Νέα

Damesmasaz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fokion12345
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81

αυτη στις φωτο τις ασπρομαυρες δεν ειχε χωρο στην Αγ. Δημητριου καπου? δεν πηγα ποτε, απλα ειχα μιλησει μαζι της. ηταν δυο κοπελες...

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
12.655
Πόντοι
4.646

αυτη στις φωτο τις ασπρομαυρες δεν ειχε χωρο στην Αγ. Δημητριου καπου? δεν πηγα ποτε, απλα ειχα μιλησει μαζι της. ηταν δυο κοπελες...
Σωστά, οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες είναι από δύο φίλες αματούρια που είχαν ανέβει εδώ με χώρο στην Κασσάνδρου.

OP
OP
F

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
287
Πόντοι
21
Σωστά, οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες είναι από δύο φίλες αματούρια που είχαν ανέβει εδώ με χώρο στην Κασσάνδρου.
Καλά πως βρέθηκε το τηλέφωνο του Dames σ αυτό το site; Και εγώ ήξερα ότι αυτές είναι 2 φοιτήτριες ανεξάρτητες στη Κασσανδρου

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81
αυτες οι δυο ειναι πλεον στο dames. αν προλαβω θα παω αυριο

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
12.655
Πόντοι
4.646
Καλά πως βρέθηκε το τηλέφωνο του Dames σ αυτό το site; Και εγώ ήξερα ότι αυτές είναι 2 φοιτήτριες ανεξάρτητες στη Κασσανδρου
Δεν ήταν ανεξάρτητες, το τηλέφωνο το σήκωνε άλλη και κανόνιζες ραντεβού.

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
597
Πόντοι
81
εκει ειναι αυτη, δεν παει πουθενα

anonimos fan

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2021
Like
89
Πόντοι
0
Περασμα δυο φορες διαφορετικες μερες!!
Περασα με Σασα η τυπισσα ειναι εργαλειο πολυβολο ξερει να σε καυλωσει με το που μπει μεσα!!! Γλωσσοφυλα φουλ και γλυψιμο παντου!! Δεν ξερω αμα κανει και πρωκτικο αλλα ξερει να σε τσιμπουκωνει και να ανεβαινει πανω σου.. Πολυ καλη εμπειρια και το ευχαριστηθηκα!!
Την 2η φορα περασα με την Ριτα δεν μου αρεσε η εμπειρια μαζι της καμια χημεια και δεν το ευχαριστηθηκα καθολου ουτε κωλο ουτε βυζι ηθελα να τελειωσω που με το ζορι μου σηκωθηκε.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
105
Πόντοι
1
Περασα με Σασα η τυπισσα ειναι εργαλειο πολυβολο ξερει να σε καυλωσει με το που μπει μεσα!!! Γλωσσοφυλα φουλ και γλυψιμο παντου!! Δεν ξερω αμα κανει και πρωκτικο αλλα ξερει να σε τσιμπουκωνει και να ανεβαινει πανω σου.. Πολυ καλη εμπειρια και το ευχαριστηθηκα!!
Την 2η φορα περασα με την Ριτα δεν μου αρεσε η εμπειρια μαζι της καμια χημεια και δεν το ευχαριστηθηκα καθολου ουτε κωλο ουτε βυζι ηθελα να τελειωσω που με το ζορι μου σηκωθηκε.
τη μαργαριτα τη κοντη κ λεπτη λες? αυτη δινει κωλο μου ειχε πει οτι πηγα. δεν περασα μαζι της αλλα το σκεφτομαι. εχει μικρο βυζι οντως

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
328
Πόντοι
21
Πόσα έδωσες με Σάσα φίλε;

Gatos4

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2025
Like
6
Πόντοι
0
Παίζει τίποτα καινούργιο Dames;

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
398
Πόντοι
21
60 Απλό γαμήσι , 80μασάζ και γαμήσι , 90 γαμήσι με 2 κοπέλες αλλά δεν ξέρω είναι αν είναι κάθε μέρα και 120 μασάζ και γαμήσι με δύο κοπέλες .

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
604
Πόντοι
81
60 Απλό γαμήσι , 80μασάζ και γαμήσι , 90 γαμήσι με 2 κοπέλες αλλά δεν ξέρω είναι αν είναι κάθε μέρα και 120 μασάζ και γαμήσι με δύο κοπέλες .
Το εχω αναφερει ποιο πισω μια φορα με λενε για μασαζ 80 ευρω τους λεω οτι δεν εχω 80 αλλα 70....μου λεει ενταξει....μπαινει μεσα με χαιδευει 2 λεπτα και με λεει γυρνα....τσαμπα το 10 πηγε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom