Για να μη μου παραπονιέσαι όταν είναι του Αγίου s6775951 θα σου στείλω κι εσέναναι αλλα χωρις εικονες με λουλουδια..![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για να μη μου παραπονιέσαι όταν είναι του Αγίου s6775951 θα σου στείλω κι εσέναναι αλλα χωρις εικονες με λουλουδια..![]()
'βαλε υπενθύμιση μόνο μην το ξεχάσειςΓια να μη μου παραπονιέσαι όταν είναι του Αγίου s6775951 θα σου στείλω κι εσένα![]()
Όχι.νέο μέλος να ρωτήσω κάτι φοράει γυαλιά η Μαρία
Ζει και βασιλεύει. Και φυσικά εργάζεται.Που βρίσκετε η Μαρία ξέρει κανείς??Ούτε σε μηνύματα απαντάει Viber...το σταμάτησε το άθλημα??
Και που να δεις παλιά που έδινε και anal. Το έκοψε δυστυχώς.Συναντηση επιτελους με το Μαρακι.
Την ειχα βαλει στο ματι παρα πολυ καιρο αλλα ποτε δεν ετυχε.
ειναι οντως ομορφη κοπελα.. ωραιο βυζι με μεγαλη ρωγα.. πολυ καλο σεξ.
μου εκανε εντυπωση το χιουμορ της και γενικα στο σοσιαλ ηταν καλη περασαμε καλα.
καποια στιγμη θα την ξαναπαρω..!!
Δηλώνει καθόλου παρουσία η κοπέλα στο νήμα της εδώ, ή δεν την ενδιαφέρει πια;
Ξέρουμε;
Γράφουν άλλοι για την ίδια καί τό γνωρίζει αυτό.εχω συναντησει προσφατα την Μαρια, η ιδια μου εχει πει οτι δεν εχει κανενα λογαριασμο και δεν γραφει σε κανενα site.
Καλησπερα σε ολους, νεος στο θρεντ. Που μπορω να βρω τηλεφωνο/αγγελια της κοπελας? Ετρεξα μερικες σελιδες πισω αλλα δε βρηκα κατι. Ευχαριστω οποιον κανει τον κοπο να βοηθησει.
Πρώτη σελίδα ρε φίλε. Δεν είναι και δύσκολοΚαλησπερα σε ολους, νεος στο θρεντ. Που μπορω να βρω τηλεφωνο/αγγελια της κοπελας? Ετρεξα μερικες σελιδες πισω αλλα δε βρηκα κατι. Ευχαριστω οποιον κανει τον κοπο να βοηθησει.