Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για «υπηρεσίες» (τσατσάδες/τσάτσους)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χαιρετο τουσ ιπερκαυλαιριδες ολισ τις μπουρδελοκοινονιας!
τουσ μεγαλουσ και τρανουσ χιστες και σκιστες που μαχονται καθιμερινα εναντια τις πολιποθιτις αρροστιασ που μασ περιβαλει!
ι "μαστιγα" τις καυλας!!!!
ι ιδεα για το θρεντ ιταν του μεγιστοτεραστιου αντισθενι,αφου και εγο εχο μια ιδιαιτερι σιμπαθεια προς τις ιπρεσιες,γιατι απο κι μαλιστα ξεκινανε ολα ...αυτουνου του σιοπιλου δικαστι που δικαζει τις ατακτες και καυλομενες πορνες στον αιονιο βομο του εροτα και τις ιδονις!
στιν ιμερισια λοιπον ενιμεροσι για ιπιρεσιες θα μπορουμε να κανουμε τα σχολια μας μασ προς τισ ιπιρεσιες τον ατακτον οικον...και να ενιμερονουμε πια ιπιρεσια ιταν τιν ορα που πιτσιλαγαμε τιν καυλομενι και αναμενι πορνι!!!!πιτσιλιστε χιστες τουτις τις μπουρδελοκοινονιας!ειμαστε οι καλιτεροι!να το θιμαστε!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιτσι!ενας πορνορεπορτερ της ατερμονης ηδονης και του ατελευτητου σπερματοχυσιματος ολων των ατακτων μουτρακίων(και οχι λουτρακιων :2funny:),ενας φερελπις πουτανοφερτογνώστης και ειδημων της σαρκικης αμαρτιας! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. πατερ?χρειαζομαι ντεκαφ τελικα ή οχι?μια βδομαδα ντεκαφ?ασε με λιγο,να!τοσο δα να παρω το φραπεδακι μου!..... :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
και να ενιμερονουμε πια ιπιρεσια ιταν τιν ορα που πιτσιλαγαμε τιν καυλομενι και αναμενι πορνι!!!!πιτσιλιστε χιστες τουτις τις μπουρδελοκοινονιας!ειμαστε οι καλιτεροι!να το θιμαστε!

Φίλε πίτσι αν ήμουν πρωθυπουργός θα σε έκανα υπουργό πληροφοριών :rockon: :rockon:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
τι ΣΤΑΖΙ τι KGB τι CIA.θα τους παρουμε ολων τα σωβρακα.θα μας παρακαλανε να παμε,να μη σου πω θα μας τα χωσουν και χοντρα

Επισκέπτης
χεχε!γεια σου ρε λεβεντοπαιδο παθος για τι γινεκα!
σιμερα στο ποστο τις ι κιρια αντονια στο κολονου 30α ...ευγενεστατι ιπιρεσια!
επισισ ακριβος διπλα ι γλικιτατι κιρια φοτινι !!μεγαλι μορφι!αυτα να βλεπουμε κιριοι χιστες!!!παντα πεζι ρολο στιν ψιχολογια του καυλιου ι ευγενια τις ιπιρεσιες!!!να το θιμαστε σκιστες!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εγω εχασα τη συμπαθεια μου,την κυρια μαρια στη φυλης 71 πανω.μπας και πηγε διακοπες?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ο γνωστός ευτραφής gay τσάτσος στο Φυλής 109 με τις τρομερές μαλακοατάκες που τον ξέραμε όλοι απο τις χρυσές εποχές με την Ντενίζα 'μεταλλάχτηκε'.Θα πείτε τώρα δηλαδή 'τι έγινε άντρας'? Όχι βέβαια σε καμία περίπτωση.Έγινε Τραβέλι.Ήμουνα μέσα στο τσαρδί με καμιά 10αριά παλληκάρια απ'όλες τις περιοχές των Βαλκανίων,της Μαύρης θάλασσας και της Ασίας και με το που σκάει ο Χάρης να πει το 'πρόγραμμα' του ρδέλου πέφτουμε όλοι ξεροί απο τα γέλια.Με ξανθιά περούκα και τακούνια τώρα ξηγιέται στην εμφάνισή του  :2funny: .Μιλάμε για πολύ cult φυσιογνωμία που ούτε σε βιντεοταινίες κωμωδίες του '80 δεν βλέπεις τέτοια.Η κοπέλα που είχε φυσικά μούναρος απο Ρουμανία.Γι'αυτό λατρεύω αυτά τα μέρη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ο γνωστός ευτραφής gay τσάτσος στο Φυλής 109 με τις τρομερές μαλακοατάκες που τον ξέραμε όλοι απο τις χρυσές εποχές με την Ντενίζα 'μεταλλάχτηκε'.Θα πείτε τώρα δηλαδή 'τι έγινε άντρας'? Όχι βέβαια σε καμία περίπτωση.Έγινε Τραβέλι.Ήμουνα μέσα στο τσαρδί με καμιά 10αριά παλληκάρια απ'όλες τις περιοχές των Βαλκανίων,της Μαύρης θάλασσας και της Ασίας και με το που σκάει ο Χάρης να πει το 'πρόγραμμα' του ρδέλου πέφτουμε όλοι ξεροί απο τα γέλια.Με ξανθιά περούκα και τακούνια τώρα ξηγιέται στην εμφάνισή του  :2funny: .Μιλάμε για πολύ cult φυσιογνωμία που ούτε σε βιντεοταινίες κωμωδίες του '80 δεν βλέπεις τέτοια.Η κοπέλα που είχε φυσικά μούναρος απο Ρουμανία.Γι'αυτό λατρεύω αυτά τα μέρη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
απο που θα βγει η κοπελλα?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Αυτά είναι! Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το δω!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ευγενική τσατσά είναι στην Κολωνού 27Α
και στο 30Α!!
Ονόματα δεν ξέρω!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Πίτσι μέγιστε μύστη, χύστη, μπήχτη, σκίστη και τσίφτη, ΜΙΑ είναι η τσατσά την οποία εξετίμησα ανοίγοντας θρέντ για πάρτη της: η κοντοπούτανη καυλιάρα Εύα!!! :boobies:
