Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

  • Ναι

    Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

    Ψήφοι: 101 51,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Τράβα να πληρώσεις φυσικό αέριο και ρεύμα 5 φορές επάνω νουδουλη και άσε τα πολλά πολλά...
Γιατι παραγει η Ελλαδα φυσικο αεριο και δεν το ηξερα? Οταν αγοραζει το ελληνικο κρατος 50 ευρω την κιλοβατορα θα στην πουλησει εσενα 3 ευρω? Τυχαιες τιμες αναφερω
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
Aπο βγαινει το συμπερασμα οτι η Ρωσσια κατεβηκε με τους αναπληρωματικους? Ρε μεγαλε εδω τα τανκς εμεναν απο βενζινη και δεν ειχε ο Πουτιν ενα βυτιο να τα γεμιζει βενζινη....

Θα παιρνει το φυσικο αεριο 5 φορες πανω μεχρι να βγει το αεριο της μεσογειου..... αλλα και για αυτο δεν ειμαι και πολυ σιγουρο διοτι η Αιγυπτος και η κυπρος συντομα θα αρχισουν μαζικη παραγωγη οποτε να μεν θα ειναι ακριβοτερο το υγροποιημενο αεριο αλλα οχι 5 φορες.... Φαντασου να βγαλει η Ελλαδα το δικο της αεριο και να εξικονομει 10 δις και να την πληρωνουν και απο πανω.... Το πρωτο βημα παντως και πιστευω οτι συμφωνεις ειναι οτι δημιουργηθηκε κεντρο διανομης φυσικου αεριου με κεντρο την Αλεξανδρουπολη...

Οσο αναφορα τον Τραμπ.... διοτι στο μυαλο σου ειναι το ασπρο και το μαυρο..... Ναι ο Τραμπ ηθελε συνεργασια με την Ρωσσια.... και ηταν υπερ ενος οικονομικου πολεμου με την Κινα σε ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.... αλλα και ο Τραμπ θα αναγκαζονταν σε εναν κανονικο πολεμο με την Κινα γιατι εχουν σφιξει τα γαλατα. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ.... και σε αυτο συμφωνουν δημοκρατικοι και ρεπουμπλικανοι... και προφανως η Ρωσσια με οικονομια Ιταλιας δεν μπορει να εχει αξιωσεις για τιποτα.

Επειδη εχουμε ξεχασει τι ειναι πανσλαβισμος, αυτο δεν σημαινει οτι το εχουν ξεχασει οι Ρωσσοι.... ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΡΩΣΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.....


Τυπε εχεις δει με τι στρατιωτικα οχηματα μπουκαραν Ουκρανια?Κατι σοβετικα σαπακια.Αεροπορια μηδεν,πυραυλικα συστηματα επισης χλιαρα πραγματα.Αν ηθελε ο κοντος την Ουκρανια θα την εξαφανιζε απο τον χαρτη...ομως δεν θελει να σκοτωσει αμαχο κοσμο ουτε να διαλυσει ολοκληρες πολεις και χωρια.

Το αεριο που θα παρεις θα σου ερχεται 3 φορες επανω απ οτι της Ρωσιας.Το LNG απο το Τεξας κοστιζει ακριβα και θα ερχεται σε υγρη μορφη απο τα καραβια των εφοπλιστων κλπ.Ολα αυτα θα κοστιζουν πολυ παραπανω στον μεσο καταναλωτη σε συκγριση με το ρωσικο φυσικο αεριο.Επισης ποιος σου ειπε οτι η Ελλαδα και η Κυπρος θα βγαλουν αεριο?Ολες οι μεγαλες πολυεθνικες τυπου total,exon mobil κλπ την εκαναν.Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει η Ελλαδα φυσικο αεριο δικος της...μην κανεις ονειρα.Με LNG θα εισαι απο δω και περα και θα τα κονομανε τα φιλαρακια του κουλη οι μαρινακηδες,αλαφουζοι,βαρδινογιαννηδες κλπ ολιγαρχες.

Για τον Τραμπ δεν χρειαζεται να τα ξανα λεμε.Η θητεια του εδειξε οτι δεν θελει κανενα πολεμο με την Ρωσια και τον Πουτιν.Ουτε καν με την Κινα ηθελε πολεμο.Ηθελε απλα να παρει το δυτικο αμερκανικο κεφαλαιο και την παραγωγη και να την γυρισει πισω στην χωρα του.Αυτο θα εκανε την Κινα και παλι αγροτικη οικονομια.Αλλα του πεταξαν τον Κοβιντ σε συνεργασια με τους λιμπεραλ φρικια τους Democrats.Ο Τραμπ ειναι ιδεολογικα πιο κοντα με τον Πουτιν και τους αλλους Brics ηγετες παρα με τους νεοταξιτες πολιτικαντηδες της ευρωπαικης ενωσης και τον γερο Τζο οι οποιοι δεν ειναι τιποτα αλλο απο υπαλληλοι του τραπεζικου λομπι και των πολυεθνικων.

Δεν ειναι θεμα πλανηταρχη μην μπερδευεσαι.Ειναι θεμα του αν θα επικρατησει η νεα ταξη πραγματων η ο παλαιος κοσμος οπως τον ξεραμε.
 
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Μηνύματα
9.937
Κριτικές
30
Like
20.474
Πόντοι
8.846
Το τι μαλακιες έχουν γραφτει σε αυτό το νημα από ασχετους είτε δεξιους είτε αριστερούς δεν περιγράφεται. Απο νουδουτρολ μέχρι απλυτους ζαιους και δεν συμμαζεύεται.
στο μόνο που συμφωνώ. γενικά έχουν γραφτεί άπειρες μαλακίες
Ο καθένας γράφει τις πιπες του όπως τον συμφέρει και ότι θέλει να βλέπει και όχι το τι ακριβώς συμβαίνει και που οδήγησε την δυση η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
όπως ακριβώς κάνεις κι εσύ...όπως σε συμφέρει για τους λόγους που εσύ ξέρεις και δε με ενδιαφέρουν εννοείται.
που οδήγησε τη δύση η εισβολή της ρωσίας στην ουκρανία ??
(που παρεπιπτόντως είναι ακριβώς όπως το λες, δλδ εισβολή)
α. στη συσπείρωση της δύσης μετά από πάαααρα πολύ καιρό,
β στην αναζωογόνηση του ΝΑΤΟ μετά από επίσης πολύ καιρό,
γ. στην πιθανότατη ένταξη 2 ουδέτερων χωρών στο ΝΑΤΟ που, στρατιωτικά μιλώντας, ανοίγουν 3ο μέτωπο για τους ρώσους και από τον βορά πλέον,
δ. στην απόφαση και επίσπευση των ενεργειών της ευρώπης να απεξαρτηθεί ενεργειακά από τους μαλάκες ρώσους (μαλάκες ήταν τόσο καιρό οι ευρωπαίοι βέβαια αλλά τουλάχιστον τους ξύπνησε ο "γίγαντας" πούτιν(ακος),
ε. στην ωρίμανση των συζητήσεων για ευρωπαικό στρατό (έχει δρόμο ακόμα βέβαια, πολύ δρόμο).

Πάρτε το χαμπάρι,ο κοντός θα σας πάει γαμιωντας.
εδώ δεν μπόρεσε να πάει γαμιώντας τους ουκρανούς, θα πάει το ΝΑΤΟ?
Με τα δεύτερα κατέβηκε και κάνει πλάκα. Που να εβαζε βασικούς και καινούργια εξοπλιστικά.
αυτά δεν θα ακούγονταν ούτε στην 4η διεθνή προεδρεύοντος του τρότσκι.
όποιος υποστηρίζει ότι σε πόλεμο κατεβαίνει στρατός "με τα δεύτερα" (τι σημαίνει αυτό άραγε - έχεις πάει εσύ κι όσοι λένε εδώ μέσα παρόμοιες μπούρδες στρατό, ή ούτε Ι65, ναι 65) δείχνει τόση άγνοια και αφέλεια που οποιοσδήποτε σχολιασμός περιττεύει...
Ούτε κυρώσεις τον πιάνουν ούτε τίποτα. Η Ρωσία είναι μια χωρα μαθημεμη στα δύσκολα και στην λιτότητα.
εννοείται ότι οι κυρώσεις του έχουν μπει στον κώλο και θα συνεχιστεί περαιτέρω το μαρτύριο.
η δε ευρώπη, απαντώ και σε μέρος της παρακάτω παράθεσης, θα προβληματιστεί αρχικά με βασικό μοχλό το ενεργειακό, αλλά σιγά σιγά καθώς θα βρίσκει λύσεις θα δυναμώνει...και θα απεγκλωβίζεται...
ο πουτινάκος να δω που θα βρει άλλες τέτοιες αγορές και για ενέργεια αλλά και για όλα τα άλλα που εξάγει (ότι λίγο εξάγει δλδ). ειδικά όταν συνειδητοποιήσει πως οι "ανατολικοί" φίλοι του θα του πιάσουν περαιτέρω τον κώλο (ήδη του τον πιάνουν) όταν καταστούν στην ουσία ο μοναδικός δρόμος για τις εξαγωγές της "αρκουδας" μη χέσω.
Η ευρωπαϊκή ένωση από την άλλη όχι. Η Ευρώπη πάει για φούντο σε όλα τα επίπεδα. Από το ενεργειακό, επισιτιστική κρίση, ελλείψεις σε τρόφιμα, προσφυγικη κρίση, διασπαση εντός ευρωπαϊκή ένωσης μεταξύ κρατών Βιζεγκραντ και Αμερικανόδούλων αγγλο-σαξωνικων προτεκτορατων(Ελλάδα κλπ). Ακόμα και η Ισπανία που είναι φίλο-αμερικανική προσκυμενη χώρα παίζει την μπαλίτσα της μόνη χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και παίρνει αποφάσεις για το καλό του λαού της. Σλοβακία, Ουγγαρία τα ίδια. Έρχεται άνοδος ακροδεξιών και ακροαριστερων κομμάτων πανευρωπαϊκά(γαλλικές εκλογές κλπ) που θα σημάνει το τέλος της νεοφιλελε νεοταξικης ελιτ η οποία μέσω του τραπεζικού τοκοφλυφικου συστήματος κόβει και ράβει στις οικονομίες των δυτικών κρατών.
πούτσες μπλέ. εν μέρη απάντησα πιο πάνω. επιπλέον η ευρώπη είναι συνηθισμένη σε αναταράξεις, είναι ένωση πολλών χωρών με τεράστια ιστορία που δεν ξεχνιέται εύκολα. παρόλ'αυτά ο πουτινάκος το διαβάζει λάθος και καταφέρνει να ενώσει παρά να χωρίσει. αυτη τη στιγμή που γράφω φαίνεται ότι η ΕΕ αποφασίζει το σταδιακό εμπάργκο στο ρωσικο πετρέλαιο. θα ακολουθήσει και το φυσικό αέριο. σε λίγα χρόνια οι ρώσοι θα χοροπηδάνε σαν απάτσι γύρω από τοτέμ.
φυσικά και θα υπάρχουν διαφωνίες στους ευρωπαίους. οι ούγγροι αν διαφωνούν να πάν να γαμηθούν, δεν τελειώνει οι εε χωρίς αυτούς. ο πρωθυπουργός τους είναι κολλητάρι του πούτιν, άντε με το καλό να κάνουν μαζί δουλίτσες...

οι εκλογές στη γαλλία έδειξαν μακρόν, που τη βλέπεις την ακροδεξιά? άσε να γίνουν και οι επόμενες και ξαναμιλάς.
ομοίως σε γερμανία δε βλεπω ακροδεξιούς ή κομμουνιστες στην εξουσία.
στην ιταλία κεντροδεξιοί και κεντροαριστεροί κυβερνάνε, στην ελλάδα δεξιοί, στην πολωνια οι συντηρητικοί.
που τα είδες εσύ όλα αυτά, στη σκανδιναυικές χώρες, στην ολλανδία, στο βέλγιο?

λες για το ευρωπαικό τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα της ευρώπης. ρε φίλε δες το τραπεζικό σύστημα στη ρωσία ποιο είναι και πως δημιουργήθηκε. ποιοι κάνουν κουμάντο και ποιος το χειραγωγεί 100%.
μας κάνεις πλάκα?

Ο κοντός μαζί με Κίνα και τους υπόλοιπους Brics θα τελειώσει την νέα τάξη πραγμάτων. Έρχεται και ο Τραμπακουλας στις επόμενες προεδρικές εκλογές και τα νεοταξικα σιχαματα οι δημοκρατικοι γυρνάνε σπίτια τους.
αηδίες.
το πραγματικό παιχνίδι θα κριθεί στον ειρηνικό πιθανότατα πολύ σύντομα. εκεί που ηπα και κίνα θα αναμετρηθούν για το αν θα μείνουν πρώτες και με διαφορά πλέον οι ηπα η αδιαφιλονίκητη μόνη υπερδύναμη, ή θα κάτσουν τα κινέζια ισότιμα μαζί τους στο (νέο) τραπέζι.
κάντε το σταυρό σας να επικρατήσει η δύση (με ότι αυτό σημαίνει).
για να σας προλάβω, όχι η καλή δύση έναντι της κακής ανατολής, αλλά η δυτική κουλτούρα δυνάστη, έναντι της ανατολικής κουλτούρας δυνάστη την οποία δεν θα θέλατε να νιώσετε...
Οσο για τους γκραικοπιθηκες ας κάτσουν με κουλη και νταούλιερη να τους γλεντάνε όλοι. Το 23 ο Ρελινγκ είπε επιστροφή σε πλεονάσματα, θα φάτε μνημόνια με το κουταλι λέμε. Όταν όλοι θα έχουν ανάπτυξη μετά το τέλος της πανδημιας και του πόλεμου(όπως και γίνεται πάντα) εσείς θα πληρώνετε τα γαμησιατικα σας. Μονο που αυτή την φορά ή πουτσα θα είναι ακόμα πιο μεγάλη σε συνδυασμό με ενεργειακή κρίση, πληθωρισμό και έλλειψη τροφίμων και υλικών πρώτης ύλης.
μόνη ελπίδα της χώρας στην παρούσα φάση ο κυριάκος. μετά το χάος. δυστυχώς.
εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρεθεί καλύτερος και θα τον ψήφιζα προσωπικά χωρίς ενδοιασμό.
Τυπε εγώ γράφω τα γεγονότα όπως έχουν και όχι ότι με συμφέρει η ότι λέει το κόμμα που με πληρώνει. Το τι εγραψα εγώ είναι η πραγματικότητα, αν δεν σου αρέσει προβλημα σου.
σου υπόσχομαι να στείλω ένα τσεκ άμα την παραλαβή...
να γλεντήσεις στο γκλαμουρα και να πιεις ένα ουισκάκι στο όνομα του σάπιενς...
(παρακαλώ τάλισκερ)
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
Γιατι παραγει η Ελλαδα φυσικο αεριο και δεν το ηξερα? Οταν αγοραζει το ελληνικο κρατος 50 ευρω την κιλοβατορα θα στην πουλησει εσενα 3 ευρω? Τυχαιες τιμες αναφερω
Επειδη δεν παραγεις γι'αυτο θα επρεπε να φερεσαι λιγο πιο εξυπνα...
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Ε βέβαια με τη σωστή πλευρά της ιστορίας ο δικός μας που κατάφερε να συσπειρώσει τις τεραστιες υπερδυνάμεις Φιλανδία και Σουηδία στη συμμαχία και θα συνδράμουν, αν κι εμείς το έχουμε ανάγκη, με τους σκληροτράχηλους πολεμιστές τους. Και την Μολδαβία...
Με τον Πούτιν πάνε μόνο οι .... αμελητέες Κίνα και Ινδία που ενώ πριν τις 24 Φεβρουάρίου ήταν αντίπαλες, κατάφερε η πλευρά της ιστορίας του Κούλη να έχουν κοινή γραμμή και να έρθουν και σε συνομιλίες.
Ο Ιωσσηπος Μπαιντενοπουλος κατορθωσε να 1) να κοψει τις σχεσεις Ρωσσιας - Γερμανιας παγονωντας τον Νορντ στριμ 2 2) Κατορθωσε να βαλει την Γερμανια να ξοδευει 100 δις το χρονο σε στρατιωτικους εξοπλισμους 3) Τα πρωτα 2 που ανεφεραν θα μειωσουν την οικονομικη αναπτυξη της Γερμανιας και θα την βαλουν σιγα σιγα σε δευτερο πλανο στην Ευρωπη διοτι δεν παραγει πλεον φθηνα προιοντα και δεν θα ριχνει πλεον λεφτα στην οικονομια αλλα στο Στρατο.

Αναφερεσε σε 2 χωρες που εαν θες την γνωμη μου μονο εαν αναλογιστουμε τα f35 που εχουν αλλα και τα Gripen (Σουηδια) που παραγουν τις κανει αρκετα ισχυρες απο πολλες χωρες που ειναι ηδη στο ΝΑΤΟ....
 
Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.319
Like
35.160
Πόντοι
9.931
:priest::priest::priest:

Μακαρι να μεινει πανω στο χειρουργικο τραπέζι, αν και θα προτιμούσα να πεθάνει βασανιστικά απο καρκίνο.

Υ.Γ. Επιτέλους ευχήθηκα και εγω ψοφο σε κάποιον ιντερνετικα :buck2: :grin:
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Τυπε εχεις δει με τι στρατιωτικα οχηματα μπουκαραν Ουκρανια?Κατι σοβετικα σαπακια.Αεροπορια μηδεν,πυραυλικα συστηματα επισης χλιαρα πραγματα.Αν ηθελε ο κοντος την Ουκρανια θα την εξαφανιζε απο τον χαρτη...ομως δεν θελει να σκοτωσει αμαχο κοσμο ουτε να διαλυσει ολοκληρες πολεις και χωρια.

Το αεριο που θα παρεις θα σου ερχεται 3 φορες επανω απ οτι της Ρωσιας.Το LNG απο το Τεξας κοστιζει ακριβα και θα ερχεται σε υγρη μορφη απο τα καραβια των εφοπλιστων κλπ.Ολα αυτα θα κοστιζουν πολυ παραπανω στον μεσο καταναλωτη σε συκγριση με το ρωσικο φυσικο αεριο.Επισης ποιος σου ειπε οτι η Ελλαδα και η Κυπρος θα βγαλουν αεριο?Ολες οι μεγαλες πολυεθνικες τυπου total,exon mobil κλπ την εκαναν.Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει η Ελλαδα φυσικο αεριο δικος της...μην κανεις ονειρα.Με LNG θα εισαι απο δω και περα και θα τα κονομανε τα φιλαρακια του κουλη οι μαρινακηδες,αλαφουζοι,βαρδινογιαννηδες κλπ ολιγαρχες.

Για τον Τραμπ δεν χρειαζεται να τα ξανα λεμε.Η θητεια του εδειξε οτι δεν θελει κανενα πολεμο με την Ρωσια και τον Πουτιν.Ουτε καν με την Κινα ηθελε πολεμο.Ηθελε απλα να παρει το δυτικο αμερκανικο κεφαλαιο και την παραγωγη και να την γυρισει πισω στην χωρα του.Αυτο θα εκανε την Κινα και παλι αγροτικη οικονομια.Αλλα του πεταξαν τον Κοβιντ σε συνεργασια με τους λιμπεραλ φρικια τους Democrats.Ο Τραμπ ειναι ιδεολογικα πιο κοντα με τον Πουτιν και τους αλλους Brics ηγετες παρα με τους νεοταξιτες πολιτικαντηδες της ευρωπαικης ενωσης και τον γερο Τζο οι οποιοι δεν ειναι τιποτα αλλο απο υπαλληλοι του τραπεζικου λομπι και των πολυεθνικων.

