτε με επειδή το έζησα τα +2,5 εκ στο παντελόνι ενός άντρα του δίνουν φοβερή αυτοπεποίθηση. Για αυτό λοιπόν, παρακαλώ, δείξτε στο συγκεκριμένο θρέντ λίγο σοβαρότητα. Ας απαντήσει κάποιος που να ενδιαφέρεται πραγματικά. Να του πω ότι θέλει να μάθει. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μεγαλώνει το πουλί μας. Δεν κάνει θαύματα, προσθέτει 2,5εκ εύκολα και άνετα. Εγώ είχα εγγύηση επιστροφής χρημάτων απο την εταιρεία. Αμα ήθελα θα το έδεινα πίσω και θα έπερνα τα χρήματα μου (300 ευρώ). Όμως λειτούργησε πλήρως. Έκανε αυτό που έπρεπε και τώρα λόγω οικονομικών δυσκολιών το πουλάω. Και εγώ θα πάρω ένα μικρό μέρος των χρημάτων και ο αγοραστής θα πάρει έναν καταπληκτικό επιμικηντή στο 1/3 της τιμής. Παίδες, μόνο οι ράβδοι του είναι επιχρησομένοι σκεφτήτε(η έλξη απο το χρυσό αποδεδειγμένα μεγαλώνει τους ιστούς περισσότερο απο κάθε άλλο μέταλο).
Χωρίς παρεξήγηση, άν θέλετε ρε παιδιά να σπάμε πλάκα ελάτε στο άλλο μου θρέντ να βγάλουμε τις ψωλές να τις παίζουμε να γουστάρουμε
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
φιλε δεν ειμαστε γκεηδες να θελουμε να δουμε την ψωλη σου αλλα μια φωτο πριν και μετα θα βοηθουσε την πωλησηΜάγκες, καταλαβαίνω απόλυτα το χιούμορ. Αλλά ίσως υπαρχουν άνθρωποι που να θέλουν να αγοράσουν τον επιμικιντή και να τους κομπλάρετε. Και πιστέψτε με επειδή το έζησα τα +2,5 εκ στο παντελόνι ενός άντρα του δίνουν φοβερή αυτοπεποίθηση. Για αυτό λοιπόν, παρακαλώ, δείξτε στο συγκεκριμένο θρέντ λίγο σοβαρότητα. Ας απαντήσει κάποιος που να ενδιαφέρεται πραγματικά. Να του πω ότι θέλει να μάθει. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μεγαλώνει το πουλί μας. Δεν κάνει θαύματα, προσθέτει 2,5εκ εύκολα και άνετα. Εγώ είχα εγγύηση επιστροφής χρημάτων απο την εταιρεία. Αμα ήθελα θα το έδεινα πίσω και θα έπερνα τα χρήματα μου (300 ευρώ). Όμως λειτούργησε πλήρως. Έκανε αυτό που έπρεπε και τώρα λόγω οικονομικών δυσκολιών το πουλάω. Και εγώ θα πάρω ένα μικρό μέρος των χρημάτων και ο αγοραστής θα πάρει έναν καταπληκτικό επιμικηντή στο 1/3 της τιμής. Παίδες, μόνο οι ράβδοι του είναι επιχρησομένοι σκεφτήτε(η έλξη απο το χρυσό αποδεδειγμένα μεγαλώνει τους ιστούς περισσότερο απο κάθε άλλο μέταλο).
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Και εγω που κουβαλαω ραβδους χρυσου στις τσεπες μου γιατι δεν ψηλωνω?Μάγκες, καταλαβαίνω απόλυτα το χιούμορ. Αλλά ίσως υπαρχουν άνθρωποι που να θέλουν να αγοράσουν τον επιμικιντή και να τους κομπλάρετε. Και πιστέψτε με επειδή το έζησα τα +2,5 εκ στο παντελόνι ενός άντρα του δίνουν φοβερή αυτοπεποίθηση. Για αυτό λοιπόν, παρακαλώ, δείξτε στο συγκεκριμένο θρέντ λίγο σοβαρότητα. Ας απαντήσει κάποιος που να ενδιαφέρεται πραγματικά. Να του πω ότι θέλει να μάθει. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μεγαλώνει το πουλί μας. Δεν κάνει θαύματα, προσθέτει 2,5εκ εύκολα και άνετα. Εγώ είχα εγγύηση επιστροφής χρημάτων απο την εταιρεία. Αμα ήθελα θα το έδεινα πίσω και θα έπερνα τα χρήματα μου (300 ευρώ). Όμως λειτούργησε πλήρως. Έκανε αυτό που έπρεπε και τώρα λόγω οικονομικών δυσκολιών το πουλάω. Και εγώ θα πάρω ένα μικρό μέρος των χρημάτων και ο αγοραστής θα πάρει έναν καταπληκτικό επιμικηντή στο 1/3 της τιμής. Παίδες, μόνο οι ράβδοι του είναι επιχρησομένοι σκεφτήτε(η έλξη απο το χρυσό αποδεδειγμένα μεγαλώνει τους ιστούς περισσότερο απο κάθε άλλο μέταλο).
φίλε πολύ σωστός. και έλεγα τι ξέχασα. Θα τις βρω και θα τις ανεβάσω. Πρέπει να έχω και βιντεάκια απο παλιά τσοντοσάιτ που ήμουν μέλος (θα με δείτε να αλλά θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας).φιλε δεν ειμαστε γκεηδες να θελουμε να δουμε την ψωλη σου αλλα μια φωτο πριν και μετα θα βοηθουσε την πωληση
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
και μετα μια απο το χαμογελαστο προσωπο της δικια σου μετα την επιμηκυνσηφίλε πολύ σωστός. και έλεγα τι ξέχασα. Θα τις βρω και θα τις ανεβάσω. Πρέπει να έχω και βιντεάκια απο παλιά τσοντοσάιτ που ήμουν μέλος (θα με δείτε να αλλά θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας).
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.939
- Πόντοι
- 496
και μετα μια απο το χαμογελαστο προσωπο της δικια σου μετα την επιμηκυνση
τυπε εισαι λιγο απιστος θωμας