Νέα

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το καλοκαίρι του 199.. ήμουν ένας 22χρονος άνεργος απόφοιτος Πανεπιστημίου. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες για δουλειά τίποτα δεν φαινόταν στον ορίζοντα. Η καλοκαιρινή μάλιστα ραστώνη που χαρακτηρίζει την Ελλάδα δεν βοηθούσε σε αυτό.

Μου ήταν όμως πολύ δύσκολο να φανταστώ τον εαυτό μου να μην κάνει απολύτως τίποτα όλο το καλοκαίρι και αφού λεφτά για διακοπές δεν υπήρχαν άνοιξα και πάλι τις αγγελίες των εφημερίδων στο τμήμα της part time απασχόλησης.

Μία αγγελία τράβηξε την προσοχή μου.

"Ζητείται ανιματέρ για ιστιοπλοϊκό κρουαζιέρας στο Ιόνιο"

(συνεχίζεται)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"Ζητείται ανιματέρ για ιστιοπλοϊκό κρουαζιέρας στο Ιόνιο"
URL]]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.572
Πόντοι
12.756
Και αυτο συνεχιζεται ρε πουστη μου ????????

Τι θα γινει εδω μεσα , ολους κοψιμο τους πιανει μολις πανε να γραψουν ιστορια ??

Απολυτε κατι μου λεει οτι οι αντιμ ετοιμαζουν κουμπακι Paypal Donate , για να βλεπουμε την συνεχεια της ιστοριας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Τι θα γινει εδω μεσα , ολους κοψιμο τους πιανει μολις πανε να γραψουν ιστορια ??

Απολυτε κατι μου λεει οτι οι αντιμ ετοιμαζουν κουμπακι Paypal Donate , για να βλεπουμε την συνεχεια της ιστοριας
τυπε ουτε το καλημερα ζωη να βλεπαμε :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

και paysafe τυπε  :grin:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πήρα τηλέφωνο για να ζητήσω περισσότερες πληροφορίες για την εργασία.

Μία εταιρεία με έδρα τον Πειραιά πραγματοποιούσε εβδομαδιαία κρουαζιέρα στο Ιόνιο με μία ξύλινη σκούνα με πανιά, γύρω στα 20 μέτρα μήκος. Το σκάφος είχε γύρω στις 10-12 καμπίνες.

Ξεκινούσε από την Κέρκυρα και το πρώτο βράδι ταξιδεύοντας νύχτα έφτανε Ζάκυνθο, το νοτιότερο νησί των Ιονίων. Στην συνέχεια, ταξιδεύοντας μέρα πλέον ανέβαινε βόρεια για να επιστρέψει μέσα σε μία βδομάδα πίσω στην Κέρκυρα, πιάνοντας κάθε μέρα και σε κάποιο διαφορετικό νησί, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα, Παξοί, Κέρκυρα.

Οι ταξιδιώτες ήταν συνήθως Γερμανόφωνοι, Γερμανοί ή Ολλανδοί. Επειδή το πλήρωμα ήταν λαϊκοί τύποι που δεν ήξεραν αγγλικά, εκτός από κάτι λίγα του καπετάνιου, θέλαν κάποιο γερμανόφωνο να κρατάει παρέα στους τουρίστες πάνω στο πλοίο, να τους μιλάει για το επόμενο λιμάνι και την ιστορία του νησιού, να τους βοηθάει σε κάθε πρόβλημα, αν ήθελαν να πάνε κάποια εκδρομή στο νησί, τέτοια πράγματα. Ο όρος ανιματέρ δεν ήταν τόσο σωστός, συνοδός σκάφους θα ήταν καλύτερη περιγραφή.

Η πληρωμή ήταν ένας μισθός συν το μερίδιο μου από τα φιλοδωρήματα. Φαΐ και ύπνος τζάμπα στο σκάφος. Δουλειά ενός μήνα που συνδύαζε χαρτζιλικάκι με διακοπές.

(συνεχίζεται)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.572
Πόντοι
12.756
Ποσα επεισόδια θα ειναι ξερεις κανεις ?  :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.572
Πόντοι
12.756
16 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.  , καλη δειχνει να ειναι παντως

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.572
Πόντοι
12.756
Μακαρι να βγει και σε τορρεντ να μας το κατεβασει ο Κοσμας

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
η ιστορια διαδραματιζετε το βρωμικο καλοκαιρι του 1999?
τυπε τοτε επι χρηματιστηιριου?

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Tην ίδια μέρα που τηλεφώνησα έδινα και συνέντευξη στα γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά.

Μου είπαν οτι όλοι οι επαγγελματίες ξεναγοί και συνοδοί της αγοράς ήταν κλεισμένοι και επειδή είχαν αποφασίσει την διοργάνωση της κρουαζιέρας σχετικά αργά δεν είχαν χρόνο να αναζητήσουν κάποιο σίγουρα ακριβότερο επαγγελματία. Η δουλειά ταίριαζε λουκούμι σε έναν νεαρό άνεργο με καλά γερμανικά. Σχεδόν μου την προσέφεραν και περίμεναν να πω το ναι. Τζάμπα κρουαζιέρα, φαγητό, μπάνια και επίσκεψη σε όλα τα Ιόνια δεν ήταν άσχημα.

Καλό deal. Aκόμη καλύτερο το βρίσκω σήμερα που θυμάμαι όσα συνέβησαν στην καμπίνα 10 της Μαρίτας. Έτσι λεγόταν το σκάφος. Και όχι μόνον εκεί...

(συνεχίζεται)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom