Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 429
- Πόντοι
- 21
Και μάλιστα την έχω την ταινία με την Madame Sarka!!Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές της, η μία φωτογραφία μάλιστα είναι ξεκάθαρα από ταινία OWK.
Και μάλιστα την έχω την ταινία με την Madame Sarka!!Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές της, η μία φωτογραφία μάλιστα είναι ξεκάθαρα από ταινία OWK.
Στείλε της μεηλ. Απαντάει σχετικά άμεσα. Απλά στείλε τις 1-2 μέρες νωρίτερα για να σε βολέψει στο πρόγραμμα. Έχει στάνταρ πελάτες ποιυ εξυπηρετεί κατά προτεραιότητα και οι οποίοι μάλλον έχουν κλείσει εδώ και μέρες σέσσιονς. Κοίτα να είσαι ευγενικός και να είσαι ξεκάθαρος για πότε σε βολεύει. Απαντάει εξίσου με ευγένεια.Γιατι το τηλ. τις εχει μπροστα 357?Το τηλ. ειναι Κυπριακο?
Αυτό δεν είναι καλό σημάδι, οπότε μένουμε σε Όλγα ή Κέλλυ. Με την Κέλλυ έχω πολύ καλή εμπειρία αλλά έχω 3 χρόνια να την επισκεφθώ οπότε διαολίζομαι για μια επανάληψη, με την Όλγα ψήνομαι να δοκιμάσω πολύ.Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές της, η μία φωτογραφία μάλιστα είναι ξεκάθαρα από ταινία OWK.
Την κέλλυ την είχα δει πριν χρόνια ωραίο κορμί ,την όλγα σε ξενοδοχείο έχει πιασίματα και το κατέχει πιο πολύ από την κέλλυΑυτό δεν είναι καλό σημάδι, οπότε μένουμε σε Όλγα ή Κέλλυ. Με την Κέλλυ έχω πολύ καλή εμπειρία αλλά έχω 3 χρόνια να την επισκεφθώ οπότε διαολίζομαι για μια επανάληψη, με την Όλγα ψήνομαι να δοκιμάσω πολύ.
Καλησπέρα, έχει κάποιος εμπειρία - άποψη για session με Ιρίνα ?
Εχω πάει καλή είναι συννενόηση υπάρχει ωραίο σώμα περίπου στα 80 ευρώ αλλά καλύτερα μίλα μήπως άλλαξαν οι τιμές ξανθιά ειναι το πρόσωπο έχει φουσκώσει τα χείλη εμένα δεν με πείραζε και φυσικά θα έλεγα όχι ξεπέτα έχω πάει αρκετές φορές και έχει έρθει και σε εμένα με γνωρίζει πλέον .Οσο αφορά τις άλλες η Ολγα καλή στο πρόγραμμα 120 είχα πληρώσει Αθήνα στο ξενοδοχείο έτυχε και την πήρα ραντεβού να πάτε ,η Θεανώ αστέρι και καλή και ωραία γυναίκα,Επίσης Γαλανού Ηλεκτρα πολύ καλή αλλά δεν απαντάει κάποτε 2022 κάπου εκεί μου είχε πει για ξενοδοχείο στην καλαμαριά από τότε άφαντη και στα μνμ και τηλΚαλησπέρα, έχει κάποιος εμπειρία - άποψη για session με Ιρίνα ?
![]()
Θέλεις να παίξεις και να υποταχθεις στα πόδια μου Για λάτρες του φετίχ!!!!
Είμαι γυναίκα ανεξάρτητη, ακρεα εντυπωσιακή με καλογραμμένο σώμα και προσφέρω τα πατουσακια μου για να παίξεις μαζί τους.Μπορεις να τα γλείψεις,να τα χαϊδεύεις,να σε πατήσω με τα όμορφα μου πόδια και να σου τον παίξω με της πατούσες μου και να χύσεις πάνω τους.θελεις να παίξεις και να...kanesex.com
Η Κέλλυ στα 100 είναι πολύ καλά. Πρόσωπο και σώμα τίμιο προ 3ετίας που την συνάντησα. Η Έλενα Χάτζη ή η Σεσίλια σπό που προκύπτει από την αγγελία; Ρώτησα και εγώ σε πόστ για γνώμες. Αν ήταν η Χατζή ή η Σεσίλια θα είχαν στάνταρ φώτο τους και θα λέγανε ποιες είναι... Στα υπερ τους θα ήταν.Καλημέρα σας είδα ότι η Έλενα Χατζη που έκανα ταινίες σεχ είναι Θεσσαλονίκη στο Instagram βρήκα μια αγγελία πρόσφατη και η φωτογραφίες θυμάμαι ότι ορισμένες τις έβαζε αυτή ΠΡΩΗΝ ΣΕΣΙΛΙΑ λέω μήπως είναι αυτή και ξεκίνησε πάλι ;Και θέλω γνώμη για Κέλλυ από σώμα βλέπω οκ από φάτσα ; Ζητάει 100 μου είπε αξίζει και αν ξέρετε και για Αρτέμης πείτε μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμπειρη αφέντρα από 22 Μαρτίου Θεσσαλονίκη το λινκ που είδα αν είναι η Έλενα Χατζη (Σεσίλια )
Μόνο ποδολαγνεία;Καλησπέρα, έχει κάποιος εμπειρία - άποψη για session με Ιρίνα ?
![]()
Θέλεις να παίξεις και να υποταχθεις στα πόδια μου Για λάτρες του φετίχ!!!!
Είμαι γυναίκα ανεξάρτητη, ακρεα εντυπωσιακή με καλογραμμένο σώμα και προσφέρω τα πατουσακια μου για να παίξεις μαζί τους.Μπορεις να τα γλείψεις,να τα χαϊδεύεις,να σε πατήσω με τα όμορφα μου πόδια και να σου τον παίξω με της πατούσες μου και να χύσεις πάνω τους.θελεις να παίξεις και να...kanesex.com
Τα πάντα εκτός από πίσω
Η ίδια είναι ,Προκύπτει γιατί σας είπα την φωτό αγγελία που έχει η πρώτη την έβαζε η Ελενα πριν χρόνια σε αγγελίες και λέω μπας και είναι αυτή ο αριθμός τηλεφώνου ειναι άλλος πάντως δεν δοκίμασα να πάρω τηλ κτλΗ Κέλλυ στα 100 είναι πολύ καλά. Πρόσωπο και σώμα τίμιο προ 3ετίας που την συνάντησα. Η Έλενα Χάτζη ή η Σεσίλια σπό που προκύπτει από την αγγελία; Ρώτησα και εγώ σε πόστ για γνώμες. Αν ήταν η Χατζή ή η Σεσίλια θα είχαν στάνταρ φώτο τους και θα λέγανε ποιες είναι... Στα υπερ τους θα ήταν.
Καλημέρα σας είδα ότι η Έλενα Χατζη που έκανα ταινίες σεχ είναι Θεσσαλονίκη στο Instagram βρήκα μια αγγελία πρόσφατη και η φωτογραφίες θυμάμαι ότι ορισμένες τις έβαζε αυτή ΠΡΩΗΝ ΣΕΣΙΛΙΑ λέω μήπως είναι αυτή και ξεκίνησε πάλι ;Και θέλω γνώμη για Κέλλυ από σώμα βλέπω οκ από φάτσα ; Ζητάει 100 μου είπε αξίζει και αν ξέρετε και για Αρτέμης πείτε μου
Εμπειρη αφέντρα από 22 Μαρτίου Θεσσαλονίκη το λινκ που είδα αν είναι η Έλενα Χατζη (Σεσίλια )
Δεν είναι η ίδια την είχα δειΗ ίδια είναι ,Προκύπτει γιατί σας είπα την φωτό αγγελία που έχει η πρώτη την έβαζε η Ελενα πριν χρόνια σε αγγελίες και λέω μπας και είναι αυτή ο αριθμός τηλεφώνου ειναι άλλος πάντως δεν δοκίμασα να πάρω τηλ κτλ
Πρώτον δεν είναι η σεσίλια όσο για την άρτεμις έμπειρη αλλά σε εμφάνιση δεν λέειΚαλημέρα σας είδα ότι η Έλενα Χατζη που έκανα ταινίες σεχ είναι Θεσσαλονίκη στο Instagram βρήκα μια αγγελία πρόσφατη και η φωτογραφίες θυμάμαι ότι ορισμένες τις έβαζε αυτή ΠΡΩΗΝ ΣΕΣΙΛΙΑ λέω μήπως είναι αυτή και ξεκίνησε πάλι ;Και θέλω γνώμη για Κέλλυ από σώμα βλέπω οκ από φάτσα ; Ζητάει 100 μου είπε αξίζει και αν ξέρετε και για Αρτέμης πείτε μου
Και αν προλάβεται πρώτη φορά που ανεβαίνει η όλγα,η σεσίλια έχει σταματήσειH Σεσίλια έχει σταματήσει εδω και καιρό οπότε προσοχή σε fake αγγελίες. Η Ολγα την άλλη εβδομάδα που ερχεται πάντως τα session τα κάνει με τιμές Αθηνας. Δε θα κανει και πολλά οπως λεει οπότε παρτε τηλεφωνο εγκαιρα
Ότι να ναιΜόνο ποδολαγνεία;
Οκ σε ευχαριστώΠρώτον δεν είναι η σεσίλια όσο για την άρτεμις έμπειρη αλλά σε εμφάνιση δεν λέει
Να τα καλά του ανταγωνισμού τωρα που πλακώσανε μαζεμένες οι αφέντρες απο κάτω και με χαμηλότερες τιμές ρίχνει και η Vida τις τιμέςΚαλησπέρα μάγκες, για όποιον ενδιαφέρετε η Κυρία Vida θα έχει μειωμένο κόστος στα session για ένα μικρό χρονικό διάστημα.