Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.126
Λυπάμαι αλλά τέτοιου είδους τριο δεν κάνω.Ωραίες ιδέες βάζεις μανάρι......![]()
Λυπάμαι αλλά τέτοιου είδους τριο δεν κάνω.Ωραίες ιδέες βάζεις μανάρι......![]()
Δεν πειράζει τότε θα σας απολαύσω ξεχωριστά!Λυπάμαι αλλά τέτοιου είδους τριο δεν κάνω.
Μόλις τελείωσα κομμωτήριο!!!!!![]()
Ούτε μια μια δεν σας παίρνω.Θα μας πάρεις τρίο με Αγγελικούλα???? Να με μάθεις από κοντά σαβουαγ βιβγ???
Η κοροϊδία δεν ανήκει στο λεξιλογιό μου όταν στέλνεις 4 χρόνια και δεν κλείνεις ποτέ ραντεβού δεν θα κάτσω να το συζητήσω ενημερώνω τις κοπέλες να ξέρουνε. Εσενα που μας το αναλύεις μάλλον κάνεις και εσύ τα ίδια που μαλλον ενοχλήθηκες και τοποθετήθηκεςΕγω θα πω το εξης οτι και να σου εχει κανει ο τυπος δεν ειναι σωστο να βγαζεις στην φορα τα στοιχεια του ειναι καθαρα αντιεπαγγελματικο εκ μερους σου. Δεν ξερω τι αλλα προηγουμενα εχετε με τον τυπο αλλα απο το μηνυμα δεν εκανε και κανα εγκλημα ηταν λιγο αγενης δεν ειναι σωστο λοιπον να τα βγαζεις στην φορα γι αυτον τον λογο. Εσενα θα σου αρεσε να βγαζανε τα στοιχεια σου τα αληθινα στην φορα. Δεν το νομιζω!!!! οποτε μην φερεσαι σαν αντιεπαγγελματιας.
Να παρακαλέσω να πας σε άλλο νήμα!!!!! Έλα καλό απόγευμαΟύτε μια μια δεν σας παίρνω.
Αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα που σε ρώτησα.
Παρεμπιπτόντως, την δική σου αγενή συμπεριφορά στο φόρουμ (τουλάχιστον) την έχεις αντιληφθεί;
Μπα, έχει ενδιαφέρον εδώ.Να παρακαλέσω να πας σε άλλο νήμα!!!!! Έλα καλό απόγευμα
Η κοροϊδία δεν ανήκει στο λεξιλογιό μου όταν στέλνεις 4 χρόνια και δεν κλείνεις ποτέ ραντεβού δεν θα κάτσω να το συζητήσω ενημερώνω τις κοπέλες να ξέρουνε. Εσενα που μας το αναλύεις μάλλον κάνεις και εσύ τα ίδια που μαλλον ενοχλήθηκες και τοποθετήθηκες
ΛΟΙΠΟΟΟΝΝΝ είμαι κέντρο μόλις τελείωσα ραντεβού και είμαι φριιιιιιι.
Πρόγραμμα δυνατό και χοοοοτ καλέστε με για πληροφορίες!
κρίμα μόλις γύρισα από κέντρο …..Η κοροϊδία δεν ανήκει στο λεξιλογιό μου όταν στέλνεις 4 χρόνια και δεν κλείνεις ποτέ ραντεβού δεν θα κάτσω να το συζητήσω ενημερώνω τις κοπέλες να ξέρουνε. Εσενα που μας το αναλύεις μάλλον κάνεις και εσύ τα ίδια που μαλλον ενοχλήθηκες και τοποθετήθηκες
Η κοροϊδία υπηρχε και παντα θα υπαρχει δυστυχως παντου απο τους πολιτκους μεχρι τα πιο απλα πραγματα αλλα δεν διωκειται ποινικα αυτο που κανεις ομως εσυ μπορει και να διωκειται ποινικα αυτην ειναι η διαφορα ελπιζω να εχεις την στοιχειωδη γνωση να το αντιληφθειςΗ κοροϊδία δεν ανήκει στο λεξιλογιό μου όταν στέλνεις 4 χρόνια και δεν κλείνεις ποτέ ραντεβού δεν θα κάτσω να το συζητήσω ενημερώνω τις κοπέλες να ξέρουνε. Εσενα που μας το αναλύεις μάλλον κάνεις και εσύ τα ίδια που μαλλον ενοχλήθηκες και τοποθετήθηκες
Γιαννακοπουλος χάρηκα!κορίτσι έχεις τα δικιά σου.
δεν πρέπει όμως να μας τσουβαλιάζεις όλους .
πολύ είναι «παράνομοι» προσπαθούν να συνδυάσουν πράγματα , για να καταφέρουν το πολυπόθητο ραντεβού.
τα 4 χρόνια είναι πολλά βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
επίσης σε συνομιλία που έχει σβηστεί που να θυμάται ο άλλος τι έστειλε και πότε.
αν το κάνει κάθε μέρα ή κάθε βδομάδα ( πρόσφατο δλδ ) είναι κατακρητεο.
τώρα για τον τροπο και την αγένεια του καθενός , δεν μπορώ να πω κάτι …delete & block .
τώρα για σένα επειδή μου έτυχε , πρόσεχε που στέλνεις μνμ , δεν έχουμε όλοι την άνεση να απαντήσουμε και μπορεί να δει το μνμ σου κάποιος τρίτος που δεν θελουμε
τα σέβη μου
![]()
Τραμπακουλας , επισης!Γιαννακοπουλος χάρηκα!
ο dpg ???Γιαννακοπουλος χάρηκα!
σιγα μην ασχολειται ο τρακης με boyrdeλακια ... εχει δικο του μπουρδελο να περναει την ωρα τουτο μπλοκ ηταν
ο dpg ???