Για οσους δε κυκλοφορουν στο κεντρο της Αθηνας, σας λεω οτι υπαρχουν καποιες περιοχες που εχουν πιο πολλους ξενους απο Ελληνες. Και το θεμα δεν ειναι οτι ειναι ξενοι. Δεν ειναι ειδικευμενοι στο να κανουν κατι, κουβαλανε αρρωστιες, δε μιλανε Ελληνικα, ειναι γκετοποιημενοι και πολλοι απο αυτους ειναι ετοιμοι για ολα γιατι δεν εχουν τιποτα να χασουν.
Ρωταω λοιπον. Σε ποια χωρα της ΕΕ γινεται αυτο που συμβαινει στην Ελλαδα?
Οι κακομοιρηδες πειναλεοι λαθρομεταναστες δε φταινε σε τιποτα. Ουτε για την ανεργια φταινε, ουτε για τις αρρωστιες, ουτε για την εγκληματικοτητα. Αυτοι που φταινε ειναι οι αρμοδιοι-ανευθυνοι που δε προστατευουν τη χωρα με μηχανισμους ελεγχου και κυριως οι πολιτικοι που δεν ασκουν πολιτικη.
Διοτι κυριοι αν εγω ειμαι τραπεζιτης της Εθνικης πχ και δωσω διαταγη καθε βραδυ να αφηνουν ξεκλειδωτα και αφυλακτα ολα τα υποκαταστηματα με ανοιχτα τα χρηματοκιβωτια, θα φταινε οι κλεφτες η εγω?
Αν ξεκλειδωσεις το κελι του φυλακισμενου και πας για υπνο θα φταιει αυτος αν αποδρασει? Τα μονα κοματα που εχουν πολιτικη για τους μεταναστες ειναι το ΣΥΡΙΖΑ και το ΛΑΟΣ. Το ΛΑΟΣ θελει να τους διωξει και το ΣΥΡΙΖΑ να γινουμε Αλβανια.