Τι εννοείς φίλε;;τη Λορενα τωρα την πιάσαν οι ντροπές της μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ;![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι εννοείς φίλε;;τη Λορενα τωρα την πιάσαν οι ντροπές της μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ;![]()
Τι εννοείς φίλε;;
Ααα οκ, ποιος ξέρει μπορεί να έχει πιο μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα μας πλέον ή απλά να την έπιασαν οι ντροπές κ αυτή, είναι νέα μόδα από ότι φαίνεται γιατί όλες το κάνουν!Εννοεί ότι τώρα κρύβει πρόσωπο στις φωτογραφίες στο site του Glamour, ενώ παλιά δεν.
Ααα οκ, ποιος ξέρει μπορεί να έχει πιο μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα μας πλέον ή απλά να την έπιασαν οι ντροπές κ αυτή, είναι νέα μόδα από ότι φαίνεται γιατί όλες το κάνουν!
Πιο εύκολα κάτι σε λατίνα η ουκρανία μεριά.Για τουρκαλα δύσκολο
Καμιά τουρκάλα έχει το γραφείο? Λόγω της ημέρας..
Χρόνια πολλά!
Έρχεται συχνά λογικό από κάποιο σημείο και μετάΑαα οκ, ποιος ξέρει μπορεί να έχει πιο μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα μας πλέον ή απλά να την έπιασαν οι ντροπές κ αυτή, είναι νέα μόδα από ότι φαίνεται γιατί όλες το κάνουν!
Άμα είσαι ευγενής και έχεις τρόπους, έτσι είναι τα πράγματα, κάτι προσφέρεις."Της πρόσφερα πετσέτα και την συνόδεψα να φρεσκαριστεί"
Αλλοι προσφερουν κρασακι η καποιο ποτο ,ο ελγκα προσφερει πετσετες![]()
...Quiz...Άμα είσαι ευγενής και έχεις τρόπους, έτσι είναι τα πράγματα, κάτι προσφέρεις.
Τι κερδίζω άμα πάιξω; και τι κερδίζω αν το βρω;...Quiz...
...ποιο είναι το κορίτσι του γραφείου...που πριν βγάλει τα ρούχα της...προσφέρει σαν δώρο στον πελάτη τα προφυλακτικά που θα χρειαστούν στα επόμενα 60 λεπτά?...
![]()
...το δώρο είναι τραπέζι για 2 άτομα στον Βέρτη...δευτερο διάζωμα...Τι κερδίζω άμα πάιξω; και τι κερδίζω αν το βρω;
Και όμως δεν το ξέρω.. μιας και δεν μου έχει τύχει.. άρα δεν θα την έχω δει την κοπέλα....το δώρο είναι τραπέζι για 2 άτομα στον Βέρτη...δευτερο διάζωμα...
...εσύ κουφαλα στρατηγέ θα το ξέρεις...οπότε σε πετάω εκτός διαγωνισμού...δημοκρατικα και Ερντογανικα!!!...![]()
...ε...μπορεί να την έχεις δει...και να ετυχε να μην το έκανε σε εσενα...Και όμως δεν το ξέρω.. μιας και δεν μου έχει τύχει.. άρα δεν θα την έχω δει την κοπέλα.
Εμενα δε μου αρεσει το δωρο...το δώρο είναι τραπέζι για 2 άτομα στον Βέρτη...δευτερο διάζωμα...
Ναι αν ήταν στο Ρέμο θα το συζητάγαμε, τώρα για Βέρτη..Εμενα δε μου αρεσει το δωρο
Παιδιά ενός κατώτερου θεού εμείς εδώ στο bou....παιδιά τα free fuck είναι σε άλλο σαη!...![]()
και οι μπαναρισμένοι επέστρεψαν και πουλάν εξυπνάδες πάλι;...το δώρο είναι τραπέζι για 2 άτομα στον Βέρτη...δευτερο διάζωμα...
...εσύ κουφαλα στρατηγέ θα το ξέρεις...οπότε σε πετάω εκτός διαγωνισμού...δημοκρατικα και Ερντογανικα!!!...![]()