Πιστευει κανεις οτι μπορει στην Ελλαδα της ευρωπης εν ετι 2013 με τοσους ελλεγτικους μηχανισμους να εχει στημενα τα καζινο και να τα περνει απο τους κατακαημενους πολιτες που το βλεπουν σαν εσχατη λυση απελπισιας?Και δεν μιλαω για τους κουλοχερηδες γιατι εκει κομπιουτερ ειναι οτι θελει κανει βαση εντολων αλλα για τα υπολοιπα παιγνια(ρουλετα μπλακ τζακ ποκερ) τα οποια θεωρητικα ειναι τα λεγομενα τυχερα εκτος αν καποιος παρεμβαινει και παυουν να ειναι τυχερα και ειναι κατευθυνομενα και ελεγχομενα.Δεν νομιζω δεν μπορει να γινονται τετοια πραγματα πρεπει να υπαρχει ελεγχος στο κατω κατω δεν ειναι καφενειο τα Ελληνικα ΚΑΖΙΝΟ!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στημενα καζινο στην Ελλαδα ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Giorgos Likouretzakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Τι ακριβώς σημαίνει "στημένο";
Για μένα απ τη στιγμή που η ρουλέτα σου δίνει 36 αντί για 37, το παιχνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ
Δε χρειάζεται από κει και πέρα άλλο στήσιμο.
Σε 100, 500, 2000, 10000 στοιχήματα, νομοτελειακά θα χεις φαληρίσει...
Για μένα απ τη στιγμή που η ρουλέτα σου δίνει 36 αντί για 37, το παιχνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
Πιστευει κανεις οτι μπορει στην Ελλαδα της ευρωπης εν ετι 2013 με τοσους ελλεγκικους μηχανισμους να εχει στημενα τα καζινο και να τα περνει απο τους κατακαημενους πολιτες που το βλεπουν σαν εσχατη λυση απελπισιας?Και δεν μιλαω για τους κουλοχερηδες γιατι εκει κομπιουτερ ειναι οτι θελει κανει βαση εντολων αλλα για τα υπολοιπα παιγνια(ρουλετα μπλακ τζακ ποκερ) τα οποια θεωρητικα ειναι τα λεγομενα τυχερα εκτος αν καποιος παρεμβαινει και παυουν να ειναι τυχερα και ειναι κατευθυνομενα και ελεγχομενα.Δεν νομιζω δεν μπορει να γινονται τετοια πραγματα πρεπει να υπαρχει ελεγχος στο κατω κατω δεν ειναι καφενειο τα Ελληνικα ΚΑΖΙΝΟ!!!!!!
Πολλά ακούγονται, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης....Τα μηχανάκια οι κουλοχέρηδες δηλαδή είναι ρυθμισμένα,τα υπόλοιπα όμως δεν είναι σίγουρα.Τώρα τζόγος είναι άμα κολήσεις σκέφτεσαι διάφορα μετά!
Σωστο και επαυξανω αλλα ποιο παλια εκανες καμια νικουλα της προκοπης εμπενες στο κερδος ασχετα αν τα πουλαγες στην πορεια γενικα το διασκεδαζες τωρα θυμιζει στεγνωκαθαριστηριοΤι ακριβώς σημαίνει "στημένο";
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ασε τα καζινα και τις ρουλετεςΣωστο και επαυξανω αλλα ποιο παλια εκανες καμια νικουλα της προκοπης εμπενες στο κερδος ασχετα αν τα πουλαγες στην πορεια γενικα το διασκεδαζες τωρα θυμιζει στεγνωκαθαριστηριο
βρες καμια λεσχη και γυρνα το στα κοκκαλα
μπορει να βγαλεις και τιποτα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αληθεια τυπε?Και οι δυο μεγαλα καζινομουτρα και στην πραγματικοτητα
Φαινετε αρπαξαν το μικροβιο του τζογου απο την ταινια και γαματααληθεια τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ωραιοι τυποιΦαινετε αρπαξαν το μικροβιο του τζογου απο την ταινια και γαματα
Σωστος ειναι τυχαιο αραγε που παντα στις γιορτες γινονται jack pot σε ολες σχεδον τις κληρωσεις?ολα στημενα ειναι.
Ο πινων μεθα και ο παιζων χανει.Ολα αυτα ειναι γνωστα και σε γενικες γραμμες ισχυουν αλλα υπαρχει ενα αλλα.Στην ρουλετα εχεις να αντιμετωπισεις μια γκανιοτα που ειναι 2.7%κατι που ειναι σχετικα μικρο σε συγκριση οτοιδηποτε αλλο τυπου τζογο.Οταν λοιπον τα καζινο εχουν μειωσει τον τζιρο τους στα μισα απο οτι κανανε αναγκαστικα μειωνονται και τα κερδη αναλογικα γιαυτο οταν πας να παιξεις στο καζινο τον τελευταιο χρονο περιπου δεν χρειαζεται να κουραστεις αφηνεις το πορτοφολι σου στο ταμειο και δεν σπας τα νευρα σου να παιξεις οταν γνωριζεις οτι θα χασεις σιγουρα και δεν θα ευχαριστηθεις ουτε καν την διαδικασια του παιζειν γιατι θα ειναι συντομη χωρις συγκινησεις και χωρις κανενα ενδιαφερον.Τι ακριβώς σημαίνει "στημένο";
Και ποιος επε οτι παω?Ειχα να πατησω περιπου ενα χρονο πηγα με μια παρεα πριν κατι μερες ειδα οτι συνεχιζεται η ιδια κατασταση ηπια τα ποτα μου καλαμπουρισα και θα ξαναπαω του χρονου να δω αν αλλαξε κατιερώτηση: και αφού ''ξέρεις'' ότι είναι στημένο το καζίνο, γιατί να πας;
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αυτό είναι το καλύτερο...κάνεις και το μάτι σου ή/και παιχνίδι αν έχει...Και ποιος επε οτι παω?Ειχα να πατησω περιπου ενα χρονο πηγα με μια παρεα πριν κατι μερες ειδα οτι συνεχιζεται η ιδια κατασταση ηπια τα ποτα μου καλαμπουρισα και θα ξαναπαω του χρονου να δω αν αλλαξε κατι
το να παίζει κάποιος εκεί είναι κάψιμο...και δεν εννοώ από πλευράς στησίματος...μαθηματικά είσαι χαμένος...
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Από πολύ καλό μου φίλο,ο οποίος έχει επισκεφθεί και έχει παίξει πολλές φορές,μου έχει πει ότι τα στήνουν γενικώς.Έχουν κάμερες πάνω από τα παιχνίδια,που παρακολουθούν όλες τις κινήσεις σου.Στην αρχή,σχεδόν πάντα κερδίζεις,δηλαδή σε αφήνουν να κερδίσεις,με τον τρόπο τους,και στην συνέχεια επειδή ο τζόγος γενικά είναι "αρρώστια " σε μαδάνε!Μία φορά έχω πάει,πρίν 3 χρόνια,μαζί με τον φίλο μου,αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω,τι παίζεται γενικά.Πάντως αυτό που αναφέρει φίλος πιο πάνω σχετικά με τα μεγάλα τζακπότ στις εορτές,μόνο τυχαίο και συμπτωματικό δεν μπορεί να είναι!
Εδω φιλε μου θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω.Υπαρχουν ελαχιστοι πεχτες στον κοσμο που το καζινο τους ονομαζει advance που μπορουν να εχουν πλεονεκτημα εναντι της γκανιοτας του καζινο και που τους φοβουνται οπως ο διαολος το λιβανιαυτό είναι το καλύτερο...κάνεις και το μάτι σου ή/και παιχνίδι αν έχει...
το να παίζει κάποιος εκεί είναι κάψιμο...και δεν εννοώ από πλευράς στησίματος...μαθηματικά είσαι χαμένος...