Νέα

Οι καλύτερες-οι και οι χειρότερες-οι τσατσάδες-οι της τσάρκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Προτινω να γραφουμε τις χειροτερες και της καλυτερες τσατσαδες της τσαρκας,απο αποψη ευγενειας παρουσιασης κλπ.
Θεωρω καλυτερη προς το παρων στο υπογειο του Φ.134 την τσα, που μεχρι αν σε ξερη, σου λεη, αν ειναι καλη η κοπελλα!!

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
την χειροτερη δεν μας ειπες ομως... ;)

Επισκέπτης
Πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο σε "καλύτερες και χειρότερες" λοιπόν.

Πολύ καλή τσατσά είναι η κοντή, παχουλή με τη μαύρη μπούκλα και τα γυαλιά στο Φ71 πάνω τα πρωινά.
Μέχρι και τηλέφωνο είχε πάρει να μου βρει γκόμενα που έψαχνα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
την χειροτερη δεν μας ειπες ομως... ;)
Δυο εχω μεχρι στιγμης!!Η μια ειναι η τσα απο Φ.69Β που τωρα ανεβηκε Φ.71 Α!Αν δεν περνας σου λεη ενα καρο παπαριες,και η τσα του Φ.40 η οποια χωρις λογω εκτος του οτι δεν μου επετρεψε την εισοδο με εσπρωξε και προς τα εξω!!
Μιλαω για δευτερη βαρδεια!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο σε "καλύτερες και χειρότερες" λοιπόν.

Πολύ καλή τσατσά είναι η κοντή, παχουλή με τη μαύρη μπούκλα και τα γυαλιά στο Φ71 πάνω τα πρωινά.
Μέχρι και τηλέφωνο είχε πάρει να μου βρει γκόμενα που έψαχνα!
Εχης δικιο,πανω στην βιασυνη βλεπης...αλλα πως γινετε η διορθωση δεν ξερω!!

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
υπαρχει ηδη θεμα για αυτο το θεμα :sunglasses:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δυστηχως σημερα δεν τα καταφερε η τσα στο υπογειο του φωκαιας 25,βλεποντας πολυ κοσμο και επειδη εγω καθομουν πανω στην εισοδο,μολις μπηκε συναγωνιστης και ειδε τον κοσμο την εκανε,τοτε η τσα μου ειπε,βλεπης τι γινετε/νομιζουν ειναι γεματο και φευγουν!!Εφυγα γελοντας χωρις να πω τιποτα!Η συμπαθης τσα με παρκισον την ειπε!!
Καλυτερη απο αποψη ευγενειας και παρουσιας ηταν η τσα στο Φυλης 65 επανω!!!Αυτα απο την σημερινη τσαρκα!!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δυστηχως σημερα δεν τα καταφερε η τσα στο υπογειο του φωκαιας 25,βλεποντας πολυ κοσμο και επειδη εγω καθομουν πανω στην εισοδο,μολις μπηκε συναγωνιστης και ειδε τον κοσμο την εκανε,τοτε η τσα μου ειπε,βλεπης τι γινετε/νομιζουν ειναι γεματο και φευγουν!!Εφυγα γελοντας χωρις να πω τιποτα!Η συμπαθης τσα με παρκισον την ειπε!!
Καλυτερη απο αποψη ευγενειας και παρουσιας ηταν η τσα στο Φυλης 65 επανω!!!Αυτα απο την σημερινη τσαρκα!!
και η τσα2 στο 84β που μπηκα :knockinb:πολυ ευγενικη!!

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
υπαρχει ηδη θεμα για αυτο το θεμα :sunglasses:
α) Για να βρεις τετοια θεματα πραγματικα χρησιμα, πρεπει να ψαχνεις μερες αναμεσα στα τοσα ανουσια που ανεβαζουν καθημερινα. β) Οπως συχνα αλλαζουν σπιτια και βαρδιες οι κοπελες, ετσι αλλαζουν και οι κυριες της υποδοχης, γι αυτο καλο ειναι η ενημερωση να ειναι συνεχης και σε αυτον τον τομεα. 

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
α) Για να βρεις τετοια θεματα πραγματικα χρησιμα, πρεπει να ψαχνεις μερες αναμεσα στα τοσα ανουσια που ανεβαζουν καθημερινα. β) Οπως συχνα αλλαζουν σπιτια και βαρδιες οι κοπελες, ετσι αλλαζουν και οι κυριες της υποδοχης, γι αυτο καλο ειναι η ενημερωση να ειναι συνεχης και σε αυτον τον τομεα.   

οκ αγορι :)

εσεις ξερετε καλυτερα απο μενα :)

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Πολυ καλο το θεμα, γιατι το θεμα "ξεπετας", αφορα κυριως τις κυριες της υπηρεσιας. Αυτες ειναι που "δασκαλευουν" τις κοπελες. Αποδειξη οτι πολλες φορες οι κοπελες, γειωνουν τις απ εξω κλισεις τους οταν βρισκονται στο δωματιο και "αργουν". Σαν καλο παραδειγμα εχω να υποδειξω την "φιλη" μου την Λαρισσα στο ΠΕΡΔΙΚΚΑ 3 στο δεξια, στην απογευματινη βαρδια. Ευγενεστατη και συνεργασιμη.  

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο χειροτερος χθες ηταν τσατσος,συγκεκριμενα στο Μ.Αλεξανδρου 17,η κοπελα βγηκε απο το δωματιο,πηγε στον ιδιαιτερο χωρο που καθετε,και αυτος δεν εβγαλε αχνα.Καθοταν ορθιος στο σαλονι 7 λεπτα και κοιταγε το απειροβλητο.
Συναγωνιστης που καθοταν διπλα ρωτησε,μουγγος ειναι?παλι δεν μιλησε.Αφου περασε η κοπελλα ο συναγωνιστης ειπε δεν θα πηγαινα με τιποτα,και τοτε ανοιξε το στομα του και ειπε οι ειρωνιες αλλου!!
Καλη εχθες ηταν η τσα στο Κολωνου 32 επανω,που ειπε οτι οι κοπελες ειναι εκει σταθερες,γενικα εκανε περιγραφη των υπηρεσιων,μετα βγηκε η κοπελλα,αυτη που λεω στυλ Σολωμου,χνουδωτη :grin:.
Οπως επισης Κολωνου 11 ισογειο,ευγενεστατη και απαντησε με ευγενεια στις ερωτησης μας και μας ευχαριστησε στο τελος!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δυο ηταν κατα την αποψη μου σημερα οι καλυτερες τσα!!Η μια Εξηκιου 18 κατω,που συζητησαμε διαφορα θεματα,και καθισε μαζι μας ενω γινοταν αλλαγη βαρδειας και παρουσιασε την κοπελα,Ειρηνη,αλλα και η αντικαταστατρια της,που καθησαμε ολοι μαζι και αφου συζητησαμε μας παρουσιασε την επομενη κοπελλα που ηταν η Ελλη μιλφ!!
Η δευτερη στην Κνιδου ενω καθοταν και ειχε τα κιλακια της,με την εισοδο μας και λογω οτι καθοταν κοσμος στο σαλονι,σηκωθηκε και μας ειπε να καθισουμε,και περιμενε ορθια μεχρι να παρουσιαση την κορασιδα,που ηταν στο δωματιο!
Σημερα δεν διακρινα κατι ασχημο,ισως επειδη ανοιξαν αργα και ηταν ολοι ξεκουραστοι!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
ξέχασες να πέις ότι Λιοσίων κ πέριξ όλες οι τσατσαδες ήταν καλές....μόλις έβλεπαν τον μιλφοκυνηγό... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom