Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
200 ΕΥΡΩ
δε νομιζω...το 4 εχει 400 καινουριο κ εχει 2 μηνες που βγηκε.κατω απο 300 δεν το δινεις με 2 παιχνιδιαμπορει να εννοει το 4 ο φιλος.
Φιλε μου ολα καλα τελικα ολα καλα το εδωσα 200.....φιλε μου δε θελω να σε στενοχωρησω αλλα καινουριο το ps3 πλεον εχει 149 ευρω με ενα παιχνιδι δωρο...το ειδα προχθες στον κωτσοβολο...
πρεπει να κοψεις κατι δυστυχως...
τυπε κανε και καμια λιτανεια σε αυτον που το αγορασεΦιλε μου ολα καλα τελικα ολα καλα το εδωσα 200.....
τα αρχιδια μου εδωσες ζωοΦιλε μου ολα καλα τελικα ολα καλα το εδωσα 200.....
ας κανω παραθεση τον εαυτο μου...θελω να βαλω και γω αγγελια το ps2.πιανει κανα 50αρι?
Το εσπρωξα σε μια χαζη πρωην μου ρε καθυστερημενε..Παμε για PS4 τωρα.....Ρουφα......τα αρχιδια μου εδωσες ζωο
Παικτη μου ηδη βγαινουν παιχνιδαρες αποκλειστικα ΜΟΝΟ για ps4.Σε κανα διμηνο θα εχει σβηστει το 3 οπως ειχε γινει τοτε με το 2.Κι εγω σκεφτόμουν το 4 όταν χάλασε το 3 αλλά ένα σωρό παιχνίδια τι τα κάνεις? Δεν παίζουν στο 4.
Οπότε πήρα πάλι το 3 απ τον κωτσόβολο με δώρο το φιφα 2014 συν 35ευρω εγγυηση 4 ετων.
πας καλα;τουλαχιστον μια διετια κρατησε το 2 μετα που βγηκε το 3.μεχρι προσφατα βγαιναν παιχνιδια για αυτο.Παικτη μου ηδη βγαινουν παιχνιδαρες αποκλειστικα ΜΟΝΟ για ps4.Σε κανα διμηνο θα εχει σβηστει το 3 οπως ειχε γινει τοτε με το 2.
Το εσπρωξα σε μια χαζη πρωην μου ρε καθυστερημενε..Παμε για PS4 τωρα.....Ρουφα......
Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκκατομυριο να στο πηρανε 200 οταν πουλανε τσιπαρισμενα πσ3 με δισκους γεματους παιχνιδια στα 150 ευρω.Φιλε μου ολα καλα τελικα ολα καλα το εδωσα 200.....
αφου καινουργιο κανει 160 μαλακιες λεει το πουστρακιΔεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκκατομυριο να στο πηρανε 200 οταν πουλανε τσιπαρισμενα πσ3 με δισκους γεματους παιχνιδια στα 150 ευρω.
Ρουφα κι εσυ και περαστικαταρχιδια μου στο πατο σου εσπρωξες
Το πηρε πρωην μου σου λεω ρε λιγο χαζουλα..Αλλιως δυσκολα να το πουλαγα σε αυτην την τιμη.ps4 θα βγαινουν παιχνιδαρεςΔεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκκατομυριο να στο πηρανε 200 οταν πουλανε τσιπαρισμενα πσ3 με δισκους γεματους παιχνιδια στα 150 ευρω.
Το πηρε πρωην μου σου λεω ρε λιγο χαζουλα..Αλλιως δυσκολα να το πουλαγα σε αυτην την τιμη.ps4 θα βγαινουν παιχνιδαρες
Εβαλα παντου αγγελια.Και εδω που ειτε καμμενοι και αγαμητοι οπως εσυ.γιατι δεν δικαιολογητε να βριζεις ετσι ανεξελεχτα χωρις να με ξερεις....Δεν γαμας καθολου τυπε ε?χαχαχα..Ρουφα κ εσυ ΚΑΙ περαστικα......και τι εβαλες αγγελια εδω μωωρη πουσταρα αφου μπορουσες να το δωσεις στην πρωην πουτσα που σε γαμουσε