Εδω ας συγκεντρωθει ολο το υλικο για τανες που ειναι πεταμενα λεφτα...εχω βαρεθει να διαβαζω για τις ιδιες και ιδιες που μονο κοροιδια προσφερουν...στη λιστα λοιπον θα μπαινει απο εδω και περα οπως και ο οικος, η βαρδια και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BLACK LIST ιεροδουλων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pepermint
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Antipsolovirus76
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εδω ας συγκεντρωθει ολο το υλικο για τανες που ειναι πεταμενα λεφτα...εχω βαρεθει να διαβαζω για τις ιδιες και ιδιες που μονο κοροιδια προσφερουν...στη λιστα λοιπον θα μπαινει απο εδω και περα οπως και ο οικος, η βαρδια και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο.
Φιλε προσεχε γιατι μπορει να σου ριξουν κανενα λινκ με μια φραση χωρις αλλα λογια πως εχει ξαναγραφτει(οντως εχει ξαναγραφτει,χτες διαβασα ενα με αρρωστειες),εχει τυχει να παρακολουθησω το σαι πως κινεται.
Εισαι κι εσυ ενας απλος θνητος σαν εμενα,καποιοι αλλοι ειναι υπερτατοι γαμιαδες και δεν μασανε τιποτα.
Μπηκε ο διαολος μεσα μου μαλλον τωρα!
Antipsolovirus76
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγω παντως θα απαντησω με την πιο ευκολη απαντηση που μπορει να δωσει καποιος για ξεκινημα!
Τα δυο στην Ακομινατου,τι να πας να κανεις εκει;δεν εχει νοημα ,ουτε καν απ'εξω!
Ποτε και σε καμια βαρδια!
Τωρα αν σε καποιον αρεσουν ας πηγαινει!
Τα δυο στην Ακομινατου,τι να πας να κανεις εκει;δεν εχει νοημα ,ουτε καν απ'εξω!
Ποτε και σε καμια βαρδια!
Τωρα αν σε καποιον αρεσουν ας πηγαινει!
Ειναι η 567.884.239.047.820η Black λιστα.
Ψαξε λιγο πριν ανοιξεις θεμα.
πιστεω μια white list θα ηταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα
Επισκέπτης
Μακρυα απο την Αφροδιτη που εργαζεται στα στουντιο Βριλησσου 42 STAR και Βουλιαγμενης 68. Η γυναικα αυτη εχει πολυ ασχημη συμπεριφορα προς τον πελατη και δεν προσφερει τις υπηρεσιες της καθολου. Και αν θα κανει κατι το κανει με πολυ μεγαλη αγκαρια. Εμενα μου ζητησε 120 ευρω . Ειναι η ποιο ψυχρη γυναικα που εχω γνωρισει ποτε μου
Μακρυα συναγωνηστες απο αυτην την παλιογυναικα θα κλαιτε τα χρηματα σας. Ειναι Σκυλα.
Μακρυα συναγωνηστες απο αυτην την παλιογυναικα θα κλαιτε τα χρηματα σας. Ειναι Σκυλα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι λες μωρε, τι 120 ευρω? 50 ευρω δεν ειναι το προγραμμα?Μακρυα απο την Αφροδιτη που εργαζεται στα στουντιο Βριλησσου 42 STAR και Βουλιαγμενης 68. Η γυναικα αυτη εχει πολυ ασχημη συμπεριφορα προς τον πελατη και δεν προσφερει τις υπηρεσιες της καθολου. Και αν θα κανει κατι το κανει με πολυ μεγαλη αγκαρια. Εμενα μου ζητησε 120 ευρω . Ειναι η ποιο ψυχρη γυναικα που εχω γνωρισει ποτε μου
Εννοεις οτι την πηρες εκτος στουντιο?
Εγω παντως εχω την καλυτερη γνωμη για την συγκεκριμενη.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 1.686
Προσοχή στο φυλης 80 !
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Σε καποια στουντιο, εχω παρατηρησει στα προγραμματα οτι ορισμενες εργαζομενες ειναι καθε μερα στο προγραμμα και αν οχι καθε μερα...μερα παρα μερα σε ολο το μηνα!!!..Δεν εχουν περιοδο αυτες??..Τα ματια σας ανοιχτα, μαγκες της δεκαρας που το παιζετε και ξυπνιοι!!
Προσοχή στο φυλης 80 !
