Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.692
- Πόντοι
- 9.931
ειναι αυτην 22 χρονων?Θεσσαλονικιά του 93. Παιδαγωγικό στην Αλεξανδρούπολη. Την ξέρω προσωπικά. Μεγάλο ψωνάκι. Έκανε και εγχείρηση να ισιώσει τη μύτη της φέτος
Δεν γουστάρω τόσο χοντροκομμένα σωματικά καλούπια γκόμενας!
ειναι αυτην 22 χρονων?
για αυτο απορισα μοιαζει πολυ μεγαλυτερη.χωρις να την ξερω απο τις φοτο και μονο ημουν σιγουος οτι ειναι τετοια γκμενα με ψευτουφακια και τα σχετικαΝαι αλλά μοιάζει με 30 τύπε. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη δουλεύει στο Μαρκίζ και στο Περλ στη Χαλκιδική! Ξέκωλο ολκής είναι. Προσπαθεί να το παίξει κάποια όμως!
to piercing το προσεξατε?
to αποτυχημενο ψευτικο νυχι το προσεξεες?to piercing το προσεξατε?
Ναι αλλά μοιάζει με 30 τύπε. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη δουλεύει στο Μαρκίζ και στο Περλ στη Χαλκιδική! Ξέκωλο ολκής είναι. Προσπαθεί να το παίξει κάποια όμως!
με την κακογουστια που εχεις λογικο ειναι να παθεις την πλακα σου ......Εγώ πάντως (καθαρά αισθητικά) έχω πάθει την πλάκα μου με αυτόν τον μούναρο (ειδικά) αλλά και κανά δυό άλλες που επίσης δουλεύουν (νομίζω) στο Μαρκίζ στην Σαλόνικα.. ;)
Την Αλεξία Στολτίδου και την Πωλίνα Τριγωνίδου..
Πόσο δίκιο έχειςΕγώ πάντως (καθαρά αισθητικά) έχω πάθει την πλάκα μου με αυτόν τον μούναρο (ειδικά) αλλά και κανά δυό άλλες που επίσης δουλεύουν (νομίζω) στο Μαρκίζ στην Σαλόνικα.. ;)
Την Αλεξία Στολτίδου και την Πωλίνα Τριγωνίδου..
με την κακογουστια που εχεις λογικο ειναι να παθεις την πλακα σου ......
Πόσο δίκιο έχεις
Την ξέρω φίλε , αλλού πρέπει να κάνει διορθώσειςΤο μόνο αδερφέ ότι η Τούνη μια χαρά μυτούλα είχε και πριν..
Δεν κρινόταν αναγκαία η πλαστική για να την διορθώσει!
Γνώμη μου!