λογο απουσιας ειδα καποια προσωπα και καποιες κριτικες και επειδη ηθελα να φορτωσω εκανα μια περασα και σας λεω τα εξης , ειδα οτι ειχε ερθει η ροξυ ξανα , με αλλαγμενο ονομα , πηγα με θυμηθηκε και περασαμε καλα , δεν βιαστηκε και πιστευω ειναι η μονη που δινει κουλουρι και δεν λεει μα μου , βεβαια αν ξεπερασεις το 20-30λεπτο μπορει να αρχισει να τσιναει αλλα αμα σε ξερει θεωρω δν υπαρχει θεμα . Την επομενη ειχα κενο κατα τις 1 βλεπω αγγελια της λινας και λεω δεν γαμιεται , παιρνω τηλεφωνο και μου λεει φουλ προγραμμα και τα κλασικα αλλα ξεκιναω μετα τις 2 , μα λεω η αγγελια ειναι 2 ωρες τωρα τι ανεβαζεις απο πριν ? γραφε το λεω στην αγγελια να ξερουμε , παιρνω κατα της 2 αφαντη , λεω καλα τα πιασαμε τα λεφτα μας , παρατηρησα μια κοπελα luliana αν θυμαμαι καλα που καποιοι της κανανε φαρσες στο τηλεφωνο , δν την ηξερα πηρα τηλεφωνο να ρωτησω λεπτομερειες , κατευθειαν με τσιτωσε και μου λεει και εσυ πλακα πηρες να μου κανεις ? τις κανω εγω για λεπτομερειες σχετικα με το προγραμμα σου θελω να ρωτησω , δεν με πιστευε και μου το εκλεισε , παλι καλα να λεμε που υπαρχει η ελενα με περιοδους μισελ/τζενης/ που θεωρω οτι κρατανε μια ποιοτητα και ενα επιππεδο αρκετα ψηλα , οι υπολοιπες ειναι κοριτσακια που εχουν ερθει να τσιμπησουν το ευκολο 50αρικο και μην τον ειδατε , εκανα σχολιο και στην ροχυ αλλα και στην ροζα γιατι σχολιαζανε οτι της φερονται σκατα και το ηρακλειο εχει γεμισει κοπριτες , η απαντηση μου ηταν η ιδια και με τις δυο , αν προσφερετε 10λεπτα απο το χρονο σας και τιποτε αλλο μην περιμενετε κατι λιγοτερο , αν προσφερεται καλες υπηρεσιες , με ανεση χρονου , λιγο μασαζ , ντουζακι και προσιτη τιμη δεν θα προλαβενεται το τηλεφωνο . Αλλα οπως ειδα και στο φορουμ αν φερνουμε σοκολατες και τα κοριτσακια καθαριζουν σε μια ωρα 150ευρω αυτα θα κανουν....