baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.205
- Πόντοι
- 6.035
πως και ετσι ρε τυπε

πως και ετσι ρε τυπε
εσενα γιατι να σε κανουν?πως και ετσι ρε τυπετελικα εμεις οι δυο ειμαστε οι πιο αδικημενοι για τη χρονια που περασε,μα καλα να μην μας εχουν κανει τιμημενους ακομα
![]()
εμενα ρεεσενα γιατι να σε κανουν?![]()
παλι καταρα μανπαλι φολα εφαγε ο σταματακης :- αμαν αυτο το παιδι δε βαζει μυαλο![]()
ρε το ηξερα οτι δεν θα περασω ομορφαπαλι φολα εφαγε ο σταματακης :- αμαν αυτο το παιδι δε βαζει μυαλο![]()
παμε τιθορα μανπαλι καταρα μαν![]()
δεν το κουναω ρεπαμε τιθορα μαν![]()
εδω εισαι ρε και παραφυλας?ρε το ηξερα οτι δεν θα περασω ομορφα
αλλα οχι και ετσι![]()
![]()
στα παπαρια μουδεν το κουναω ρε![]()
αυθαδιαζεις μικρεεμενα ρε
εσενα γιατι να κανουν![]()
στα παπαρια μου
χθες ομως κωλο δεν εβαλες μεσα μεχρι τα ξημερωματα γυρνουσεςτα μαθαμε τα δικα σου μαν
![]()
ωπα :o τι ψηφισε μαν? νομιζα οτι τον ειχες συγχωρεσει ;)@μεμο ας προσεχε ο σταματακης τι ψηφιζει...η νωντοκαταρα ειανι δυνατη ,οπως ξερουμε ;)
@μπαρος εγω εχω προσφορα στην πουτανοενημερωση...
ρε ασε τον νωντα , αυτουνου ο κωλος εχει γινει ισα με δυο καρεκλες με τοσα γλυκα που τρωει τωρα της γιορτεςεδω εισαι ρε και παραφυλας?
πρεπει να σε παμε με το Νωντα μια τσαρκα για να σου μαθουμε να ξεχωριζεις τις φολεςεισαι απειρος ακομα και η αγαπουλιαση που σε ταλαιπωρουσε μεχρι προσφατα δεν εχει περασει τελειως, γιαυτο τρως φολες ακομα
![]()
μου μαυριζει τις κριτικες...ωπα :o τι ψηφισε μαν? νομιζα οτι τον ειχες συγχωρεσει ;)
@μεμο ας προσεχε ο σταματακης τι ψηφιζει...η νωντοκαταρα ειανι δυνατη ,οπως ξερουμε ;)
@μπαρος εγω εχω προσφορα στην πουτανοενημερωση...
απαντηση και στους δυο σαςαυθαδιαζεις μικρε![]()
μου μαυριζει τις κριτικες...
αυθαδιαζεις μικρερε ασε τον νωντα , αυτουνου ο κωλος εχει γινει ισα με δυο καρεκλες με τοσα γλυκα που τρωει τωρα της γιορτες![]()
υγ ποιος ειναι ρε ο προεδρος![]()
απαντηση και στους δυο σας
οσες εχω γαμηση φετος θελεις 3 χρονια να τις φτασεις
επισης στη μπαζοενημερωση εχεις προσφορα![]()