Νέα

Nina (Slovak Beauties)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/nina-slovak-beauties/]Nina (Slovak Beauties)[/url]

satiros67
Μαΐου 15, 2007

ΝΙΝΑ:την έκλεισα σήμερα στις 12.00 γιά τις 15.00. σκορ 2-0 σε 2ίωροκαλό βαθύ λαρύγγι υγρή πίπα  ,μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις φωτογραφίες,ψηλή κοπέλα με στήθος 3+ εμφάνιση 7/10 πίπα 8/10 συμμετοχή 6/10 κουλούρι 6/10.συμπέρασμα:πέρασα καλά ,δεν κλαίω τα λεφτά μου,αλλά σε επόμενο τούρ δεν θα την προτιμήσω.

k15v15
Μαΐου 16, 2007

Nina (Slovakbeauties), 2h

Καλή συνεννόηση με πρακτορείο (δεν χρειάστηκε SMS, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει η ηλεκτρονική κράτηση χωρίς επιπλέον mail), εξαιρετική επιλογή ξενοδοχείου.
Η Nina μοιάζει με τις φωτογραφίες της στο site. Χωρίς την εμφάνιση μοντέλου, έχει μια λαϊκή, πληθωρική θελκτικότητα. Ευχάριστος χαρακτήρας, αν και τα αγγλικά της δεν τη βοηθάνε πολύ. Στο τεραίν πολύ φιλότιμη, διαθέσιμη και εξυπηρετική χωρίς περιττούς θεατρινισμούς. Μάλλον θα την ξαναέπαιρνα για 1 ή 2h. (8,5/10)

asgia
Αυγούστου 06, 2007

έκανα μία δοκιμή με Νίνα σλοβακικής προέλευσης που έιχα και αδυναμία.
Πήγα λίγο νωρίτερα ετσι για να τσεκάρω αν θα είχε κενό πριν από τα ραντεβού και όντως συνάδελφοι τα πράγματα ήτανε χαλαρά.
Ανοίγει η πόρτα και δεν είδα ότι περίμενα. Η κοπέλα ήτανε πολλά κιλά παραπάνω από όσα φαίνεται. Μα πάρα πολλά. Στο πρόσωπο έβγαζε μια προστυχιά αλλά με πολλή προσπάθεια.
Είπα να μείνω καθώς δεν συνηθίζω να την κάνω.
Ας μπούμε λοιπόν στο ψητό είπα και ότι βγει. Από πίπα πολύ καλή θα έλεγα υγρή και βάθια  .
Έχει και μεγάλα Boobies που κάνουνε την φάση πιο καυλωτική. Από εκεί και πέρα παιδιά είπα να ρίξω λίγο συναίσθημα μήπως και εξισορροπήσω την κατάσταση.
Όλα πήγανε καλά και κατάφερα να χύσω αφού αλλάξαμε 3 στάσεις.  Η κοπέλα ήτανε πολύ ευχάριστη και πρόθυμη και αυτό ήτανε ίσως που δεν με χάλασε τελείως.
Υπάρχει κατάσταση GFE  αλλά παιδιά μιλάμε για πολλά κιλά. Κάποιος άλλος μπορεί στην θέση μου να έφευγε. Τελική βαθμολογία 5/10 αν και πιστεύω τέτοια γκόμενα σε μπαρ δεν θα έκανα τίποτα μαζί της εκτός αν έπαιζε τρι ολέ.
Ελπίζω να βοήθησα όσους δεν την ξέρανε.

vag33
Οκτωβρίου 29, 2007

Καλημερα σε ολους
καθυστερημενο ριβιου απο Nina απο Slovac beauties
νταρντανο μουνα με λιγα παραπανω κιλα .
βυζαρες για το τελειο boobfucking και κολαρα με τελεια θεα στο doggy .
2 ωρες σε ενα απο τα καλα ξενοδοχεια του κεντρου ,πολυ ευδιαθετη με ορεξη για σεξ.
ξεκινησε με ενα απο τα καλυτερα τσιμπουκια με αρκετο deepthroat που κατεληξε σε 69 με ενα δικο μου και ενα δικο της δαχτυλο μεσα της και μετα απο λιγο CIM .απο οτι μου ειπε καταπιε λιγο αλλα το υπολοιπο το εφτυσε.
υστερα απο μια πολυ ευχαριστη κουβεντα ξεκινησαμε για δευτερη φορα και υστερρα απο ενα φανταστικο doggy ακομη και με χαστουκακια !!!! μου ζητησε να κανουμε λιγο boobfucking και τελειωσα αναμεσα στα υπεροχα μεγαλα βυζια της.
γενικα πολυ καλη επιλογη για μενα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom