SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.488
- Πόντοι
- 3.796
ΕλαΘα στειλεις να δούμε;
ΕλαΘα στειλεις να δούμε;
Εδώ δν νομίζω ν παίζει....Καληνυχτα σας
γεια χαρα, γινετε να μ στειλεις το facebook της?Πριν κάμποσα χρόνια ο δάσκαλος του Krav Maga μας έδειχνε βιντεακια που γάμουσε μια αθλήτρια του που δούλευε στο καζίνο Λουτράκιου. 40αρα τότε με κορμί πέτρα, βυζαρες και tattoo πάνω στο κωλομερι . Η κυρία είχε αγάπη στους πιτσιρικάδες, έκανα και εγώ την κίνηση μου αλλά πήρα τα @@ μου
Μήπως πρέπει να ξέρουμε πολεμικές τέχνες για να γίνει φάση;γεια χαρα, γινετε να μ στειλεις το facebook της?
Στείλε μου να κάνω Κ εγώ καμία κίνηση φίλε μουγεια χαρα, γινετε να μ στειλεις το facebook της?
Και εγώ θέλω παιδιάΑν μπορείς φίλε να το στείλεις και σε μένα θα το εκτιμούσα
γεια χαρα, γινετε να μ στειλεις το facebook της?
Στείλε μου να κάνω Κ εγώ καμία κίνηση φίλε μου
Για στείλε και προς τα δω...
Τι ζητάτε ρε μάγκες? Το facebook μίας που πριν κάμποσα χρόνια ήταν 40αρα, και τώρα μπορεί να είναι και 60, που την γάμαγε ένας που δεν τον γνωρίζετε? Ρε πάτε καλά ή σας έχει φάει η αγαμία τελείως? Βγείτε έξω, ψαχτείτε, υπάρχουν γυναίκες για όλους.Και εγώ θέλω παιδιά
Τι ζητάτε ρε μάγκες? Το facebook μίας που πριν κάμποσα χρόνια ήταν 40αρα, και τώρα μπορεί να είναι και 60, που την γάμαγε ένας που δεν τον γνωρίζετε? Ρε πάτε καλά ή σας έχει φάει η αγαμία τελείως? Βγείτε έξω, ψαχτείτε, υπάρχουν γυναίκες για όλους.
ειναι πολυ δυσκολο να σου απαντησει 40+ γυναικα στο φουμπου,ακατορθωτο πραγματικα,τωρα βεβαια αμα θελετε να γαμησετε 40αρα πρωην αθλητρια πρωην μοντελο κατι θειες που πετανε βυζια κωλους στις διαφημισεις στα ρουχαδικα προφανως θα μεινετε με το πουλι στο χεριΤι ζητάτε ρε μάγκες? Το facebook μίας που πριν κάμποσα χρόνια ήταν 40αρα, και τώρα μπορεί να είναι και 60, που την γάμαγε ένας που δεν τον γνωρίζετε? Ρε πάτε καλά ή σας έχει φάει η αγαμία τελείως? Βγείτε έξω, ψαχτείτε, υπάρχουν γυναίκες για όλους.