Νέα

Γκάλοπ για έναν πρωτάρη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gstan28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια από τις 3 ενδείκνυται περισσότερο για έναν πρωτάρη;

• Νικόλ

Ψήφοι: 8 29,6%
  • Alessandra

Ψήφοι: 1 3,7%
  • Ζανέτ

Ψήφοι: 2 7,4%
  • Άλλη

Ψήφοι: 16 59,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

gstan28

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή σε 1 μήνα παντρεύεται ο κολλητός μου, αποφάσισα να μας κάνω δώρο μια βραδιά σε studio.
Καθώς αυτός δεν έχει πάει ποτέ με εκδιδόμενη κορασίδα και όντας λίγο αγαπούλης, κατέληξε σε αυτές τις 3 (μετά από ολονύχτια εξερεύνηση μαζί μου μέσα από το forum)!!
Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη για gfe φάση είναι ευπρόσδεκτο!

Ευχαριστώ(-ούμε) πολύ εκ των προτέρων!!

Επισκέπτης
ποσο χρονων ο κολλητος.....και τι εμπειριες εχει ?μπαρουτοκαπνισμενος με γυναικες(εκτος studio κλπ...) ή λιγες παραστασεις γενικοτερα ?....και η δικια του...μελλουσα νυφη..τι ατομακι ειναι ?...ολα εχουν το ρολο τους..(αν και για τυπο που παει για κρεμαλα...θα προτεινα ανετα Ζανέτ....κατι που να του μεινει..κι οχι αρχοντοπορνες...)....σαν το κρυφο του ξενοπηδημα να μοιαζει...δοκιμασμενο η Ζανετ...ξεχωρο απο τα αλλα δυο...(την Alessandra δεν την εχω οργωσει βεβαια...)..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μεταξυ των τριων που προτεινεις θα ελεγα την Νικολ.
Εννοουμε σαφως την μελαχρινη Ρουμανα και οχι την Νικολ με την Φεραρι.

Παντως επετρεψε μου να σου πω οτι η ερευνα σου δεν θα πρεπει να ηταν ιδιεταιρα λεπτομερης, μιας κια για gfe καταστασεις υπαρχουν πολυ πιο καταλληλες επιλογες/κοπελες......

Προτασεις δεν θα κανω, μιας και δεν γνωριζω τι στυλ γυναικας αρεσει στον φιλο σου εμφανησιακα, για να σου πω αναλογα.....

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Αντρας που παντρευεται και δεν εχει παει με πουτανα ειναι καμμενο χαρτι.
Κανε του δωρο και τις τρεις να ξελαμπικαρει και να μαθει τις εναλλακτικες του εγγαμου βιου!!!!

OP
OP
G

gstan28

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ποσο χρονων ο κολλητος.....και τι εμπειριες εχει ?μπαρουτοκαπνισμενος με γυναικες(εκτος studio κλπ...) ή λιγες παραστασεις γενικοτερα ?....και η δικια του...μελλουσα νυφη..τι ατομακι ειναι ?...ολα εχουν το ρολο τους..(αν και για τυπο που παει για κρεμαλα...θα προτεινα ανετα Ζανέτ....κατι που να του μεινει..κι οχι αρχοντοπορνες...)....σαν το κρυφο του ξενοπηδημα να μοιαζει...δοκιμασμενο η Ζανετ...ξεχωρο απο τα αλλα δυο...(την Alessandra δεν την εχω οργωσει βεβαια...)..

Χρονών:29
Εμπειρίες: μόνο με γκόμενες (και όχι πολλές), λίγα πράγματα γενικά.
Η δική του είναι χαμηλών τόνων, καλό ατομάκι!

Γενικά δε θέλει νταρντανογυναίκα μου είπε κ όχι πηγάδι!  :jerking:  :think:  :headbang:

OP
OP
G

gstan28

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μεταξυ των τριων που προτεινεις θα ελεγα την Νικολ.
Εννοουμε σαφως την μελαχρινη Ρουμανα και οχι την Νικολ με την Φεραρι.

Παντως επετρεψε μου να σου πω οτι η ερευνα σου δεν θα πρεπει να ηταν ιδιεταιρα λεπτομερης, μιας κια για gfe καταστασεις υπαρχουν πολυ πιο καταλληλες επιλογες/κοπελες......

Προτασεις δεν θα κανω, μιας και δεν γνωριζω τι στυλ γυναικας αρεσει στον φιλο σου εμφανησιακα, για να σου πω αναλογα.....

Ναι αυτή τη Νικόλ λέμε.
Κοίτα, επειδή οι περισσότερες δεν δείχνουν φάτσα, για αυτό κατέληξε σε αυτές.. ή τέλοσπάντων αυτές του έκαναν ένα κλίκ παραπάνω!
εντάξει, δεν κάναμε και φοβερή έρευνα, για αυτό ζήτησα και την βοήθεια στο φόρουμ!!

Αν πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια άλλη να προτείνεις ως gfe κατάσταση και είναι καλή, πες μου.. θα σου είμαι ευγνώμων..
ξέρεις, θέλω να ξεχαρμανιάσω λίγο τον κολλητό, γιατί 7 χρόνια με την ίδια γκόμενα και τώρα παντρειά, ίσως να σαλτάρει στο άμεσο μέλλον.. χρειάζεται μια ανανέωση πριν τον γάμο!!  :fuck2:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Συμφωνω!!!Τη Νικολ απο τον κολ.....

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
σιγα σιγα θα μαθεις νεε μου....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Επειδή σε 1 μήνα παντρεύεται ο κολλητός μου, αποφάσισα να μας κάνω δώρο μια βραδιά σε studio.
Καθώς αυτός δεν έχει πάει ποτέ με εκδιδόμενη κορασίδα και όντας λίγο αγαπούλης, κατέληξε σε αυτές τις 3 (μετά από ολονύχτια εξερεύνηση μαζί μου μέσα από το forum)!!

τρελαθηκα σταν...τρελαθηκα... :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε πειστον να μην παντρευτει
το καλυτερο δωρο θα του κανεις :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τη Στεφανια απο το Ορχιδεα!

OP
OP
G

gstan28

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Από αυτές που προτείνεις τη Νικόλ, μόνο και μόνο γιατί με τις άλλες δύο θα κλαίει τα λεφτά του.

Από όλες τις υπόλοιπες και λαμβάνοντας υπόψη τα λίγα που μας είπες, Άννα από Φραντζή 47.

Σωματάρα έχει η Άννα.. από πρόσωπο;

OP
OP
G

gstan28

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Από αυτές που προτείνεις τη Νικόλ, μόνο και μόνο γιατί με τις άλλες δύο θα κλαίει τα λεφτά του.

Τι εννοείς ότι θα κλαίει τα λεφτά του με Ζανέτ και Alessandra? Κάνουν ξεπέτα;

Βασικά εγώ θα τα πληρώσω και θέλω ο φίλος μου να φύγει ανανεωμένος και ευχαριστημένος!!

Επισκέπτης
Τι εννοείς ότι θα κλαίει τα λεφτά του με Ζανέτ και Alessandra? Κάνουν ξεπέτα;

Βασικά εγώ θα τα πληρώσω και θέλω ο φίλος μου να φύγει ανανεωμένος και ευχαριστημένος!!
...το κουμπαρακι σου μυριζει αποστειρωση...θελει ξεκώλι να πηδηξει και να του μεινει(ασε που τωρα που του ανοιγει η ορεξη θα το επιζητει..αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο)...κι οχι κοπελα πασαρελας....ξαναλεω Ζανετ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom