Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.254
- Πόντοι
- 2.836
Θα σου λύσει όλα τα προβλήματα
στην σύσκεψη 

Κ εμείς θυμόμαστε των κωλο σου και ιδρώνουμεΑχ πρωί πρωί μπαίνω νημα "βλέπω" ολους τους λουτσους που εχω φαει(τ αγοράκια μου δλδ)να γράφουν,θυμάμαι τα γ@μησια μας ξανά,παω καυλωμενη για δουλειά χαχαχα!
Φιλάκια πολλά και παντού!
Και τη γλώσσα της τύπεΚ εμείς θυμόμαστε των κωλο σου και ιδρώνουμε![]()
Φίλε μου έδωσες τρομερή ιδέα και έχω σκοπό σύντομα να το κάνω ....Κάνε meeting με Τζο τύπε
Αχ να αυτά παθαίνω,μπαίνω νημα,"ξανα-βλέπω" ολους τους λουτσους που εχω φαει(τ αγοράκια μου δλδ)να γράφουν,θυμάμαι τα γ@μησια μας ξανά,παω καυλωμενη για δουλειά χαχαχα!
Έτσι,μονο με καύλες κουμπάρε!!Καλημέρα κουμπάρα ...Μια ήρεμη μέρα να εχεις με πολλές ΚΑΥΛΕΣ..
...ξέρεις πολύ καλά τι μ αρέσει..!!Λουτσα βαθιά όπως σου αρέσει!!!
Ύμνος της καυλας αυτός ο κωλοςΚαλημερούδια!![]()
Περπατας και στάζεις ζαργανα μου και τα ίχνη σου προδίδουν την παρουσία σου δροσίζοντας την ξερή άσφαλτο....Αχ να αυτά παθαίνω,μπαίνω νημα,"ξανα-βλέπω" ολους τους λουτσους που εχω φαει(τ αγοράκια μου δλδ)να γράφουν,θυμάμαι τα γ@μησια μας ξανά,παω καυλωμενη για δουλειά χαχαχα!
Γάμησε το το meeting ..Καλημέρα
Όρεξη έχεις πρωί πρωί ..
Άντε τώρα να πάω στο meeting
χαχαχ για την ιστορια οντως ... γαμηθηκε το meeting ....Γάμησε το το meeting ..![]()
Μακροβουτιχαχαχ για την ιστορια οντως ... γαμηθηκε το meeting ....
απο την καλυτερη ψυχολογια λογο joannas ... μου την χαλασαν τα στραβαδια ....
Παντως ( αν και δν ειναι του χαρακτηρα μου να μιλαω ετσι ) .... Δεν ειναι για βουτια μεσα σε αυτη την τρυπα?
Boυτια αγκαλιά με ένα αμόνι όπως στα κινούμενα σχέδια για να φτάσει κανείς στον πάτο του ΠΑΤΟΥ.χαχαχ για την ιστορια οντως ... γαμηθηκε το meeting ....
Παντως ( αν και δν ειναι του χαρακτηρα μου να μιλαω ετσι ) .... Δεν ειναι για βουτια μεσα σε αυτη την τρυπα?
Μάλλον θα σου στείλουν βιογραφικό αρκετά μέλη...χαχαχ για την ιστορια οντως ... γαμηθηκε το meeting ....
...πάντα πρόθυμος για σένα..Ύμνος της καυλας αυτός ο κωλος
..αχ σ είχα χάσει αγόρι μου γλυκο..ποσο χαίρομαι που έδωσες παλι το παρών στη Τζο σου!!Περπατας και στάζεις ζαργανα μου και τα ίχνη σου προδίδουν την παρουσία σου δροσίζοντας την ξερή άσφαλτο....
Σαν αυτό που έκανες εσύ τότε καυλιαρικο μου..Μακροβουτι![]()
...σε περιμένω ν απολαύσεις...!χαχαχ για την ιστορια οντως ... γαμηθηκε το meeting ....
Να απολαυσω αμεσως...Σαν αυτό που έκανες εσύ τότε καυλιαρη ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...σε περιμένω ν απολαύσεις...
νομιζω οτι θα θυμηθω την μικρη μου ηλικια και θελω να βυζαξωΧάνομαι αγόρια μου γιατί έχω αρκετή δουλειά,επίσης σήμερα κι αύριο είμαι κλεισμένη,δεν έχω αλλο διαθέσιμο ραντεβού.
![]()
Εισαι απίστευτο αγορι χαχαχαχα!νομιζω οτι θα θυμηθω την μικρη μου ηλικια και θελω να βυζαξω