Δεν ειναι θεμα πλανηταρχη μην μπερδευεσαι.Ειναι θεμα του αν θα επικρατησει η νεα ταξη πραγματων η ο παλαιος κοσμος οπως τον ξεραμε.
Και ο Μεταξας ηταν εθνικιστης αλλα δεν συμμαχησε με τον Εθνικιστη Χιτλερ αλλα με τις δημοκρατιες.... αρα να μου λες σαν επιχειρημα οτι ο πουτιν και τραμπ ειναι εθνικιστες οποτε θα τα βρουν ειναι τραγικο..... Διεθνης των Εθνικιστων δεν υπαρχει.... Απλουστατα διοτι οι εθνικιστες βαζουν το εθνος του πανω απο ολα και καποιες φορες τα εθνικα συμφεροντα των εθνων συγκρουονται..... Ναι ο Τραμπ ηθελε ειρηνη με το Πουτιν για να επικεντρωθει στην Κινα.... αυτο δεν σημαινει ομως οτι ο Τραμπ δεν θα εκανε κατι οταν το Κινεζικο ΑΕΠ ξεπερνουσε το Αμερικανικο... Πολεμος θα γινει με την Κινα οχι επειδη το θελουν οι Δημοκρατικοι (που ειναι οντως φιλοπολεμοι) αλλα γιατι εαν δεν πεσουν 4 πυρηνικες βομβες στην Σανγκαη θα γινουμε σκλαβοι των κινεζων κυριολεκτικα.... Τωρα αυτο που λες οτι ο Τραμπ ηθελε μονο τα κεφαλαια των αμερικανων να φυγουν απο την Κινα και εαν αυτο γινοταν η Κινα θα γυριζε πισω στην αγροτικη οικονομια που ειχε μεχρι το 1980..... Αυτο ειναι φαντασιωση διοτι η Κινα εχει αποκτηση τεχνογνωσια στο ενδιαμεσο οπως τα κτηρια δεν εχουν να λενε πολλα.... που και τα κτηρια θα μεινουν στην Κινα σαν προικα εαν φυγουν οι αμερικανοι μετοχοι κινεζικων εταιρειων.

Οι εταιριες που λες οντως εφυγαν αλλα εφυγαν προ πολεμου ουκρανιας που η απεξαρτηση απο το ρωσικο αεριο δεν ηταν προτεραιοτητα... Εγω αναμενω εξελιξεις σε αυτο το θεμα αλλα στο κατω κατω ειναι θεμα οπτικης....
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Επειδη δεν παραγεις γι'αυτο θα επρεπε να φερεσαι λιγο πιο εξυπνα...
Συμφωνω οτι δεν πρεπει να ειμαστε σαν Ελλαδα βασιλικοτεροι του Βασιλεως..... αλλα ειμαστε ΝΑΤΟ... και εχουμε καποιες συμβατικες υποχρεωσεις...

Νο1 Θεμα ειναι να βγει το φυσικο αεριο της Ελλαδας
 
Τελευταία τροποποίηση:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
Συμφωνω οτι δεν πρεπει να ειμαστε σαν Ελλαδα βασιλικοτεροι του Βασιλεως..... αλλα ειμαστε ΝΑΤΟ... και εχουμε καποιες συμβατικες υποχρεωσεις...

Νο1 Θεμα ειναι να βγει το φυσικο αεριο της Ελλαδας
Εγω βλέπω ότι το νάτο σε εχει γραμμένο γενικώς....
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.643
Κριτικές
57
Like
6.877
Πόντοι
6.030
Μαγκες στα μοναδικα που εχει παει καλα ο Κουλης ειναι η σταση του στο Ουκρανικο (βλεπε Δενδιας)και στο υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης(βλεπε Πιερρακακης) που εχει καταφερει πραγματα που κανεις αλλος δεν θα εκανε. Κατα τ αλλα τα εχει σκατωσει σε μεγαλο βαθμο. Συγκεκριμενα η δημοσια διοικηση εχει γινει ξεφραγκο αμπελι. Οι δημοσιοι υπαλληλοι εκμεταλευομενοι το θεμα του κορωνα δεν κανουν τιποτα, εξαφανιζονται απο τα γραφεια τους χωρις κανεναν ελεγχο. Δεν δουλευει κυριολεκτικα τιποτα και δυστυχως η κατασταση ειναι πολυ χειροτερη απ οτι με τον Συριζα. Παμε κατα διαολου και δυστυχως παει απ το κακο στο χειροτερο. Καποια στιγμη θα σκασουν κι αλλα με ολη αυτη τη συσσωρευμενη ανικανοτητα. Προσωπικα δεν ξερω αν θα ξαναψηφισω Κουλη. Να μου πεις και τι να ψηφισεις? Τσιπρα επαγγελματια ψευτη ή το αλλο το κοπελι που δεν εχει μαθει μια λεξη σωστη αγγλικα τοσα χρονια ευρωβουλευτης?
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
Και ο Μεταξας ηταν εθνικιστης αλλα δεν συμμαχησε με τον Εθνικιστη Χιτλερ αλλα με τις δημοκρατιες.... αρα να μου λες σαν επιχειρημα οτι ο πουτιν και τραμπ ειναι εθνικιστες οποτε θα τα βρουν ειναι τραγικο..... Διεθνης των Εθνικιστων δεν υπαρχει.... Απλουστατα διοτι οι εθνικιστες βαζουν το εθνος του πανω απο ολα και καποιες φορες τα εθνικα συμφεροντα των εθνων συγκρουονται..... Ναι ο Τραμπ ηθελε ειρηνη με το Πουτιν για να επικεντρωθει στην Κινα.... αυτο δεν σημαινει ομως οτι ο Τραμπ δεν θα εκανε κατι οταν το Κινεζικο ΑΕΠ ξεπερνουσε το Αμερικανικο... Πολεμος θα γινει με την Κινα οχι επειδη το θελουν οι Δημοκρατικοι (που ειναι οντως φιλοπολεμοι) αλλα γιατι εαν δεν πεσουν 4 πυρηνικες βομβες στην Σανγκαη θα γινουμε σκλαβοι των κινεζων κυριολεκτικα.... Τωρα αυτο που λες οτι ο Τραμπ ηθελε μονο τα κεφαλαια των αμερικανων να φυγουν απο την Κινα και εαν αυτο γινοταν η Κινα θα γυριζε πισω στην αγροτικη οικονομια που ειχε μεχρι το 1980..... Αυτο ειναι φαντασιωση διοτι η Κινα εχει αποκτηση τεχνογνωσια στο ενδιαμεσο οπως τα κτηρια δεν εχουν να λενε πολλα.... που και τα κτηρια θα μεινουν στην Κινα σαν προικα εαν φυγουν οι αμερικανοι μετοχοι κινεζικων εταιρειων.

