extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20
- Πόντοι
- 231
Αυτα δεν ειναι τιποτα.....περαστε απο Ρεμουνδου να δειτε της Ντενισας και θα παθετε πλακα!!!
Αυτη σηκωνεται απο τον πουτσο σας και τα μουνοχειλα της ειναι ακομα πανω του!!!
για δωσε περισσοτερες πληροφοριες αν θελεις ....Αυτα δεν ειναι τιποτα.....περαστε απο Ρεμουνδου να δειτε της Ντενισας και θα παθετε πλακα!!!
Αυτη σηκωνεται απο τον πουτσο σας και τα μουνοχειλα της ειναι ακομα πανω του!!!
ε οχι και αηδια ...γουστα ειναι αυτα βεβαια αλλα μην μου το χαλας...Μεγάλο μουνί-μεγάλα(ή κρεμασμένα)μουνόχειλα = AΗΔΙΑ.
ε οχι και αηδια ...γουστα ειναι αυτα βεβαια αλλα μην μου το χαλας...
Αηδία είναι.Δε νομίζω να χαλαστείς αφού γουστάρεις να γαμάς αυτιά αγελάδας.Όλα οκ.ε οχι και αηδια ...γουστα ειναι αυτα βεβαια αλλα μην μου το χαλας...
Tυπε το μουνοχειλο δεν ειναι μπριζολα....Κι η Ιρένα από Κασσάνδρας και Βριλησσού έχει μεγάλα μουνόχειλα με πολύ σάρκα.Χορταστικά θά'λεγα.
ακριβως τα μεγαλα μουνοχειλα ειναι τρελα τρελα και ειναι για φαγωμα για γλυψιμο για τα παντα....αλλα δυστυχως δεν μπορεις να τα βρεις ευκολα εξω και θα πρεπει να μαντεψεις ..βεβαια καποιες φορες αν παρατηρησεις τα πανω χειλει του στοματος σε ορισμενες περιπτωσεις προδιδουν και το μεγεθος των κατω αλλα δεν ειναι απολυτο αυτο ..απλα το εχω δει αρκετες φορες και καταλαβα σε ορισμενες περιπτωσεις οτι ισχυει.Κατά την προσωπική μου γνώμη καθόλου αηδία.Μου αρέσει, να γεμίζει το στόμα μου με τις χειλάρες της.