You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.401
- Πόντοι
- 3.760
Ο πεζοδρομος περναει κριση.Δεν εχουν μεινει γυναικες.Ακομα και το 22 ηταν κλεισστο πρωτη βαρδιαΡε παιδιά ξέρεις κανείς τι στο διάολο γίνεται στο Διδύμου 18 (Μαρία αλβανιαρα) ??? Οπότε έχω κατέβει εννοείται πριν τις 16:00 είναι κλειστό.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.401
- Πόντοι
- 3.760
Στο Δ27 εχθες μεσημερι ηταν η Τανια.Τιμηθηκε το ζυμαρακι.Γαμησι το ιδιο,βυζαρες ιδιες,τελειωτικο απολαυση.Μου ρουφηξε οτι ρανιδα σπερματος μου ειχε απομεινει στην αρχιδοσακουλα μου.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 188
- Like
- 23.566
- Πόντοι
- 32.478
Κολωνού 48 τιμήθηκαν Παολα και Άντζελα. Έφαγαν δυνατό γαμήσι και πέρασα σούπερ.
Να ξέρετε ότι η Παολα την Δευτέρα φεύγει για Ρουμανία.
Να ξέρετε ότι η Παολα την Δευτέρα φεύγει για Ρουμανία.
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 861
- Πόντοι
- 81
Έχεις κατέβει κ καθημερινές ;Ρε παιδιά ξέρεις κανείς τι στο διάολο γίνεται στο Διδύμου 18 (Μαρία αλβανιαρα) ??? Οπότε έχω κατέβει εννοείται πριν τις 16:00 είναι κλειστό.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 188
- Like
- 23.566
- Πόντοι
- 32.478
Την Τρίτη ήταν πάντωςΈχεις κατέβει κ καθημερινές ;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 188
- Like
- 23.566
- Πόντοι
- 32.478
Την Τρίτη ήταν πάντωςΡε παιδιά ξέρεις κανείς τι στο διάολο γίνεται στο Διδύμου 18 (Μαρία αλβανιαρα) ??? Οπότε έχω κατέβει εννοείται πριν τις 16:00 είναι κλειστό.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 188
- Like
- 23.566
- Πόντοι
- 32.478
Δεν φτάνει που ενημερώνει ,θες να πεις την εξυπνάδα σου. Θα μπορούσε να πηγαίνει για πάρτη του και να μην γράφει τίποτα. Να δω τότε τι θα λέγατε. Μερικοί κάθονται σπίτι τους και περιμένουν το μουνί στο πιάτο. Ποια δουλεύει Διδύμου, Ποια δίνει κώλο, πότε πάει η Βικτώρια πότε η Τάνια τι το ένα τι το άλλο. Δεν πάει έτσι η δουλειάΌταν ο άλλος κάνει κάθε μέρα ενημέρωση από τα σπίτια του Μεταξουργείου και της φυλης όχι ρε δεν το έχει δευτερο σπίτι..γελάω..μάλλον στέλνει ντρουν και βαράει της πόρτες να δει τι παίζει μέσα.
Μάλλον εσυ είσαι ο εξυπνάκιας
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.401
- Πόντοι
- 3.760
Πανε Καρολινα στο Φιλιπιδου 11.Νεα ειναι,βυζουκλες ωραιες και τιμιο γαμησι.Παιδιά καλησπέρα στην φυλής ποια έχει πιο ωραίο πρόσωπο και με σώμα μη κόκκαλιαρικο (υπηρεσίες ακόμα και μέτριες να είναι αρκούν)
Ρωτάω γιατί δεν οηγαινω συχνά ωστόσο θα γράψω κριτική για όποια πάρω η οποιες
mitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Καταγωγή? Ευχαριστώ πάντως αδερφέΠανε Καρολινα στο Φιλιπιδου 11.Νεα ειναι,βυζουκλες ωραιες και τιμιο γαμησι.
και πιπαραΠανε Καρολινα στο Φιλιπιδου 11.Νεα ειναι,βυζουκλες ωραιες και τιμιο γαμησι.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.849
- Πόντοι
- 21.636
Από την Αυστραλία είναι.Καταγωγή? Ευχαριστώ πάντως αδερφέ
Πήγαινε και Φυλής 69 πάνω στην Άννα. Αν σου αρέσει βέβαια.
Και βέβαια περιμένουμε στο
επόμενο μήνυμα σου να μας πεις εντυπώσεις.
Και να γράψεις και κριτική Οκ?
mitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ εννοείτε θα γράψω δεν είμαι νοπανο...Από την Αυστραλία είναι.
Πήγαινε και Φυλής 69 πάνω στην Άννα. Αν σου αρέσει βέβαια.
Και βέβαια περιμένουμε στο
επόμενο μήνυμα σου να μας πεις εντυπώσεις.
Και να γράψεις και κριτική Οκ?
Δεν ξέρω βέβαια ποια μέρα θα πάω γτ είμαι άρρωστος έλεγα να κατέβω αύριο Αθήνα οπότε λογικά θα πάει για την άλλη Τετάρτη η Παρασκευή οπότε ίδια μέρα η το πολύ την επόμενη θα έχω γράψει.. Και εδώ και στο εκάστοτε οικημα στο site
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.354
- Πόντοι
- 4.510
Το μελαχρινό στην Φώκαιας στο υπόγειο π πήγε;
Accountant
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 2.288
- Πόντοι
- 441
Επίσκεψη σήμερα 16:30 στο Λιοσίων 73β, η τσατσά μου παρουσιάζει την Εύα, πρόκειται για κοπέλα γύρω στο 30 , αρκετά ψηλή, μελαχρινή με 3αρες βυζαρες με πιασίματα..
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69 όλες τις στάσεις θα περάσεις ωραία λέει..
Την είχα δει στο πρόγραμμα του μαγαζιού και μου άρεσε..
Ήρθε η κοπέλα μέσα κάνουμε αγκαλίτσα, δεν χορταίνω να χουφτωνω και να πιάνω τις βυζαρες της.. Μου βάζει καποτα κατόπιν προτροπής μου και αρχίζει μια καλή πίπα ώσπου με έκανε τούρμπο.. Προχώρησε και σε ρουφηγμα για αρκετά λεπτά στα μπαλάκια ενώ ταυτόχρονα της γλειφω το μουνακι για κάνα 5λεπτο..
Πρώτη και μοναδική στάση στα 4 για αρκετά λεπτά ώσπου ήρθε το τέλος..
Δεν βιάστηκε καθόλου γρήγορα να φύγει.. Μου έδωσε 3 φιλάκια στο μάγουλο και ανταπεδωσα ..
Εγω καλά πέρασα πάντως!
Να είστε καλά
Ήρθε η κοπέλα μέσα κάνουμε αγκαλίτσα, δεν χορταίνω να χουφτωνω και να πιάνω τις βυζαρες της.. Μου βάζει καποτα κατόπιν προτροπής μου και αρχίζει μια καλή πίπα ώσπου με έκανε τούρμπο.. Προχώρησε και σε ρουφηγμα για αρκετά λεπτά στα μπαλάκια ενώ ταυτόχρονα της γλειφω το μουνακι για κάνα 5λεπτο..
Δεν βιάστηκε καθόλου γρήγορα να φύγει.. Μου έδωσε 3 φιλάκια στο μάγουλο και ανταπεδωσα ..
Εγω καλά πέρασα πάντως!
Να είστε καλά
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.550
- Πόντοι
- 3.246
πολλά σπυριά στον κώλο φίλε η συγκεκριμένη... αηδίαΕπίσκεψη σήμερα 16:30 στο Λιοσίων 73β, η τσατσά μου παρουσιάζει την Εύα, πρόκειται για κοπέλα γύρω στο 30 , αρκετά ψηλή, μελαχρινή με 3αρες βυζαρες με πιασίματα..
Εγω καλά πέρασα πάντως!
Να είστε καλά
εμένα
μου έπεσε όταν την είχα στα 4
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 940
- Πόντοι
- 81
Σήμερα τίμησα τo granny Σοφία από Ι1β. Όχι τίποτα σπουδαίο από υπηρεσίες. Έπρεπε να τις δείχνω εγώ τι να κάνει. Μόνο θετικό ότι τα πήρε στο στόμα (τα έφτυσε στον νεροχύτη).
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Τελικά μπήκα με μιλφ Εβελίνα Φώκαιας 27 οροφο (+Αχαρνών).
Οκ, αλλά δυσκολα να ξαναπάω.
Την εχει περιγραψει ο συναγωνιστής Pa Luki Luk στο παρακατω review, οποτε απλως συμπληρωσα με σχολιο:
"Πόρτα δεν χτυπάει η τσα2 αλλά τη φωνάζει. Σε λογικό χρόνο πάντως.
Οι βυζάρες δυνατές αλλά πιο κρεμασμένες απ'όσο θα'θελα."
www.bourdela.com
Οκ, αλλά δυσκολα να ξαναπάω.
Την εχει περιγραψει ο συναγωνιστής Pa Luki Luk στο παρακατω review, οποτε απλως συμπληρωσα με σχολιο:
"Πόρτα δεν χτυπάει η τσα2 αλλά τη φωνάζει. Σε λογικό χρόνο πάντως.
Οι βυζάρες δυνατές αλλά πιο κρεμασμένες απ'όσο θα'θελα."

Αξιοπρεπής Λύση (7.5) | Φωκαίας 27Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Φωκαίας 27Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από Pa Luki Luk με βαθμολογία 7.5
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις