Συναγωνιστή. Στο Αμστερνταμ υπάρχει μιά μεγάλη ποικιλία από sex- παροχές και πραγματικά με μιά μικρή βόλτα στην RLD δεν θα δυσκολευτείς να βρείς αυτό που θέλεις. Ειδικά όμως για Live-show αυτή την εποχή (φυσιλογικά) παίζουν 3 μόνο μαγαζία . Το τουριστικό Casa - Rosso, το (πολύ καλύτερο) La vie en rose και ένα άλλο (απέναντι από το Casa - Rosso) του οποίου μου διαφεύγει το όνομα. Μην σε παρασύρουν διάφοροι κράχτες γιατί ούτως ή άλλως σε ένα από αυτά τα μαγαζία θα σε οδηγήσουν. ούτε επίσης οι ψεύτικες προσθήκες - βιτρίνες που διαφημίζουν ζωντανό σεξ , γιατί και από εκεί σε ένα από τα παραπάνω μαγαζία θα οδηγηθείς. Το show είναι κυκλικό και επαναλαμβάνεται ανά μιά ώρα περίπου και περιλαμβάνει τα πάντα από γκόμενες να μαλακίζονται με δονητές, ζευγάρια στρείτ και λεσβιακό , αλλά καμιά φορά και πιό προχωρημένα πράγματα (βλ. La vie en rose ) και με συμμετοχή του κοινού ακόμα. Μπορείς άνετα να πάρεις και τη γυναίκα ή κοπέλα σου. Μην παρασυρθείς μόνο και πάρεις το εισητήριο προσφορά με τις 4 μπύρες δωρεάν. Υπάρχει επίσης το bananarama όπου αν πας με αντροπαρέα (και καλύτερα μετά από μιά επίσκεψη σε ένα κοφφε σοπ ) θα περάσεις υπέροχα, καθώς κάμποσες γκόμενες (5-7 δεν θυμάμαι καλά) κάνουν απίστευτα κόλπα μπροστα (κυριολεκτώ) στα μάτια σου.
Ζωντανό σεξ επίσης έχει και στα δύο peep show που υπάρχουν στην περιοχή (κύττα τις πινακίδες με τις φωτογραφίες απέξω για ναδείς την ώρα που παίζει το ζευγάρι). Το ένα λέγεται Sexyland, το άλλο δεν θυμάμαι. Υπάρχει επίσης και ένα μαγαζί με Table dance αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα μας.
Φυσικά σε όλα το Αμστερνταμ υπάρχουν μερικές δεκάδες ακόμη κλαμπ (πολλά πριβέ, άλλα όχι) για swingers, στα οποία κάποια μέρα (νομίζω την Τρίτη) επιτρέπουν την εισοδο και solo (κάποια μόνο για μάτι, κάποια συμμετέχεις κιόλας) , οπότε όχι μόνο μπορείς να δείς αλλά και να μετάσχεις κιόλας.
Αυτά τα ολίγα και έχε υπόψη σου ότι υπάρχουν άλλες δύο περιοχές με σεξ υπήρεσίες το Be Pijip και η amsteκάπως. Δεν θα δυσκολευτείς να τις βρείς και αν δυσκολευτείς μη κωλώσεις , μπές στο πρώτο σεξ σοπ που θα βρείς και ρώτα. θα σου απαντήσουν ευγενέστατα.
Αν θέλεις και άλλες πληροφορίες στείλε E-maill.