The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.478
- Πόντοι
- 25.467
δεν έχεις δικό σου μπαξέ ?
κάθε τσοπάνης που σέβετε τον εαυτό του έχει![]()
Γιατί;
Έχετε την εντύπωση ότι ο gl, σέβεται τον εαυτό του;
δεν έχεις δικό σου μπαξέ ?
κάθε τσοπάνης που σέβετε τον εαυτό του έχει![]()
Γιατί;
χωρις κ. gl σ επιασαΓιατί;
χωρις κ. gl σ επιασα![]()
την καλησπέρα μου!!
μαν ο λουστ σε μια αντιστοιχη περιπτωση που του συγχωνευσα ενα θρεντ εκανε καναν μηνα να μπει απο γινατι.....Όντως.
Υπάρχει παρασκήνιο.
και τις ενημερώσεις μου πλέον τις ανεβάζω πρώτα δίπλα και μετά από καμιά ώρα εδώ,(με εξαίρεση σήμερα)μαν ο λουστ σε μια αντιστοιχη περιπτωση που του συγχωνευσα ενα θρεντ εκανε καναν μηνα να μπει απο γινατι.....
μετα βεβαια ξαναμπηκε το αρρωστακι τρεμοντας απο στερητικα
ντροπη σου.....και τις ενημερώσεις μου πλέον τις ανεβάζω πρώτα δίπλα και μετά από καμιά ώρα εδώ,(με εξαίρεση σήμερα)
μαν ο λουστ σε μια αντιστοιχη περιπτωση που του συγχωνευσα ενα θρεντ εκανε καναν μηνα να μπει απο γινατι.....
μετα βεβαια ξαναμπηκε το αρρωστακι τρεμοντας απο στερητικα
Πρέπει πάντως να παραδεχθείτε, ότι το σχετικό με τον: γαλέο σκορδαλιά, θέμα, δεν άξιζε συγχώνευσης.
Ε λογικο ειναι νομιζω να σε ποναει η κοιλια σουΤα πόδια μου καίνε και η κοιλιά μου έχει πρηστεί σαν τύμπανο. Όλη μέρα γύριζα στην πιάτσα και έτρωγα πουτσες!
Ε λογικο ειναι νομιζω να σε ποναει η κοιλια σου
Πιθανον να γκαστρωθηκες !!!!!!!!
Οτι εισαι μαλακας και οτι τον παιρνεις απο ολες τις παντεςΚαι το "χιούμορ" σου ακόμα σακάτικο...
Δε μας είπες... τι σου λέγανε οι φίλοι σου στο 5χ5;![]()
κατι τετοια πικάντικα πετας και μετα ψάχνεις την διωξη να σε σωσει...Και το "χιούμορ" σου ακόμα σακάτικο...
Δε μας είπες... τι σου λέγανε οι φίλοι σου στο 5χ5;![]()
ναι....οτι βαζεις το κονταρι στον κωλο ομως ειναι ψεμαΟτι ειmαι μαλακας και οτι τον παιρνv απο ολες τις παντες
Αληθευει ?![]()
κατι τετοια πικάντικα πετας και μετα ψάχνεις την διωξη να σε σωσει...
Να δεις που στο τελος το ιδιο χιουμορ θα εχετε
Αν δεν βρεθει, να παμε στην νικολουλη...μιας που το έφερε η κουβέντα, που χάθηκε ο σισιες?