PetrosMarianna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2023
- Like
- 3.231
- Πόντοι
- 441
Κανένας Θεσσαλονίκη για τρίο; **
Καμία ΚοΚακολα ; ++++
Στείλτε πριβέ
Καμία ΚοΚακολα ; ++++
Στείλτε πριβέ
Στο bou πίνουμε μόνο Fanta.Καμία ΚοΚακολα ; ++++
Δεν εννοεί αναψυκτικά ( αθώε νέε)Στο bou πίνουμε μόνο Fanta.
Κάτι είχε φανεί από την αρχή της εμφάνισής σας εδώ μέσα αλλά...Κανένας Θεσσαλονίκη για τρίο; **
Καμία ΚοΚακολα ; ++++
Στείλτε πριβέ
Που είναι το κρίμα ψάχνω να βρω που θα μου πάει θα το βρω ....νασαι καλά σ εύχομαι να περνάς καλαΚάτι είχε φανεί από την αρχή της εμφάνισής σας εδώ μέσα αλλά...
Κρίμα πάντως!!! Κοακόλες και κοκορέτσια γενικά πέφτουν "βαριά"... Κρίμα![]()
Και ψάχνεις στο διαδίκτυο? Πάνε στις πιάτσες, αυτών που καταναλώνουν τα αναψυκτικά που ψάχνεις..Που είναι το κρίμα ψάχνω να βρω που θα μου πάει θα το βρω ....νασαι καλά σ εύχομαι να περνάς καλα
Τι; Μην μου πεις....Δεν εννοεί αναψυκτικά ( αθώε νέε)
Εσύ μην επηρεαζεσαι νεαρέ! Κοίτα να βρεις ένα καλό κορίτσι να νοικοκυρευτεις..κι αν πας σε καμία ταβέρνα και βαρυστομαχιασεις, πιες μια Σουρωτή καλύτερα..Τι; Μην μου πεις....
Ιησούς Χριστός Νικά και όλα τα κακά σκορπά![]()
Ποια να με παντρευτεί εμένα...Εσύ μην επηρεαζεσαι νεαρέ! Κοίτα να βρεις ένα καλό κορίτσι να νοικοκυρευτεις..κι αν πας σε καμία ταβέρνα και βαρυστομαχιασεις, πιες μια Σουρωτή καλύτερα..
σολο δεν κανει καμια βολτα να μας γνωρισει η κυρια μαριαννα?Κανένας Θεσσαλονίκη για τρίο; **
Καμία ΚοΚακολα ; ++++
Στείλτε πριβέ
Κάποια θα στραβωθει και θα σε πάρει..όλα γίνονται..Ποια να με παντρευτεί εμένα...
![]()
Θα πάω να τη στύσω έξω από το ΚΑΤ!Κάποια θα στραβωθει και θα σε πάρει..όλα γίνονται..
Σου έχω στείλει πριβέ... τσέκαρε και πες μου! ;)Κανένας Θεσσαλονίκη για τρίο; **
Καμία ΚοΚακολα ; ++++
Στείλτε πριβέ
Όποιος φέρει το... "αναψυκτικό" είναι μέσα!!!Πειτε και τιμουλα παιδια...μην γινουν παρεξηγησεις![]()
Τα ζακια κανουν τετοια....Όποιος φέρει το... "αναψυκτικό" είναι μέσα!!!
Τι;;;; Θα πληρώσει κι από πάνω;;;;;