SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 766
- Πόντοι
- 81
ΝΑΙακαποτα?
ΝΑΙακαποτα?
Γαμάς κανονικά εκεί δηλαδήΓια το Crystal μπορώ να πω από την εμπειρία μου εκεί,ότι έχει πολλές κοπέλες με ωραίο κώλο.Επειδή από ότι έχω δει από ένα ποστ σου στα στριπτιτζάδικα,σου αρέσουν περισσότερο οι κωλάρες από τα κωλαράκια,πάρε Κασσάνδρα και Μπέλα.
Όχι βέβαια. Για το Crystal μιλάμε. Εδώ αναφέραμε σε ποια γαμάς, λίγες σελίδες πριν:Γαμάς κανονικά εκεί δηλαδή
Αυτός είναι ο λόγος που δε προτιμάω να πηγαίνω στα μαγαζιά όπου οι παροχές δεν είναι προαποφασισμένες εκατέρωθεν, κρυφτουλι μαγισσών δεν παίζω, ξέρω τι ψάχνω, ξέρω τι ψάχνουν.Βρέθηκε η κοπέλα σε μασατζιδικο που με έκανε να ξενερώσω τόσο μα τόσο πολύ, που αποφάσισα να το κόψω το άθλημα, βλέποντας πως μας έχουν όντως για τελείως μαλάκες
Μπράβο κορίτσι μου, σε ευχαριστώ.
Λεπτομέρειες δεν χρειάζονται, τουλάχιστον μέχρι να περάσει λίγο ο καιρός και το ξενερωμα
Φυσικά, δεν θέλω να σας επηρεάσω
Εσείς συνεχίστε να δίνεται τα 50 plus ή τα 70, με την ελπίδα πως θα σας κάτσει, αλλά ξεχνώντας πως με τα ιδια χρήματα στην Αθήνα πηδάς κανονικά και σου λένε κ ευχαριστώ.
Εμείς καθορίζουμε την αγορά, μάγκες. Είναι κανόνες της οικονομίας, που ο γερο-Τσακλαγκανος μας δίδασκε κάποτε
Περαστικά μας
Οι συγκεκριμένες που βρίσκονται ;;Αυτό σου είπε ο φίλος σου; Γιατί έτσι όπως το γράφεις θα κάνουν ουρά οι βυζολάγνοι…
Η κοπέλα είναι υπέρ το δέον στρουμπουλή. Και το λέω εγώ που γενικά μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα. Παρότι είναι αρνητικό για την κοπέλα αυτό που γράφω είναι τίμιο να το γράψω για να μην πάνε Κάποιοι μέχρι εκεί και απογοητευτούν. Steve αυτή τη στιγμή για τους ενδιαφερόμενους για μεγάλα στήθη υπάρχει η Ναταλία και υπάρχει και μία καινούργια η Ολίβια και η Βερόνικα. DD και οι 3
Το εχω πει εδώ και πολύ καιρό να σταματήσουμε να πηγαίνουμε. Όταν όμως διαβάζουμε διθυραμβικές κριτικές για το πόσο ωραία τους τον παίζουν δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να γελάσω. Επιτρέπουμε εμείς οι ίδιοι στα μαγαζιά και στις κοπέλες να μας κοροϊδεύουν. Αθήνα και πάλι ΑθήναΑυτός είναι ο λόγος που δε προτιμάω να πηγαίνω στα μαγαζιά όπου οι παροχές δεν είναι προαποφασισμένες εκατέρωθεν, κρυφτουλι μαγισσών δεν παίζω, ξέρω τι ψάχνω, ξέρω τι ψάχνουν.
Τι να το κάνεις τον ωραίο κώλο όταν δεν τον "δίνουν"; Μόνο για την εικόνα; Θα μπορούσαν να συνδυάζουν ταυτόχρονα υπηρεσίες μασάζ και σεξ, όπως συμβαίνει στην Αθήνα!Για το Crystal μπορώ να πω από την εμπειρία μου εκεί,ότι έχει πολλές κοπέλες με ωραίο κώλο.Επειδή από ότι έχω δει από ένα ποστ σου στα στριπτιτζάδικα,σου αρέσουν περισσότερο οι κωλάρες από τα κωλαράκια,πάρε Κασσάνδρα και Μπέλα.
Για ωραίο κώλο με ρώτησε ο τύπος,όχι ποιες κάνουν πρωκτικό.Εδώ δεν δίνουν κώλο η συντριπτική πλειοψηφία στις βίζιτες της πόλης,θα δώσουν οι μασέζ;Κάπου έχει κουράσει η εμμονή για σεξ στα φραπεδάδικα.Στην Αθήνα με τη μετατροπή των περισσότερων σε μπριζολάδικα,έπεσε η ποιότητα.Μόνο κάτι milf , gilf και πιπίνια κάτω του μετρίου βρίσκεις ή ξεπετολατίνες.Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Τι να το κάνεις τον ωραίο κώλο όταν δεν τον "δίνουν"; Μόνο για την εικόνα; Θα μπορούσαν να συνδυάζουν ταυτόχρονα υπηρεσίες μασάζ και σεξ, όπως συμβαίνει στην Αθήνα!
το πρόβλημα σου ποιο είναι να πεις σε ποιο μαγαζί κάνει νύχια ?πεστα ρε φιλε μου εχω βαρεθεί εδω μεσα να διαβάζω και να λέω τα ίδια κιαι τα ίδια
ρωτάνε πράγματα προσπαθείς να τους γλυτώσεις απο τα σκατα που έφαγες εσυ ο ιδιος και εκει :τι? πως? γιατι ? και πλάθουν και μονή τους ιστορίες για αρκούδες και σου την λενε και απο πανω .ΕΛΕΟΣ..................
για να καταλαβεις τι ανωμαλία παίζει ανέφερα πριν μερικές μέρες το όνομα μια παλιάς κοπέλας και οτι άλλαξε επάγγελμα (νυχια) και ειχα 15 προσωπικά μηνύματα απο διάφορους να με ρωτάνε σε ποιο μαγαζί είναι να πάνε να κάνουν τα νύχια τους .
δεν έχουν το Θεό τους κάποιοι εδώ μέσα
ΥΓ: Ρεεεεε!!!!!!!!!! μην το παιζεται εξυπνοι σε ολα, εχουμε φαει περιουσιες για την τρελα μας σε τετοια μαγαζια και δεν μιλαμε εκτος απο τα γενικα που πρεπει να ειπωθούν και τίποτε άλλο....... Σεβασμός σε όλους και όλες
Ευχαριστω .........
Για να μην πανε εις φαλαγγα κατ ανδραν , ανοες εξ υμων ,δακρυα θερμα χέοντες και δημιουργηθούν καταστασεις υστεριας .το πρόβλημα σου ποιο είναι να πεις σε ποιο μαγαζί κάνει νύχια ?
πρέπει να έχεις τεράστιο θέμαΓια να μην πανε εις φαλαγγα κατ ανδραν , ανοες εξ υμων ,δακρυα θερμα χέοντες και δημιουργηθούν καταστασεις υστεριας .
Το ειπαμε πιο πανω , ολοι/ες εχουν το δικαιωμα της επιλογης και της αυτοδιαθεσης.
Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να κατανοηθει.
Οσοι δεν το καταλαβαινουν απλα πρεπει να απομονωθουν.
καλησπερα φιλε-μπορουν να δωθουν και τηλεφωνα απο τα ιδρυματα ;Για ωραίο κώλο με ρώτησε ο τύπος,όχι ποιες κάνουν πρωκτικό.Εδώ δεν δίνουν κώλο η συντριπτική πλειοψηφία στις βίζιτες της πόλης,θα δώσουν οι μασέζ;Κάπου έχει κουράσει η εμμονή για σεξ στα φραπεδάδικα.Στην Αθήνα με τη μετατροπή των περισσότερων σε μπριζολάδικα,έπεσε η ποιότητα.Μόνο κάτι milf , gilf και πιπίνια κάτω του μετρίου βρίσκεις ή ξεπετολατίνες.Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Πριν από 3 σελίδες γράψαμε αρκετά μασατζίδικα που πηδάς κανονικά.Υπάρχουν επιλογές @Nikthegreek23 :
-Dames τιμές από 60€/ 0.5 hr,
-Εβίτα τιμές από 80€ /hr
-Body spa πρωην bodyfree στην Κ.Καραμανλή και
- ο Στελιος λιγο πιο κατω.
-Zesi Spa, πλέον στη Μοναστηρίου
-Ενίοτε μερικές στο Elegance και στο Golden Spa
Και βέβαια τα πριβέ που έχουν ορισμένοι πρόσβαση.
Αγαπητε αν δεν καταλαβαινεις την Ελληνικήν στα τα πω στα ρομανι (γλωσσα των ρομα)μηπως καταλαβεις τι ειπα;πρέπει να έχεις τεράστιο θέμα
Το θέμα εγκειται στο οτι εφοσον μια κοπελα αποφασισε να αλλαξει σελιδα υπαρχουν καποιοι που δε το σεβονται και ειτε για λογους κουτσομπολιου ειτε επειδη δε το πιστευουν προσπαθουν να παρεμβουν χωρις να τους ενδιαφερει εαν η κοπελα θα εχει προβλημα στο νεο εργασιακο της περιβαλλον. Αυτο ειναι το θέμα. Καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να κανει οτι θελησει και οποτε το θελησει . Ο σεβασμος κ η διακριτικοτητα απεναντι σ αυτον τον ανθρωπο δεν ειναι αφενος υποχρεωση μας αλλα εν μερη αντικατροπτιζει και τον αυτοσεβασμο μας. Μ απλα λόγια Θα σας αρεσε εσας να σας βρίσκουν οι κοπελες στο εργασιακο σας περιβάλλον - ακομα κ οταν εχετε επισκεφτει μια φορα τον χωρο απο περιεργεια; Η χειροτερα οταν ειστε εξω με τις οικογενειες σας; Πιστευετε πως αν γραφτει εδω μεσα το μαγαζι που δουλευει μια κοπελα δε θα εχει επιπτωσεις; Στο μαγαζι αλλα και στην ιδια; Οπως εσεις θελετε διακριτικότητα και εχεμυθεια το ιδιο θελουμε κ εμεις κ καλο ειναι να το τηρούμε αμοιβαία.πρέπει να έχεις τεράστιο θέμα
Φιλτατη οδαλισκη τζαμπα ο κοπος σας , μερικοί δεν μπορουν να διαβασουν πανω απο δυο προτασεις συνεχιόμενες.Το θέμα εγκειται στο οτι εφοσον μια κοπελα αποφασισε να αλλαξει σελιδα υπαρχουν καποιοι που δε το σεβονται και ειτε για λογους κουτσομπολιου ειτε επειδη δε το πιστευουν προσπαθουν να παρεμβουν χωρις να τους ενδιαφερει εαν η κοπελα θα εχει προβλημα στο νεο εργασιακο της περιβαλλον. Αυτο ειναι το θέμα. Καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να κανει οτι θελησει και οποτε το θελησει . Ο σεβασμος κ η διακριτικοτητα απεναντι σ αυτον τον ανθρωπο δεν ειναι αφενος υποχρεωση μας αλλα εν μερη αντικατροπτιζει και τον αυτοσεβασμο μας. Μ απλα λόγια Θα σας αρεσε εσας να σας βρίσκουν οι κοπελες στο εργασιακο σας περιβάλλον - ακομα κ οταν εχετε επισκεφτει μια φορα τον χωρο απο περιεργεια; Η χειροτερα οταν ειστε εξω με τις οικογενειες σας; Πιστευετε πως αν γραφτει εδω μεσα το μαγαζι που δουλευει μια κοπελα δε θα εχει επιπτωσεις; Στο μαγαζι αλλα και στην ιδια; Οπως εσεις θελετε διακριτικότητα και εχεμυθεια το ιδιο θελουμε κ εμεις κ καλο ειναι να το τηρούμε αμοιβαία.
καλησπερα φιλε-μπορουν να δωθουν και τηλεφωνα απο τα ιδρυματα ;