Οντως ειχα παρει πριν κανα χρονο αυτη την μαρια που ειναι ταχα ποντια.Επιπλο και λιγα λεω...μαυρο απο μενα
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 1.686
Οντως ειχα παρει πριν κανα χρονο αυτη την αννα μαρια που ειναι ταχα ποντια.Επιπλο και λιγα λεω...μαυρο απο μενα
Προσοχή ,το έπιπλο τρωει 20ευρα !
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.519
- Πόντοι
- 46.232
Μαρία...άλλη η ανναμαρίαΟντως ειχα παρει πριν κανα χρονο αυτη τηναννα μαριαπου ειναι ταχα ποντια.Επιπλο και λιγα λεω...μαυρο απο μενα
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Καλο θα ηταν αυτοι που λενε ποιες να αποφυγουμε να το αιτιολογουν κιολας. Ενα απλο "μακρυα απο την ταδε" δεν ειναι ιδιαιτερα διαφωτιστικο...
Antipsolovirus76
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μακρυα απο την Αφροδιτη που εργαζεται στα στουντιο Βριλησσου 42 STAR και Βουλιαγμενης 68. Η γυναικα αυτη εχει πολυ ασχημη συμπεριφορα προς τον πελατη και δεν προσφερει τις υπηρεσιες της καθολου. Και αν θα κανει κατι το κανει με πολυ μεγαλη αγκαρια. Εμενα μου ζητησε 120 ευρω . Ειναι η ποιο ψυχρη γυναικα που εχω γνωρισει ποτε μου
120 ευρω;μαλλον κανει αρπαχτες αν δεν καθεται σουζα με τοσα!
Antipsolovirus76
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σε καποια στουντιο, εχω παρατηρησει στα προγραμματα οτι ορισμενες εργαζομενες ειναι καθε μερα στο προγραμμα και αν οχι καθε μερα...μερα παρα μερα σε ολο το μηνα!!!..Δεν εχουν περιοδο αυτες??..Τα ματια σας ανοιχτα, μαγκες της δεκαρας που το παιζετε και ξυπνιοι!!
Πολυ σωστρη παρατηρηση αυτη,ετσι ειναι!Εχουν τρελλαθει στα σφουγγαρια!1000αρι βαζουνε απο αυτο που βαζουνε οι μαραγκοι στους κυριλε καναπεδες που καθεσαι και κανεις γκελ!
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Έχω βρεθεί με την συγκεκριμένη κοπέλα όταν δούλευε στην Πειραιώς 193. Είναι Ελληνίδα. Η συμπεριφορά της προς εμέ ήταν άψογη, μάλιστα επειδή ήμουν κουρασμένος και αγχωμένος την ταλαιπώρησα λίγο, άργησα και να τελειώσω. Παρόλα αυτά ήταν πολύ δεκτική και υπομονετική. Πολύ καλή στην δουλειά της. Δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω από τα 50 ευρώ του απλού προγράμματος στην υπηρεσία.
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Τα προγράμματα των Studio που βγαίνουν στο internet πράγματι έχουν κοπέλες που δουλεύουν σχεδόν κάθε μέρα. Όταν όμως μια κοπέλα είναι αδιάθετη δεν εργάζεται απλά δεν ενημερώνεται το site. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να πας σε ένα studio και η κοπέλα που είναι στο site να μην είναι εκεί. Μου έχει τύχει πολλές φορές και όταν την επόμενη το είπα στην κοπέλα μου είπε ότι ήταν αδιάθετη.
kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πολύ σωστή παρατήρηση,το χω παρατηρησει κι εγώ!Σε καποια στουντιο, εχω παρατηρησει στα προγραμματα οτι ορισμενες εργαζομενες ειναι καθε μερα στο προγραμμα και αν οχι καθε μερα...μερα παρα μερα σε ολο το μηνα!!!..Δεν εχουν περιοδο αυτες??..Τα ματια σας ανοιχτα, μαγκες της δεκαρας που το παιζετε και ξυπνιοι!!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Πολυ σωστρη παρατηρηση αυτη,ετσι ειναι!Εχουν τρελλαθει στα σφουγγαρια!1000αρι βαζουνε απο αυτο που βαζουνε οι μαραγκοι στους κυριλε καναπεδες που καθεσαι και κανεις γκελ!
Nαι οντως,το χω ακουσει και εγω οτι σταματάνε την περίοδο με σφουγκαράκια.Φαντασου να γαμάς και να ξέρεις οτι εισαι μια ανάσα πριν ακουμπήσεις πανω στο αίμα. Ανατριχιασα :S !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις