κατα καιρούς έχω γραψει πολλα στο προηγουμενο forum για την βουλγαρια καθώς έχω προσωπική εμπειρεία πάνω από 20 φορές από βουλγαρία και από την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί πλέον στο σαντάνσκι. και λεω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ γιατι οι τιμές τους εκεί είναι 3 φορες πάνω από την υπόλοιπη χώρα.
στο προηγούμενο φορουμ είχα γράψει τα εξείς σαν απάντηση σε καποιους φίλους του site:
αγαπητε φίλε μου.
θα διαφωνισω με αυτα που λες για σοφια. εγω εχω προσωπική εμπειρια πάνω απο 10 φορές από σόφια. κάνοντας μία μπουρδελότσαρκα εχείς την δυνατότητα στο κέντρο της πόλης και όχι σε κακόφημες περιοχές να μπείς και να δείς σε 20 περιπου σπιτάκια. καθε ένα έχει από 10 περίπου. άρα μπορείς να δεισ περίπου 200. από τισ 200 οι ΄10 θα είναι μουνάρες και άλλες 30 αρκετά ωραίες. άρα λοιπόν 1 θα σου κάνει.
ένα άλλο είναι ότι οι πιο πολλές είναι περίπου 18-22 ετων. αρα μέχρι εδω είμαστε μικρές και ωραίες.
οι τιμούλες είναι 50 λεβα (26 ευρω) 1 ωρα, 100 λεβα(52 ευρω) 2 ωρες και 200 λεβα (104 ευρω) ολο το βραδυ.
και τέλος οι βουλγάρες είναι οι πιο καθαρές που έχω πετύχει από οποιοδήποτε call girl εδω.
τώρα αν δεν σου κάνει η ποιότητα και θέλεις επίπεδο μοντέλου πας σε ενα στριπτιτζαδικο οπωσ π.χ. το VELVET και με 50 ευρω γαμας από εκει όποια θέλεις.
ισως όταν πήγες δεν ψαχτικες αρκετά. και γω αυτά που γράφω δεν τα βρίκα με την πρωτη φορα. πήγα 2-3 φορες από 5 μέρες μέχρι να βρω άκρη.
στην σοφια το συστημα ειναι ως εξεις. οι πουτανες δεν ειναι στα ξενοδοχεια και δεν υπαρχουν μπουρδελοξενοδοχεια που να κανουν πασαρελα οι γκομενες. πας και μενεισ σε οποιο ξενοδοχειο θελεις. προτεινω 2 που ειναι καλα και φτηνα και στο κεντρο.
hotel shipka τηλ. για κρατησεις 0035929151487
και hotel serdika 00359291936
για το ξενοδοχειο οταν πας με κοπελα θα δωσεις διακριτικα 10 λεβα στην ρεσεψιον και δεν θα εχεις προβλημα.
το συστημα με τισ κοπελες ειναι ως εξεισ. κυκλοφορει ενας οδηγος στην πολη που λεγετε sofia by night το οποιο θα το βρεις και στα ξενοδοχεια. σε αυτο το βιβλιαρακι θα βρεις τα σπιτακια που μαζευονται και τισ διευθυνσεις τους. περνεις λοιπον ενα ταξακι που ειναι πολυ φθηνα και αρχιζεις και τα περνεις σβαρνα με την σειρα. ετσι εχεις την δυνατοτητα να διαλεξεις πανω απο 200 γκομενες και ειναι πολυ καλυτερο απο το να σου φερουν στο ξενοδοχειο 5-10 να διαλεξεις τι λες?
οι τιμες ειναι 50 λεβα την ωρα και μεχρι 200 λεβα για ολο το βραδυ. προσοχη μην σε ψαροσουν και σου παρουν παραπανω.
δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αρχισω να σου πληκτρολογω τισ διευθυνσεις μια μια για ειναι παρα πολλες θα τα βρεις ολα στον οδηγο που σου λεω. απο στριπτιτζαδικα προτεινω το VELVET που εχει ωραιεσ γκομενες και με 100λεβα τις περνεις στο ξενοδοχειο σου. προσωπικα εγω εχω τισ καλυτερες εμπειριεσ απο σοφια αυτα που βρισκεις εκει με 100 λεβα δεν τα βρισκεις εδω ουτε με 300-400 ευρω.
φιλικα νικος. οτι αλλο θελεις μου λες.
ριξε μια ματια και στα παρακατω site:
το sandanski ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ πολυ ακριβό για βουλγαρία. αξίζει ο κόπος να κάνεισ 175 km παραπάνω για να πας σοφια.