Οπότε πρέπει οπωσδήποτε αυτό το θρέντ να εκτελεί χρέη GPS για τα ίχνη αυτής της λάγνας μορφής των αγαπητών μας πορνείων!!! :smitten:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους τους Καυλιάρηδες!
Γράφω για να καταγγείλω μια Κωλο-τσατσά που δεν σέβεται τα λεφτά που τους δίνουμε όλοι εμείς απ'το υστέρημά μας.
Συγκεκριμένα αυτή που ήταν Στο Φυλής 71 το επάνω, την παρασκευή το απόγευμα(και μπορεί να είναι ακόμα).Πέρασα απ το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί ξέρω οτι είναι η Λαρίσσα εκεί που την παω πολύ.Βέβαια περίμενα στο χώλ πρώτα να βγεί η τσατσά να πεί ποιά είναι γιατι δεν ξέρεις καμμιά φορά..Οπότε βγαίνει αυτή η μαλακισμένη και λέει ' Η κοπέλλα έιναι η ίδια με χτές' και αρχίζει να φεύγει!! Τη ρωτάω 'Μα,ποιά κοπέλλα είναι'?? (εχω να πάω μια βδομάδα απο'κει) και λέει 'η ίδια,με χτές δεν περνάς'!!! :booty:
Ακούτε η Καριόλα! Δεν ξέρω πως τη λένε,αλλά πρόκειται για μια γνωστή φάτσα στη Φυλής.Το καλοκαίρι ήταν στα καινούρια της φωκαίας(19) κάποια στιγμή,αλλά έχει περάσει και από το 134,καθώς και από της Ρεμούνδου 21(της Ντενίζας).Είναι μια με σκούρο κόκκινο μαλλί με χωρίστρα,και με γυαλιά με μαύρο κοκκάλινο σκελετό(τα σοφιστικέ),και μιλάει σπαστά ελληνικά(όπως τα μιλάνε η βουλγάρες).
Επίσης με αυτή θυμήθηκα οτι είχε ξανασυμβεί κι άλλο ένα περιστατικό το καλοκαίρι,κι ενώ έκανα συχνά τσάρκα μπάς και πετύχω τίποτα γιατί είχε πολλά μπάζα τότε.Ενώ λοιπόν είχα μπεί (στη Φωκαίας τότε)και ήρθε η κοπέλλα,περίμενα να μου πεί τιμή,πρόγραμμα,κλπ(γουρούνι στο σακί θα πάρουμε?),αυτή δεν μίλαγε.Και πρίν προλάβω να της πώ,'πές μου τελοσπάντων,αυτή άρχισε να βρίζει,'τι κοιτάς,ήρθες να κάνεις μάτι,είσαι ανώμαλος,κλπ',κι ενώ ειχα ήδη πάρει το δρόμο πρός την έξοδο,την άκουσα να με βρίζει!!  :headbang:
Μου ήρθε να μπώ πάλι μέσα και να την αρχίσω στα χαστούκια! Αλλά είπα να δώσω τόπο στήν οργή γιατι δεν ξέρεις τι γίνεται.
Προφανώς με θυμαται από τότε και το κανει επίτηδες,θα πηγαίνω κι εγώ κάθε μέρα για σπάσιμο!!
Δεν πάει άλλο πια,με την καθε καριόλα που ήρθε εδω από την κωλοχώρα της,χωρίς βρακί στόν κώλο της, και να μας πεί κιόλας αν θα γαμήσουμε η ΟΧΙ!!Ειδικά εγώ δεν κάνω σχεδόν ποτέ τσάρκα χωρίς να πιτσιλίσω κάπου!Οσες φορές θέλουμε θα πηγαίνουμε κι αν γουστάρουν!Και κάθε μέρα να περνάμε είναι υποχρεωμένες να μας εξυπηρετούν,δεν κατάλαβα!Δηλαδή εγώ αν είχα μαγαζί έπρεπε όποιος περναγε μέσα ,να ψωνίζει αλλιώς θα τον έβριζα? Αντε με τις Στραβογαμημένες.. Πιστεύω πώς τέτοιες μαλακισμένες κάνουν κακό στο επάγγελμα και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μαζί για να τις απομονώσουμε απ'την πιάτσα.Μαύρο στήν μαλακισμένη Τσατσά(για να μην πώ Πίσσα και πούπουλα)!!
>:( >:( >:(

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ολα τα λεφτα ειναι μια ψευδη τσατσουλα στη Βουλιαγμενης 68! Εμφανιστηκε τυλιγμενη στην εσαρπα της, με κοντο μαλλι, φτυστη η ΘΕΟΠΟΥΛΑ.   :tooth:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Τι εγινε με το Χαρη μεταλλαχτηκε? Οταν λες τραβελι τι εννοεις με προσοντα η χωρις? Εγινε τρανς?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τι εγινε με το Χαρη μεταλλαχτηκε? Οταν λες τραβελι τι εννοεις με προσοντα η χωρις? Εγινε τρανς?
Τραβέλι κανονικό έγινε.Θυμίζει κάτι μπετατζήδες σε αμφισεξουαλική τραβελέ μορφή που νομίζεις ότι ήρθαν οι απόκριες και το καρναβάλι πρίν την ώρα τους.Τεράστια μορφή ο Χάρης  :2funny: :rockon:

nionios102

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους τους Καυλιάρηδες!
Γράφω για να καταγγείλω μια Κωλο-τσατσά που δεν σέβεται τα λεφτά που τους δίνουμε όλοι εμείς απ'το υστέρημά μας.
Συγκεκριμένα αυτή που ήταν Στο Φυλής 71 το επάνω, την παρασκευή το απόγευμα(και μπορεί να είναι ακόμα).Πέρασα απ το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί ξέρω οτι είναι η Λαρίσσα εκεί που την παω πολύ.Βέβαια περίμενα στο χώλ πρώτα να βγεί η τσατσά να πεί ποιά είναι γιατι δεν ξέρεις καμμιά φορά..Οπότε βγαίνει αυτή η μαλακισμένη και λέει ' Η κοπέλλα έιναι η ίδια με χτές' και αρχίζει να φεύγει!! Τη ρωτάω 'Μα,ποιά κοπέλλα είναι'?? (εχω να πάω μια βδομάδα απο'κει) και λέει 'η ίδια,με χτές δεν περνάς'!!! :booty:
Ακούτε η Καριόλα! Δεν ξέρω πως τη λένε,αλλά πρόκειται για μια γνωστή φάτσα στη Φυλής.Το καλοκαίρι ήταν στα καινούρια της φωκαίας(19) κάποια στιγμή,αλλά έχει περάσει και από το 134,καθώς και από της Ρεμούνδου 21(της Ντενίζας).Είναι μια με σκούρο κόκκινο μαλλί με χωρίστρα,και με γυαλιά με μαύρο κοκκάλινο σκελετό(τα σοφιστικέ),και μιλάει σπαστά ελληνικά(όπως τα μιλάνε η βουλγάρες).
Επίσης με αυτή θυμήθηκα οτι είχε ξανασυμβεί κι άλλο ένα περιστατικό το καλοκαίρι,κι ενώ έκανα συχνά τσάρκα μπάς και πετύχω τίποτα γιατί είχε πολλά μπάζα τότε.Ενώ λοιπόν είχα μπεί (στη Φωκαίας τότε)και ήρθε η κοπέλλα,περίμενα να μου πεί τιμή,πρόγραμμα,κλπ(γουρούνι στο σακί θα πάρουμε?),αυτή δεν μίλαγε.Και πρίν προλάβω να της πώ,'πές μου τελοσπάντων,αυτή άρχισε να βρίζει,'τι κοιτάς,ήρθες να κάνεις μάτι,είσαι ανώμαλος,κλπ',κι ενώ ειχα ήδη πάρει το δρόμο πρός την έξοδο,την άκουσα να με βρίζει!!  :headbang:
Μου ήρθε να μπώ πάλι μέσα και να την αρχίσω στα χαστούκια! Αλλά είπα να δώσω τόπο στήν οργή γιατι δεν ξέρεις τι γίνεται.
Προφανώς με θυμαται από τότε και το κανει επίτηδες,θα πηγαίνω κι εγώ κάθε μέρα για σπάσιμο!!
Δεν πάει άλλο πια,με την καθε καριόλα που ήρθε εδω από την κωλοχώρα της,χωρίς βρακί στόν κώλο της, και να μας πεί κιόλας αν θα γαμήσουμε η ΟΧΙ!!Ειδικά εγώ δεν κάνω σχεδόν ποτέ τσάρκα χωρίς να πιτσιλίσω κάπου!Οσες φορές θέλουμε θα πηγαίνουμε κι αν γουστάρουν!Και κάθε μέρα να περνάμε είναι υποχρεωμένες να μας εξυπηρετούν,δεν κατάλαβα!Δηλαδή εγώ αν είχα μαγαζί έπρεπε όποιος περναγε μέσα ,να ψωνίζει αλλιώς θα τον έβριζα? Αντε με τις Στραβογαμημένες.. Πιστεύω πώς τέτοιες μαλακισμένες κάνουν κακό στο επάγγελμα και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μαζί για να τις απομονώσουμε απ'την πιάτσα.Μαύρο στήν μαλακισμένη Τσατσά(για να μην πώ Πίσσα και πούπουλα)!!
>:( >:( >:(
Την  Γκαλινα  λες  τα  ιδια  εκανε  και  σε  εμενα  και στο  φωκαιας  και  στο  134

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Πολύ μαλακισμένη είναι μια τσατσά που δούλευε στο 134 και τώρα είναι στο 67 της Φυλής.Μια κοντή που μοιάζει με άντρα!Θέλει μάπες.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Τραβέλι κανονικό έγινε.Θυμίζει κάτι μπετατζήδες σε αμφισεξουαλική τραβελέ μορφή που νομίζεις ότι ήρθαν οι απόκριες και το καρναβάλι πρίν την ώρα τους.Τεράστια μορφή ο Χάρης  :2funny: :rockon:

τι εγινε ο Χαρης εβαλε περουκα και γοβακια...???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τις θρυλικες παντοφλιτσες απο εποχης Ντενιζας τις πεταξε..? :grin: :grin:

εχω καιρο να τον δω..!! σε ποιο σπιτι ειναι..??

τωρα που πλησιαζουν οι αποκριες θα εχει και αφορμη να μασκαρευτει!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom