Νέα

Πωλήσεις/Αγορές/Ανταλλαγές γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λοιπόν....για να μην ανοίγω πολλά θέματα....επειδή θέλω να πωλήσω κάμποσα αντικείμενα από το σπίτι μου.....λέω να ανοίξω ένα θέμα (αν γίνετε να συγχωνεύσουμε και τα 2 προηγούμενα θρεντ που άνοιξα σε αυτό)....εκτός από πωλήσεις που θέλω να κάνω...εδώ θα σημειώνω επίσης,και τα αντικείμενα που θέλω να αγοράσω.....ή να ανταλλάξω με κάτι....

Stay Tuned!

Για αρχή πουλάω κινητό Sony Ericson P900 με το φορτιστή του σε καλή κατάσταση και με τη βάση του,μονάχα που λείπει το stick του....

ΥΣ. Οι τιμές κανονίζονται μέσω ΠΜ.....αν δείτε κάτι που σας ενδιαφέρει στείλτε μήνυμα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Λοιπόν....για να μην ανοίγω πολλά θέματα....επειδή θέλω να πωλήσω κάμποσα αντικείμενα από το σπίτι μου.....λέω να ανοίξω ένα θέμα (αν γίνετε να συγχωνεύσουμε και τα 2 προηγούμενα θρεντ που άνοιξα σε αυτό)....εκτός από πωλήσεις που θέλω να κάνω...εδώ θα σημειώνω επίσης,και τα αντικείμενα που θέλω να αγοράσω.....ή να ανταλλάξω με κάτι....

Stay Tuned!

Για αρχή πουλάω κινητό Sony Ericson P900 με το φορτιστή του σε καλή κατάσταση,μονάχα που λείπει το stick του....

ΥΣ. Οι τιμές κανονίζονται μέσω ΠΜ.....αν δείτε κάτι που σας ενδιαφέρει στείλτε μήνυμα
Ela re..welcome back... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τι εγινε αποφασισες να ξεσαβουριασεις?

Επισκέπτης
Ela re..welcome back... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τι εγινε αποφασισες να ξεσαβουριασεις?

Υπάρχουν πολλά πράγματα........που δεν μου χρηάζονται στο σπίτι.....αν σε ενδιαφέρει κάτι,από αυτά που θα γράψω,όποτε έρθεις Αθήνα το κανονίζουμε ;)

Επισκέπτης
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:

-Περιοδικό Μίκυ Μάους του '78
-Παιδικό σκαμνάκι
-Μαγνητάκι της ΕΚΟ,με θερμόμετρο οινοπνεύματος
- Playstation Magazine τεύχος 34
- Γαλλοελληνικό Λεξικό τσέπης,έτους 1970
- Κονκάρδα της Vodafone
- Mαύρος χάρακας 15αρης

Και άλλα που ίσως θυμηθώ ύστερα

Επισκέπτης
Πωλείται το παρακάτω γυναικείο ρολόι Vogue:

pic_0484.jpg.w300h225.jpg

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Για αρχή πουλάω κινητό Sony Ericson P900 με το φορτιστή του σε καλή κατάσταση και με τη βάση του,μονάχα που λείπει το stick του....

Vodafone και ΣΚΑΙ κάνουν ανακύκλωση κάθε Σάββατο και δίνουν και δωράκια.

Δε πας να το ρίξεις στο κουτί?

Επισκέπτης
Vodafone και ΣΚΑΙ κάνουν ανακύκλωση κάθε Σάββατο και δίνουν και δωράκια.

Δε πας να το ρίξεις στο κουτί?

Όχι.

Τελικά αποφάσησα....το συγκεκριμένο το πουλάω 400 €......οποιός ενδιαφέρεται ΠΜ.....

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια κατι ασχετο αλλα δε γαμιεται.θελω ενα φιλαρακι απο αμερικη να μου στειλει το ipad2.ξερει κανεις ποσο καιρο  κανει να ερθει;και τα 538 δολαρια δεν ειναι 377 ευρω;αντε να προλαβω πριν χρεοκοπησουμε

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Όχι.
Τελικά αποφάσησα....το συγκεκριμένο το πουλάω 400 €......οποιός ενδιαφέρεται.....

Καλά.

Δες εδώ:

και εδώ:

πόσο πουλιούνται (και αν πουληθούν) αυτά.

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

5,60 € αυτό το κινητό;;; Είναι δυνατόν; :2funny:

Αυτό φίλε είναι παλιό μοντέλο......οπότε ανεβαίνει η αξία του κατά πολύ......σιγά μην το πωλήσω μόνο 5,60 λες και είναι 1 πακέτο τσίκλες..... :uglystupid:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια κατι ασχετο αλλα δε γαμιεται.θελω ενα φιλαρακι απο αμερικη να μου στειλει το ipad2.ξερει κανεις ποσο καιρο  κανει να ερθει;και τα 538 δολαρια δεν ειναι 377 ευρω;αντε να προλαβω πριν χρεοκοπησουμε
δεν θα ναι συμβατο νομιζω

Επισκέπτης
Επίσης πωλείται κινητό SAMSUNG  μοντέλο SGH-ZV30 στην τιμή των 300 €

Αν πάρετε και το P900 και το SGH-ZV30 τότε τα παίρνετε και τα 2 μαζί στην τιμή των 650 € (δηλαδή σας κόβω 50 €)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
5,60 € αυτό το κινητό;;; Είναι δυνατόν;

Αυτό φίλε είναι παλιό μοντέλο......οπότε ανεβαίνει η αξία του κατά πολύ......σιγά μην το πωλήσω μόνο 5,60 λες και είναι 1 πακέτο τσίκλες.....

Κιθάρα,
(να μη πω και το άλλο)
ή είσαι τόσο βλάκας, ή κάνεις το βλάκα.
Τι είναι παλιό μοντέλο ρε? Το δικό σου ή το γερμανικό που σου έδειξα?
Αν εννοείς το δικό σου, τι παει να πει αυτό?  Ότι όσο πιο παλιό, τόσο πιο ακριβό?

Και εν πάσει περιπτώσει:  Όταν στο E-bay Γερμανίας πουλιέται τόσο (μπορεί να ανέβει η τιμή του μέχρι να κλείσει - δημοπρασία είναι - παρακολούθησέ την), το δικό σου έχει κάτι και κάνει 80 φορές πάνω? Που του λείπει και το βελονάκι?

Πριν βγαίνεις και λες "πουλάω" διάφορα, ρίχνε μια ματιά στο e-bay. Αυτό καθορίζει τις τιμές διαφόρων πραγματων. Παγκοσμίως.
(Αυτές βλέπω και δεν έχω πουλήσει τίποτα: Είναι τόσο λίγα τα λεφτά που δεν αξίζει. Μαζεύω σαβούρα)

Και δε τα γράφω εδώ για να τα βλέπεις μόνο εσύ. Για όλους τα γράφω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κιθάρα,
(να μη πω και το άλλο)
ή είσαι τόσο βλάκας, ή κάνεις το βλάκα.
Τι είναι παλιό μοντέλο ρε? Το δικό σου ή το γερμανικό που σου έδειξα?
Αν εννοείς το δικό σου, τι παει να πει αυτό?  Ότι όσο πιο παλιό, τόσο πιο ακριβό?

Και εν πάσει περιπτώσει:  Όταν στο E-bay Γερμανίας πουλιέται τόσο (μπορεί να ανέβει η τιμή του μέχρι να κλείσει - δημοπρασία είναι - παρακολούθησέ την), το δικό σου έχει κάτι και κάνει 80 φορές πάνω? Που του λείπει και το βελονάκι?

Πριν βγαίνεις και λες "πουλάω" διάφορα, ρίχνε μια ματιά στο e-bay. Αυτό καθορίζει τις τιμές διαφόρων πραγματων. Παγκοσμίως.
(Αυτές βλέπω και δεν έχω πουλήσει τίποτα: Είναι τόσο λίγα τα λεφτά που δεν αξίζει. Μαζεύω σαβούρα)

Και δε τα γράφω εδώ για να τα βλέπεις μόνο εσύ. Για όλους τα γράφω.
τσαμπα χανεις τον καιρο σου τυπε.

Επισκέπτης
Χέστηκα τι λέει το e-bay...τα πουλάω όσο θέλω εγώ,και κατεβάζω τις τιμές όποτε το θελήσω......και ναι,όσο πιο παλιό είναι κάτι ανεβαίνει και η αξία του

ΥΣ. για το βελονάκι δεν υπάρχει πρόβλημα....χρησιμοποιείς οδοντογλυφίδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom