ρε ποιους κοροιδευετε.....μαλλον ποιους νομιζετε.....2 μηνες ησυχια για το ....αλογο,μολις πηραν χαμπαρι περι τι σκατοσακουλας προκειται.....τσουπ!!!! νατοι παλι οι διθυραμβοι για την παραδουλευτρα.....

ρε ποιους κοροιδευετε.....μαλλον ποιους νομιζετε.....2 μηνες ησυχια για το ....αλογο,μολις πηραν χαμπαρι περι τι σκατοσακουλας προκειται.....τσουπ!!!! νατοι παλι οι διθυραμβοι για την παραδουλευτρα.....
Ειναι απων απο τον στιβο εδω και καιρο.Τι έγινε με την Estella? Χάθηκε? Δεν έγραψε κανείς τελευταία.
δεν την εχω παρει οποτε δεν ξερω αν ειναι χλαπατσα η οχι απο αυτα που γραφουν εχει για μενα ενα δυνατο σημειο,οτι πεταει συντριβανι τα υγρα απο την μουνα αγγλιστι squirting,σπανια βρισκεις τετοια περιπτωση.για αυτο και μονο θα ηθελα να την παρω.
Που εισαι φιλε, που τρελλαινεσαι για GOLDEN ???κατι τετοιο¨
ενα τηλεφωνο ρε παιδια!!!που εξαφανιστηκε?
εχς ενα τηλ ποθ ξεκιναγε απο 695 αλλα δεν παιζει μαλλον τςρα.[size=10pt][size=10pt][/size][/size]
ξερεις κατι δηλαδη?αν ναι δωσε μας τα φωτα σου!!!Το τηλέφωνο άλλαξε...πλέον παίζει prive κατάσταση η Estella
ξερεις κατι δηλαδη?αν ναι δωσε μας τα φωτα σου!!!
ΕπιβεβαιώνωΝαι,ξέρω αυτό που είπα.Δεν το λέω στην τύχη,η Estella πλέον δουλεύει σε κλειστό κύκλο και με καινούργιο τηλέφωνο
Ναι,ξέρω αυτό που είπα.Δεν το λέω στην τύχη,η Estella πλέον δουλεύει σε κλειστό κύκλο και με καινούργιο τηλέφωνο