Οι εταιριες που λες οντως εφυγαν αλλα εφυγαν προ πολεμου ουκρανιας που η απεξαρτηση απο το ρωσικο αεριο δεν ηταν προτεραιοτητα... Εγω αναμενω εξελιξεις σε αυτο το θεμα αλλα στο κατω κατω ειναι θεμα οπτικης....
Ότι έχει η Κίνα σήμερα οφείλεται στην δύση. Αν θέλουν μπορούν να την γυρίσουν 50 χρονια πίσω. Αλλά δεν το κάνουν γιατί τα αφεντικά και οι πολυεθνικές πρέπει να συνεχίζουν τα κονομανε.
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
στο μόνο που συμφωνώ. γενικά έχουν γραφτεί άπειρες μαλακίες

όπως ακριβώς κάνεις κι εσύ...όπως σε συμφέρει για τους λόγους που εσύ ξέρεις και δε με ενδιαφέρουν εννοείται.
που οδήγησε τη δύση η εισβολή της ρωσίας στην ουκρανία ??
(που παρεπιπτόντως είναι ακριβώς όπως το λες, δλδ εισβολή)
α. στη συσπείρωση της δύσης μετά από πάαααρα πολύ καιρό,
β στην αναζωογόνηση του ΝΑΤΟ μετά από επίσης πολύ καιρό,
γ. στην πιθανότατη ένταξη 2 ουδέτερων χωρών στο ΝΑΤΟ που, στρατιωτικά μιλώντας, ανοίγουν 3ο μέτωπο για τους ρώσους και από τον βορά πλέον,
δ. στην απόφαση και επίσπευση των ενεργειών της ευρώπης να απεξαρτηθεί ενεργειακά από τους μαλάκες ρώσους (μαλάκες ήταν τόσο καιρό οι ευρωπαίοι βέβαια αλλά τουλάχιστον τους ξύπνησε ο "γίγαντας" πούτιν(ακος),
ε. στην ωρίμανση των συζητήσεων για ευρωπαικό στρατό (έχει δρόμο ακόμα βέβαια, πολύ δρόμο).


εδώ δεν μπόρεσε να πάει γαμιώντας τους ουκρανούς, θα πάει το ΝΑΤΟ?

αυτά δεν θα ακούγονταν ούτε στην 4η διεθνή προεδρεύοντος του τρότσκι.
όποιος υποστηρίζει ότι σε πόλεμο κατεβαίνει στρατός "με τα δεύτερα" (τι σημαίνει αυτό άραγε - έχεις πάει εσύ κι όσοι λένε εδώ μέσα παρόμοιες μπούρδες στρατό, ή ούτε Ι65, ναι 65) δείχνει τόση άγνοια και αφέλεια που οποιοσδήποτε σχολιασμός περιττεύει...

εννοείται ότι οι κυρώσεις του έχουν μπει στον κώλο και θα συνεχιστεί περαιτέρω το μαρτύριο.
η δε ευρώπη, απαντώ και σε μέρος της παρακάτω παράθεσης, θα προβληματιστεί αρχικά με βασικό μοχλό το ενεργειακό, αλλά σιγά σιγά καθώς θα βρίσκει λύσεις θα δυναμώνει...και θα απεγκλωβίζεται...
ο πουτινάκος να δω που θα βρει άλλες τέτοιες αγορές και για ενέργεια αλλά και για όλα τα άλλα που εξάγει (ότι λίγο εξάγει δλδ). ειδικά όταν συνειδητοποιήσει πως οι "ανατολικοί" φίλοι του θα του πιάσουν περαιτέρω τον κώλο (ήδη του τον πιάνουν) όταν καταστούν στην ουσία ο μοναδικός δρόμος για τις εξαγωγές της "αρκουδας" μη χέσω.

πούτσες μπλέ. εν μέρη απάντησα πιο πάνω. επιπλέον η ευρώπη είναι συνηθισμένη σε αναταράξεις, είναι ένωση πολλών χωρών με τεράστια ιστορία που δεν ξεχνιέται εύκολα. παρόλ'αυτά ο πουτινάκος το διαβάζει λάθος και καταφέρνει να ενώσει παρά να χωρίσει. αυτη τη στιγμή που γράφω φαίνεται ότι η ΕΕ αποφασίζει το σταδιακό εμπάργκο στο ρωσικο πετρέλαιο. θα ακολουθήσει και το φυσικό αέριο. σε λίγα χρόνια οι ρώσοι θα χοροπηδάνε σαν απάτσι γύρω από τοτέμ.
φυσικά και θα υπάρχουν διαφωνίες στους ευρωπαίους. οι ούγγροι αν διαφωνούν να πάν να γαμηθούν, δεν τελειώνει οι εε χωρίς αυτούς. ο πρωθυπουργός τους είναι κολλητάρι του πούτιν, άντε με το καλό να κάνουν μαζί δουλίτσες...

οι εκλογές στη γαλλία έδειξαν μακρόν, που τη βλέπεις την ακροδεξιά? άσε να γίνουν και οι επόμενες και ξαναμιλάς.
ομοίως σε γερμανία δε βλεπω ακροδεξιούς ή κομμουνιστες στην εξουσία.
στην ιταλία κεντροδεξιοί και κεντροαριστεροί κυβερνάνε, στην ελλάδα δεξιοί, στην πολωνια οι συντηρητικοί.
που τα είδες εσύ όλα αυτά, στη σκανδιναυικές χώρες, στην ολλανδία, στο βέλγιο?

λες για το ευρωπαικό τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα της ευρώπης. ρε φίλε δες το τραπεζικό σύστημα στη ρωσία ποιο είναι και πως δημιουργήθηκε. ποιοι κάνουν κουμάντο και ποιος το χειραγωγεί 100%.
μας κάνεις πλάκα?


αηδίες.
το πραγματικό παιχνίδι θα κριθεί στον ειρηνικό πιθανότατα πολύ σύντομα. εκεί που ηπα και κίνα θα αναμετρηθούν για το αν θα μείνουν πρώτες και με διαφορά πλέον οι ηπα η αδιαφιλονίκητη μόνη υπερδύναμη, ή θα κάτσουν τα κινέζια ισότιμα μαζί τους στο (νέο) τραπέζι.
κάντε το σταυρό σας να επικρατήσει η δύση (με ότι αυτό σημαίνει).
για να σας προλάβω, όχι η καλή δύση έναντι της κακής ανατολής, αλλά η δυτική κουλτούρα δυνάστη, έναντι της ανατολικής κουλτούρας δυνάστη την οποία δεν θα θέλατε να νιώσετε...

μόνη ελπίδα της χώρας στην παρούσα φάση ο κυριάκος. μετά το χάος. δυστυχώς.
εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρεθεί καλύτερος και θα τον ψήφιζα προσωπικά χωρίς ενδοιασμό.

σου υπόσχομαι να στείλω ένα τσεκ άμα την παραλαβή...
να γλεντήσεις στο γκλαμουρα και να πιεις ένα ουισκάκι στο όνομα του σάπιενς...
(παρακαλώ τάλισκερ)
Πάλι γράφεις τα δικά σου. Εγώ γράφω τα γεγονότα πως έχουν μέχρι τώρα και το τι ακολουθει. Εσύ απλα γράφεις κατά του κοντού και της Ρωσίας. Σορρυ αλλά ο χαμένος της υπόθεσης είναι η ευρωπαϊκή ένωση κ η Δύση γενικότερα.
 

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Μηνύματα
5.748
Like
1.501
Πόντοι
266
Άντε άλλη μια φορά, αφού ΔΕΙΧΝΕΙΣ να μην καταλαβαίνεις το πραγματικό νόημα του γραπτού μου. Υπάρχουν τα εξής στοιχεία, τα οποία επεσήμανα. Οι κακοί του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οπλισμένοι με βαριοπούλες και μολότωφ, έχουν δύο πιθανούς στόχους.
1ον. Κτίριο ΕΤΕ, κτίριο ΜΑΡΦΙΝ.
2ον. Το Κτίριο της ΕΤΕ είναι πριν από το της ΜΑΡΦΙΝ, και βγάζει μάτι με το ύψος του. Έχει σιδερένιες μασίφ πόρτες από σφυρήλατο σίδερο, φτιαγμένους από πραγματικούς σιδεράδες, έναν αιώνα πριν. Η ΕΤΕ έχει πειθαρχήσει στην Υπουργική απόφαση, και παρά τις θωρακισμένες πόρτες, έχει βιδώσει πίσω τους αλεξίσφαιρους Υαλοπίνακες. Πίσω από αυτές τις πόρτες, περιμένουν 6 - 7 άτομα της Ασφάλειας (δεν υπάρχουν υπάλληλοι στο κτίριο), έχοντας από ένα ατομικό πυροσβεστήρα, δύο γιγάντιους πυροσβεστήρες σε κιλλίβαντες, και την πυροσβεστική φωλεά της ΕΥΔΑΠ. Ακόμα κι αν καταφέρουν να σπάσουν τις πόρτες και να ρίξουν μέσα μολότωφ, οι υπάλληλοι της Ασφάλειας θα προσπαθήσουν φιλότιμα να σβήσουν τη φωτιά. Οι πυροσβεστήρες ψυχρής κόνεως, μπορεί ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, να ρίξουν τις δέσμες τους όχι μόνο πάνω στη φωτιά, αλλά και στα πρόσωπα όσων είναι πίσω από τις πόρτες. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, όχι εξεπίτηδες, οι άνθρωποι πανικοβάλλονται, και μπορεί να στρέψουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ σε άλλα σημεία τις δέσμες, τα λάθη ανθρώπινα.
3ον. Το κτίριο της ΜΑΡΦΙΝ. Δεν έχει καμία θωράκιση, οι υπάλληλοι εργάζονται κανονικά, δεν υπάρχουν καν πυροσβεστήρες σε κάθε όροφο (όπως ας πούμε στην Πολυκατοικία που μένω), και όχι μόνο οι έξοδοι πυρασφαλείας είναι κλειδωμένοι, αλλά τα κλειδιά δεν είναι στο χώρο.
4ον. Οι κακοί δεν κάνουν την παραμικρή προσπάθεια για το κτίριο της ΕΤΕ. Αν είχαν προσπαθήσει κανά μισάωρο και είχαν καταλάβει πως το μόνο που πετυχαίνουν είναι να χαλάσουν τη μπογιά και τη μόστρα, θα είχε λογική να φύγουν και να δοκιμάσουν την τύχη τους παραπάνω.

Κάποιος που του αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ότι οι εν λόγω τύποι ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα των πιο πάνω στόχων, κι επέλεξαν τον πιο κατάλληλο για τους σκοπούς τους. Εγώ όμως είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, και νομίζω ότι όλα αυτά, ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ήταν τυχαίες συμπτώσεις. Συνεννοηθήκαμε τώρα;
Όσο για τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι ανόητα άτομα που δεν ξέρω τι έχουν στο κεφάλι τους, όσοι δεν είναι πράκτορες. Ποιά ιδεολογία μπορεί να ουρλιάζει ...είμαστε όλοι Πακιστανοί.....; Γνωρίζεις πολλούς Αριστερούς που συμφωνούν με αυτό το σύνθημα;
Έγιναν δύο δικές η μία και τους υπεύθυνους της Τράπεζας που είναι όλα σωστά που τα γράφεις
Και η άλλη για το φυσικό πρόσωπο που αθωώθηκε λόγω έλλειψης στοιχείων

Βέβαια φαντάζομαι ότι αν ήσουν ένας απλός άνθρωπος δύσκολα θα κατέθετε εναντίον ενός στελέχους του ανταρσυα πιθανόν φοβούμενος

Για να δούμε τι γράφουνε μερικοί αριστεροί για αυτό το θέμα

Όμως πόσο αφόρητα συκοφαντικό θα ήταν να χρεωθούν κυριακάτικα καψίματα τραπεζών σε παρακράτος και υπόκοσμο!(και αφήστε τους γκαιμπελισμούς ότι κυριακάτικα είχαν κόσμο.Να βγουν αυτοί που ήταν κυριακάτικά μέσα σε τράπεζες σε τέτοια μέρα να μας το πουν και να μην μιλάτε εκ μέρους τους τηλεφύρερ της συμφοράς!Γιατί αλλιώς μιλάτε για φαντάσματα…) . Απόλυτα θεμιτή ενέργεια το κάψιμο των ναών του καθεστώτος ειδικά όταν μας κυβερνά πραξικοπηματικά ένας τραπεζίτης και όταν μάλιστα όλη η εξαθλίωση μάς επιβάλλεται για να σωθούν οι τράπεζες. Θεμιτές και κατά την γνώμη μου ίσως ακόμη καλύτερες είναι και οι αδοκίμαστες καταλήψεις τραπεζών στην διάρκεια μιας εξέγερσης.

Ούτε βέβαια θα κλάψω για τα στάρμπακς και τα ενεχυροδανειστήρια!

Και από βιβλίο που κυκλοφόρησε


Αξίζει να διαβάσεις τις ρεντζέπη κάτω κάτω
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Εγω βλέπω ότι το νάτο σε εχει γραμμένο γενικώς....
To NATO τους εχει γραμμενο ολους...... εδω ο Μπαιντεν στο Λευκο Οικο ανακοινωσε τον τερματισμο του Νορντ Στριμ 2 και ο Ολαφ Σολτς δεν εβγαλε Κιχ....

Πριν απαντησω επι της ουσιας σε αυτο που λες πρεπει να κανουμε μια ιστορικη αναδρομη....

Η Ελλαδα ελευθερωθηκε επειδη συμφερε τους ξενους ασχετα εαν πολεμησαμε και εμεις τους Τουρκους.... (Μιλαμε για μια εποχη που τα καραβια που πηγαινανε στις ινδιες ηταν απο ξυλο και χρειαζονταν συνεχως ανεφοδιασμους απο λιμανι σε λιμανι..... και η Μικρη Ελλαδα του 1821 ειχε πολλα λιμανια.... Τι σημαινε αυτο? απεξαρτηση απο την οθωμανικη αυτοκρατορια για τους δυτικους)

Η Ελλαδα ενσωματσωσε τα επτανησα και την θεσσαλια επειδη αυτο εγκριθηκε απο τους Δυτικους...

Η Ελλαδα μεγαλωσε το 1912 επειδη ταυτησε τα συμφεροντα της με τα συμφεροντα των Δυτικων

Η Ελλαδα μεγαλωσε το 1948 ενσωματονωντας τα δωδεκανησα επειδη το το 1940 ηταν με τους Δυτικους

Φυσικα μας πουλησαν το 1922 και το 1974......

Αλλα βλεπω μια μεταβλητη οποτε η Ελλαδα δεν κανει του κεφαλιου της (ατυχης πολεμος του 1897), εχει μια σταθερη κυβερνηση, εξυπηρετητει κυριως τα δυτικα συμφεροντα (και απο κολοφαρδια τα δικα της....αν και εμας του ελληνες μας νοιαζουν τα δικα μας συμφεροντα) και ειναι ισχυρη στρατιωτικα τοτε η Ελλαδα μεγαλωνει....

Θα μου πεις αυτο που αναφερεσαι ειναι δεδομενο? Οχι αλλα οταν υπαρχουν οι παραπανω μεταβλητες τοτε μπορεις να ελπιζεις στην απελευθερωση της Βορειου Ηπειρου, Βορειας Μακεδονιας και Κυπρου..... και καταληψη της Νοτιας Ιταλιας..... Και να μην ξεχασω την Ταυρικη (Κριμαια) που μεχρι το 1470 ηταν ελευθερη και μετα καταληφθηκε απο τους Τουρκους..... Βεβαια οι ρωσοι εχουν μετακινησει τον ελληνικο πληθυσμο απο την Ταυρικη στην Μαριουπολη... αλλα αυτο αλλαζει....
 

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.666
Like
661
Πόντοι
96
Ότι έχει η Κίνα σήμερα οφείλεται στην δύση. Αν θέλουν μπορούν να την γυρίσουν 50 χρονια πίσω. Αλλά δεν το κάνουν γιατί τα αφεντικά και οι πολυεθνικές πρέπει να συνεχίζουν τα κονομανε.
Μπορει τα αφεντικα να ειναι δυτικοι αλλα οι υπαλληλοι ειναι κινεζοι..... και δεν αναφερομαι στην πλεμπα που φτιαχνει αναπτυρες...

Αναφερομαι στο εξειδικευμενο προσωπικο που παραγει εξαρτηματα για το iPhone της ΑPPLE....
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396
Μπορει τα αφεντικα να ειναι δυτικοι αλλα οι υπαλληλοι ειναι κινεζοι..... και δεν αναφερομαι στην πλεμπα που φτιαχνει αναπτυρες...

Αναφερομαι στο εξειδικευμενο προσωπικο που παραγει εξαρτηματα για το iPhone της ΑPPLE....
Και αυτοι πλεμπα είναι τυπε. Δεν γυρνάνε την παραγωγή στην Αμερική και στην Ευρώπη γιατί εκεί θα χρειαστούν να τα σκάσουν. Η κίτρινη υπανθρωπη φυλή με την ρομποτική νοοτροπία διέλυσε την δυση και τον δυτικό καπιταλισμο. Μόνο ο μεγάλος Τραμπ πήγε να το ανατρέψει αλλά έπεσαν να τον φάνε με τους ιούς και τα BLM.
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
27.101
Κριτικές
184
Like
44.813
Πόντοι
22.266
Ενώ εσένα σε σέβονται ρε Δελαπατρίδη. :2funny:
Ρε μπαγαδα μπας και ρουφιανεψες εσύ πάλι τον hell που έκανες τσιμπούκια τη διεύθυνση του καταστήματος για να σε ξεμπαναρουν??
 

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.799
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
Μαγκες στα μοναδικα που εχει παει καλα ο Κουλης ειναι η σταση του στο Ουκρανικο (βλεπε Δενδιας)και στο υπουργειο ψηφιακης διακυβερνησης(βλεπε Πιερρακακης) που εχει καταφερει πραγματα που κανεις αλλος δεν θα εκανε. Κατα τ αλλα τα εχει σκατωσει σε μεγαλο βαθμο. Συγκεκριμενα η δημοσια διοικηση εχει γινει ξεφραγκο αμπελι. Οι δημοσιοι υπαλληλοι εκμεταλευομενοι το θεμα του κορωνα δεν κανουν τιποτα, εξαφανιζονται απο τα γραφεια τους χωρις κανεναν ελεγχο. Δεν δουλευει κυριολεκτικα τιποτα και δυστυχως η κατασταση ειναι πολυ χειροτερη απ οτι με τον Συριζα. Παμε κατα διαολου και δυστυχως παει απ το κακο στο χειροτερο. Καποια στιγμη θα σκασουν κι αλλα με ολη αυτη τη συσσωρευμενη ανικανοτητα. Προσωπικα δεν ξερω αν θα ξαναψηφισω Κουλη. Να μου πεις και τι να ψηφισεις? Τσιπρα επαγγελματια ψευτη ή το αλλο το κοπελι που δεν εχει μαθει μια λεξη σωστη αγγλικα τοσα χρονια ευρωβουλευτης?
Ο Δένδιας Που θα στείλει τον Πούτιν σε δικαστήριο και ο πιερακακης που εντυπωσιάζει καθυστερημένους με εφαρμογές του στυλ βάλε την ημερομηνία γέννησης σου να σου πω ποσο χρόνων είσαι . Χαχα
 
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Μηνύματα
9.937
Κριτικές
30
Like
20.474
Πόντοι
8.846
στο μόνο που συμφωνώ. γενικά έχουν γραφτεί άπειρες μαλακίες

όπως ακριβώς κάνεις κι εσύ...όπως σε συμφέρει για τους λόγους που εσύ ξέρεις και δε με ενδιαφέρουν εννοείται.
που οδήγησε τη δύση η εισβολή της ρωσίας στην ουκρανία ??
(που παρεπιπτόντως είναι ακριβώς όπως το λες, δλδ εισβολή)
α. στη συσπείρωση της δύσης μετά από πάαααρα πολύ καιρό,
β στην αναζωογόνηση του ΝΑΤΟ μετά από επίσης πολύ καιρό,
γ. στην πιθανότατη ένταξη 2 ουδέτερων χωρών στο ΝΑΤΟ που, στρατιωτικά μιλώντας, ανοίγουν 3ο μέτωπο για τους ρώσους και από τον βορά πλέον,
δ. στην απόφαση και επίσπευση των ενεργειών της ευρώπης να απεξαρτηθεί ενεργειακά από τους μαλάκες ρώσους (μαλάκες ήταν τόσο καιρό οι ευρωπαίοι βέβαια αλλά τουλάχιστον τους ξύπνησε ο "γίγαντας" πούτιν(ακος),
ε. στην ωρίμανση των συζητήσεων για ευρωπαικό στρατό (έχει δρόμο ακόμα βέβαια, πολύ δρόμο).


εδώ δεν μπόρεσε να πάει γαμιώντας τους ουκρανούς, θα πάει το ΝΑΤΟ?

αυτά δεν θα ακούγονταν ούτε στην 4η διεθνή προεδρεύοντος του τρότσκι.
όποιος υποστηρίζει ότι σε πόλεμο κατεβαίνει στρατός "με τα δεύτερα" (τι σημαίνει αυτό άραγε - έχεις πάει εσύ κι όσοι λένε εδώ μέσα παρόμοιες μπούρδες στρατό, ή ούτε Ι65, ναι 65) δείχνει τόση άγνοια και αφέλεια που οποιοσδήποτε σχολιασμός περιττεύει...

εννοείται ότι οι κυρώσεις του έχουν μπει στον κώλο και θα συνεχιστεί περαιτέρω το μαρτύριο.
η δε ευρώπη, απαντώ και σε μέρος της παρακάτω παράθεσης, θα προβληματιστεί αρχικά με βασικό μοχλό το ενεργειακό, αλλά σιγά σιγά καθώς θα βρίσκει λύσεις θα δυναμώνει...και θα απεγκλωβίζεται...
ο πουτινάκος να δω που θα βρει άλλες τέτοιες αγορές και για ενέργεια αλλά και για όλα τα άλλα που εξάγει (ότι λίγο εξάγει δλδ). ειδικά όταν συνειδητοποιήσει πως οι "ανατολικοί" φίλοι του θα του πιάσουν περαιτέρω τον κώλο (ήδη του τον πιάνουν) όταν καταστούν στην ουσία ο μοναδικός δρόμος για τις εξαγωγές της "αρκουδας" μη χέσω.

πούτσες μπλέ. εν μέρη απάντησα πιο πάνω. επιπλέον η ευρώπη είναι συνηθισμένη σε αναταράξεις, είναι ένωση πολλών χωρών με τεράστια ιστορία που δεν ξεχνιέται εύκολα. παρόλ'αυτά ο πουτινάκος το διαβάζει λάθος και καταφέρνει να ενώσει παρά να χωρίσει. αυτη τη στιγμή που γράφω φαίνεται ότι η ΕΕ αποφασίζει το σταδιακό εμπάργκο στο ρωσικο πετρέλαιο. θα ακολουθήσει και το φυσικό αέριο. σε λίγα χρόνια οι ρώσοι θα χοροπηδάνε σαν απάτσι γύρω από τοτέμ.
φυσικά και θα υπάρχουν διαφωνίες στους ευρωπαίους. οι ούγγροι αν διαφωνούν να πάν να γαμηθούν, δεν τελειώνει οι εε χωρίς αυτούς. ο πρωθυπουργός τους είναι κολλητάρι του πούτιν, άντε με το καλό να κάνουν μαζί δουλίτσες...

οι εκλογές στη γαλλία έδειξαν μακρόν, που τη βλέπεις την ακροδεξιά? άσε να γίνουν και οι επόμενες και ξαναμιλάς.
ομοίως σε γερμανία δε βλεπω ακροδεξιούς ή κομμουνιστες στην εξουσία.
στην ιταλία κεντροδεξιοί και κεντροαριστεροί κυβερνάνε, στην ελλάδα δεξιοί, στην πολωνια οι συντηρητικοί.
που τα είδες εσύ όλα αυτά, στη σκανδιναυικές χώρες, στην ολλανδία, στο βέλγιο?

λες για το ευρωπαικό τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα της ευρώπης. ρε φίλε δες το τραπεζικό σύστημα στη ρωσία ποιο είναι και πως δημιουργήθηκε. ποιοι κάνουν κουμάντο και ποιος το χειραγωγεί 100%.
μας κάνεις πλάκα?


αηδίες.
το πραγματικό παιχνίδι θα κριθεί στον ειρηνικό πιθανότατα πολύ σύντομα. εκεί που ηπα και κίνα θα αναμετρηθούν για το αν θα μείνουν πρώτες και με διαφορά πλέον οι ηπα η αδιαφιλονίκητη μόνη υπερδύναμη, ή θα κάτσουν τα κινέζια ισότιμα μαζί τους στο (νέο) τραπέζι.
κάντε το σταυρό σας να επικρατήσει η δύση (με ότι αυτό σημαίνει).
για να σας προλάβω, όχι η καλή δύση έναντι της κακής ανατολής, αλλά η δυτική κουλτούρα δυνάστη, έναντι της ανατολικής κουλτούρας δυνάστη την οποία δεν θα θέλατε να νιώσετε...

μόνη ελπίδα της χώρας στην παρούσα φάση ο κυριάκος. μετά το χάος. δυστυχώς.
εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρεθεί καλύτερος και θα τον ψήφιζα προσωπικά χωρίς ενδοιασμό.

σου υπόσχομαι να στείλω ένα τσεκ άμα την παραλαβή...
να γλεντήσεις στο γκλαμουρα και να πιεις ένα ουισκάκι στο όνομα του σάπιενς...
(παρακαλώ τάλισκερ)

Πάλι γράφεις τα δικά σου. Εγώ γράφω τα γεγονότα πως έχουν μέχρι τώρα και το τι ακολουθει. Εσύ απλα γράφεις κατά του κοντού και της Ρωσίας. Σορρυ αλλά ο χαμένος της υπόθεσης είναι η ευρωπαϊκή ένωση κ η Δύση γενικότερα.
μετά από την πιο πάνω δίγραμμη τεκμηρίωσή σου πάω πάσο...:confused:
 

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Μηνύματα
2.130
Like
2.078
Πόντοι
396

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom