Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τύπε σου αρέσουν οι μπαμπάτσικες;
![]()
για πολλα ακαποταΤο ελεγα καιρο οτι ειναι κολαση αδερφε ομως με τρολαραν καποιοι.....
για πολλα ακαποτα![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα συναγωνιστές! Λοιπόν θα ήθελα να σας παροτρύνω όσοι κάνετε γυμνισμο να πάτε στην παραλια της χιλιαδούς στην Β. Εύβοια εκει να δείτε μουνακια και καλα μουνακια κ με στρινγκ εχω πετυχει μαγιο ομως. Τα τελευταία 2 καλοκαίρια επισκέπτομαι το μέρος και ειναι φανταστικά.
Καλησπέρα συναγωνιστές! Λοιπόν θα ήθελα να σας παροτρύνω όσοι κάνετε γυμνισμο να πάτε στην παραλια της χιλιαδούς στην Β. Εύβοια εκει να δείτε μουνακια και καλα μουνακια κ με στρινγκ εχω πετυχει μαγιο ομως. Τα τελευταία 2 καλοκαίρια επισκέπτομαι το μέρος και ειναι φανταστικά.
Το επισημασμένο διατύπωσε το ξανά,δεν κατάλαβα τίποτα...
Nτόπα εσύ;Πες μας κανενα σκηνικο αδερφε να παρουμε εικονα; Καλος ηρθες!!!!!!
Nτόπα εσύ;
Το επισημασμένο διατύπωσε το ξανά,δεν κατάλαβα τίποτα...
Εννοει string μαγιο τυπε οχι βρακι. :S :S :S
Τυποι χειμωνιασε, πως σας ηρθε αυτο το θρεντ?![]()
Εγώ που είχα πάει προ ετών του Αγίου πνεύματος δεν είδα μουνάκια. Αντίθετα ήταν γεμάτο λούγκρες. Εσυ φίλες τι εποχή του καλοκαιριού πάς και έχει μουνάκια με στρινγκ?
Εδώ μια μιλφ που γνωρισα φετος το καλοκαιρι στην παραλια της κινετας
Άλλη μια μιλφ από μια παραλια της κρητης