Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 991K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.148
Πόντοι
1.191
Το Κατερινάκι καύλα είναι με το διχτυωτό της :erection:
Ότι και να φορέσει είναι καύλα το Κατερινάκι!!!
Χωρίς βέβαια να υστερούν και τα υπόλοιπα κορίτσια. Κάθε μία έχει, για μένα, κάτι το μοναδικό που με φτιάχνει!!!

G1100XX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
625
Πόντοι
301
Ότι και να φορέσει είναι καύλα το Κατερινάκι!!!
Χωρίς βέβαια να υστερούν και τα υπόλοιπα κορίτσια. Κάθε μία έχει, για μένα, κάτι το μοναδικό που με φτιάχνει!!!
Έτσι ακριβώς φιλαράκι κάθε μία έχει και τη χάρτης

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
14.196
Πόντοι
2.256
Multi Massage DIAMOND i Agapi Full se Ola !!!
IMG-20250110-WA0007.jpg

Cupramam2010

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
255
Πόντοι
20

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
32
Like
4.068
Πόντοι
6.985
Καλημέρα σε όλους!
Πέρασμα χθες από το ίδρυμα με duo Κατερίνα-Λίζα!
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που φτιάχνουν μια λίστα με εμπειρίες και ταξίδια που θέλουν να κάνουν πριν έρθει η ώρα να αποχαιρετήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο, λες και ξέρουν ποτέ θα έρθει αυτή η ώρα!
Αν είστε από αυτούς, προσθέστε να κάνετε ένα διπλό μ' αυτά τα δύο κορίτσια!
Μιλάμε για εμπειρία ζωής!!!
Θα ακολουθήσει κριτική εν εύθετο χρόνο.
Ένα θα πω μόνο
Στο διπλό "τρομπόνι", τύφλα νά 'χει η φιλαρμονική της Κερκύρας!!!

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.084
Πόντοι
81
Καλημέρα σε όλους!
Πέρασμα χθες από το ίδρυμα με duo Κατερίνα-Λίζα!
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που φτιάχνουν μια λίστα με εμπειρίες και ταξίδια που θέλουν να κάνουν πριν έρθει η ώρα να αποχαιρετήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο, λες και ξέρουν ποτέ θα έρθει αυτή η ώρα!
Αν είστε από αυτούς, προσθέστε να κάνετε ένα διπλό μ' αυτά τα δύο κορίτσια!
Μιλάμε για εμπειρία ζωής!!!
Θα ακολουθήσει κριτική εν εύθετο χρόνο.
Ένα θα πω μόνο
Στο διπλό "τρομπόνι", τύφλα νά 'χει η φιλαρμονική της Κερκύρας!
Χαχαχαχα γεια σου ρε Μανολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo Rula !!!
IMG-20250327-WA0000.jpg
IMG-20250327-WA0002.jpg
Τα σέβη μου Πριγκιπισσα

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
2.148
Πόντοι
1.191
Νά αυτά μας κάνεις καί μετα δέν ξέρουμε ποια νά διαλέξουμε κ.αννα.!
Το έχω ξαναγράψει σε άλλον συναγωνιστή αλλά θα το πω και σε σένα. Εγώ τις πάω με την σειρά και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τα κορίτσια κι εγώ εννοώ. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι όσες κριτικές και να διαβάσουμε, αν δεν δοκιμάσουμε κάτι μόνοι μας δεν θα αποκτήσουμε άποψη επί του θέματος, γιατί ως γνωστόν, δεν κάνουν όλοι με όλους και ο καθένας έχει τα γούστα του.

locodoco21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
240
Πόντοι
280
Duo μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε συνδυασμό από τα κορίτσια ή είναι συγκεκριμένος; Γιατί εξ όψεως το δίδυμο λιζα-μαρίνα φαντάζει κολάσιμο

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.084
Πόντοι
81
Duo μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε συνδυασμό από τα κορίτσια ή είναι συγκεκριμένος; Γιατί εξ όψεως το δίδυμο λιζα-μαρίνα φαντάζει κολάσιμο
Οπως θες με οποιες θες με οσες θες

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.084
Πόντοι
81
Το έχω ξαναγράψει σε άλλον συναγωνιστή αλλά θα το πω και σε σένα. Εγώ τις πάω με την σειρά και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τα κορίτσια κι εγώ εννοώ. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι όσες κριτικές και να διαβάσουμε, αν δεν δοκιμάσουμε κάτι μόνοι μας δεν θα αποκτήσουμε άποψη επί του θέματος, γιατί ως γνωστόν, δεν κάνουν όλοι με όλους και ο καθένας έχει τα γούστα του.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα Μήτσο βέβαια..και γω θέλω όλες να δοκιμαστουν αλλά κακά τα ψέμματα σε κάποιες υπάρχουν αδυναμίες..παίζει ρόλο και η εκάστοτε όρεξη

locodoco21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
240
Πόντοι
280
Εξαιρώντας το duo λιζα-Κατερίνα για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά, ποιο άλλο θα προτείνατε όσοι έχετε δοκιμάσει; (Γνωρίζω ήδη πως όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικές :) )

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
14.196
Πόντοι
2.256
Εξαιρώντας το duo λιζα-Κατερίνα για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά, ποιο άλλο θα προτείνατε όσοι έχετε δοκιμάσει; (Γνωρίζω ήδη πως όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικές :) )
Ke oxi mono ke triadha benun Levendi mou oriste ia parti sou !!!
IMG-20250325-WA0008.jpg

Cupramam2010

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
255
Πόντοι
20
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου.

Cupramam2010

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
255
Πόντοι
20

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
32
Like
4.068
Πόντοι
6.985
Εγώ Μήτσο έχω φτάσει σε σημείο, αφού έχω πάει με όλες, να μην ξέρω ποια να διαλέξω. Με ρωτάει η Άννα με ποιά θα περάσω και της λέω, στείλε μου οποία θες!
Εκτός κι αν έχω δει κάποια στον ύπνο μου το προηγούμενο βράδυ, οπότε πάω καρφί!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom