Sak8121
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 183
- Πόντοι
- 0
Καλοδιατηρημένη είναι κανονικήΦάτσα και σώμα πως είναι?
Καλοδιατηρημένη είναι κανονικήΦάτσα και σώμα πως είναι?
Σε ένα διαμέρισμα κοντά στην ΑγυιάΠου δεχεται αυτη, φιλε μου?
Φάτσα και σώμα πως είναι?Πολύ καλή Ευγενική Αλλά ρε φίλε 55+Δεκ δοκίμασα και έφυγα!
Σου φάνηκε να μένει Πάτρα ή απλά περαστικά?Σε ένα διαμέρισμα κοντά στην Αγυιά
Που εχει χαθεί η αρινα; . κ εγώ την περιμενωΕγώ την Αρινα περιμένω πως και πως
55+εννοείς χρονών ; Γιατί 35 γράφει στην αγγελία ;; Έχεις
Σακη 55+ χρονών είναι;; στην αγγελία λέει 34 !!!από κορμί αδύνατη είναι;;;βοήθησε μας αδερφέ !!Σε ένα διαμέρισμα κοντά στην Αγυιά
Όταν την είδα Ιανουάριο είπε ότι θα ξαναέρθει ΜάρτιοΠου εχει χαθεί η αρινα; . κ εγώ την περιμενω
Συμπαθητική με αρκετά καλές υπηρεσίες.Μηπως εχει παει κανεις?![]()
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙΣ
Όσοι με ξέρουν με θέλουν απεγνωσμένα στο κρεβάτι τους.Όσοι με δοκιμάσουν δεν θα με συγκρίνουν με καμία. Είμαι η καυτή Πέννυ ανεξάρτητη και μόλις επέστρεψα ως ανεξάρτητη.Κάνω όλα τα προγραμματα εκτός πρωκτικο 2 εκτονωσεις 1 ώρα 150ευρώ. 6981914770kanesex.com
Χωρις να ειμαι σιγουρος δεν εχω παει μου υο σφυριξε ενας της περιοχης αν λεει βεβαια για την ιδια λεει ειναι κοντα στο τριγωνο που εχει μια ψησταριαΣορρυ που επιμενω, αλλα σε πιο σημείο της αγυιας? Γιατι κατακεντρα αγια μενουν κοντινοι μου. Μη γινει καμια κασκαρικα.
Φιλαράκι μου δεν μπορώ να σου πω πού ακριβώς και εγώ GPS έβαλα να το βρω κέντρο πάντως δεν είναιΣορρυ που επιμενω, αλλα σε πιο σημείο της αγυιας? Γιατι κατακεντρα αγια μενουν κοντινοι μου. Μη γινει καμια κασκαρικα.
Σιγά μην έλεγε την πραγματική της ηλικία Από κορμί συμπαθητικό κανονικήΣακη 55+ χρονών είναι;; στην αγγελία λέει 34 !!!από κορμί αδύνατη είναι;;;βοήθησε μας αδερφέ !!
Για βάρα αδελφέ μΕυχαριστω παιδες! Αν την προλαβω Πατρα, θα πεταχτω να δω τι λεει. Παντως δεν εχω κάνει συναντιση απο το γνωστο σαιτ, και να ισχυει ηλικια που λενε. Παντα υπολογιζεις 5-10 χρονακια πανω.
Μπααα...μετα απο ερευνα στις σελιδες της κρητης, λενε οτι δεχετε και δινει κατουριμα και πολλοι μιλανε και για αφροδισια. Οποτε δεν ρισκαρω ουτε 1%Για βάρα αδελφέ μ