Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φίλε μου καλέ την έχω πάρει και εχούν γραφτεί γι' αυτήν πολλά εδώ...την πρώτη φορά ήταν μια χαρά την δεύτερη αντε να τελειώνουμε να φύγω, μάλλον σου λέει έγινε πελάτης αυτός,τι να πω?...........
φίλε tipos είπα και εγώ,αν δεν έβαζες την endy θα έχανα πάσα ιδέα...........Δεν είμαι milfakias οπότε προσπερνώ την Victoria.
Premier League: Julia (aaa-europe), Karolina (swedish), Iva (citytoursinparis), Yulia (Dreamed, όχι σε τουρς πια)
VFM: Tina (models - δεν νομίζω ότι θα τη ξαναδούμε), Emma (ladies), Claudia (all4u)
Πεταμένα λεφτά: Sabrina - Annita (ladies)
Και η all time favourite (παίζει μόνη της σε άλλη κατηγορία): Endy![]()
julia και jane από aaa-europemodels .Δεν ξέρω αλλά αν και δεν 'ηταν οι ωραιότερες που έχω πάρει με εφτιαξαν τρελά.
δώσε baby.....και στο επόμενο τούρ θα κλείσω 10ωρο....
Φίλε,εγώ την έχω πάρει 3 φορές...δεν ξέρω αν λέμε την ίδια,μάλλον δεν θα λέμε,αλλά η μία φορά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη...αυτή που πήρες εσύ μιλά ελληνικά πολύ καλά?τώρα αν λέμε την ίδια πέφτω απο τα σύννεφα....φυσικά και δεν έχω λόγο να σου πώ ψέμματα και δεν είμαι και νταβατζής της για να το κάνω....
Φιλε talos,σε πιο thread εχουν γραφτει για την Σονια, σχολια;;;φίλε μου καλέ την έχω πάρει και εχούν γραφτεί γι' αυτήν πολλά εδώ...την πρώτη φορά ήταν μια χαρά την δεύτερη αντε να τελειώνουμε να φύγω, μάλλον σου λέει έγινε πελάτης αυτός,τι να πω?...........