Νέα

Ζώα και άνθρωπος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Μηνύματα
9.449
Like
3
Πόντοι
66
Μαγκα οταν ερθει ο καιρος της τα ξανα λεμε, αρκει να εχεις αυλη. Σε διαμερισμα ξεχνατο.

συμφωνώ με τον Παραλίμνιο 100% ,διαμέρισμα και σκυλί δεν πάει για τον απλουστατο λόγο οτι το ζώο όσο και να το αγαπάς στην ουσία του κάνεις κακό. Τα ζώα χρειάζονται κήπο ,χώμα φύση . τέλος ;)
 

Επισκέπτης
Το pedigree δεν σ'ενδιεφερε οπως λες, ομως τα τρια κουταβια σε ενδιεφερε να τα πουλησεις. Εγω παντως απορω πως ολοι εσεις ξαφνικα ενδιαφερεστε εδω και τωρα να αποκτησετε boxer και μαλιστα μετα απο διαστημα αρκετων μηνων εφοσον δεν εχουν γεννηθει ακομα επειδη ταχα μου καυλωσατε με μια φωτο στο δικτυο.

Δεν μπορουσα να τα κρατησω και ειχα αναγκη τα λεφτα. Παρε αλλες 2 φωτογραφιες να καυλωσεις κι εσυ :2funny:
 

Συνημμένα

  • Εικόνα001.jpg
    Εικόνα001.jpg
    308,8 KB · Εμφανίσεις: 83
  • soultana5.jpg
    soultana5.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 125

Επισκέπτης
Ναι ζω σ΄ενα χωριο. Εχω το θυλικο boxer που ειδες, αλλο ενα ημιαιμο αρσενικο τον Σατραπη και 3 γατια. Αυτα που αναφερω κυκλοφορουν ελευθερα μεσα εξω στο σπιτι ή στην αυλη. Το βραδι ομως οταν θα παω για υπνο και κλεισω πορτες βγαινουν εξω. Δε γουσταρω να κοιμαμε αγκαλια με σκυλια ή γατες, προτειμω μια γυναικα. Οταν ερχοταν η πρωην μου σπιτι να μεινει δεν τα εβαζα μεσα γιατι δεν τα ηθελε και το σεβομουν. Δεν ειμαι κυνηγος, τα κουνελια δεν μπορω να τα αφησω ελευθερα γιατι θα τα χασω ή θα τα φανε οι αλεπουδες, οι κοτες ειναι ελευθερες την ημερα και τα κατσικια σταυλιζονται ελευθερα σ΄εναν πολυ μεγαλο χωρο. Δεν μπορω να πω οτι βγαζω λεφτα απο αυτα. Τα εχουμε περισοτερρο επειδη μας αρεσει, ετσι μαθαμε. Εχω αρκετη επικοινωνια με τα ζωα μου που και να στην περιγραψω δεν προκειτε να καταλαβεις γιατι νομιζει πως αν εχεις μια γατα ή ενα σκυλι στο διαμερισμα εγινες φιλοζωος. Ακομα και το κατσικι που θα σφαξω το αγαπαω, αλλα αυτη ειναι η μοιρα του για αυτο γεννηθηκε για να θρεψει ανθρωπους.  Το μπιφτεκι που τρως καποτε ηταν μοσχαρι, πιστευω θα το ξερεις. Και το ψαρακι που τρως καποτε ηταν ελευθερο στο πελαγος.
Οσο για τα πιωματα σου ειπα προτειμω να τα πινω με τους φιλους μου.

Δεχομαι ολα αυτα που λες και μαλιστα αν ειχα κι'εγω την πολυτελεια να ζω οπως κι'εσυ, δεν νομιζω πως θα υπηρχε λογος να κανω κατι διαφορετικα.
Συμφωνω επισης πως η κατοικηση ανθρωπων και ζωων στα διαμερισματα ειναι μπελας για ολους μας, για ανθρωπους αλλα και για τα ζωα. Σε κανενα ζωο δεν αρεσει να κραταει τα τσισα η τα κακα του μεχρι να αποφασισει καποιος να το βγαλει βολτα η να στερειται την κοινωνικοτητα με τα αλλα ζωα. Ουτε και σε μενα αρεσει να καθαριζω συνεχεια σκατα και ουρα απο τις βεραντες η πολλες φορες βαριεμαι να βγαζω 3 σκυλια μεγαλη βολτα για να κανουν χιλιομετρα ωστε να ξεδωσουν η να σκουπιζω και να σφουγγαριζω το σπιτι 2 φορες την ημερα. Δεν επελεξα και δεν θα επελεγα ποτε να παρω ενα ζωο απο την φυση η απο pet shop η καποιο αλλο ασφαλες για εκεινο περιβαλλον για να το φυλακισω σε ενα διαμερισμα. Παραδεχομαι επισης πως η ζωη μου αντικειμενικα εχει γινει εκατο φορες πιο δυσκολη εξαιτιας τους. Ομως παρολα αυτα δεν το εχω μετανοιωσει. Ειναι οι ανθρωποι που δυστυχως κοιτουν το κερδος οπως τα pet shop και οι εκτροφεις σκυλιων που εμμεσα εχουν γεμισει τις πολεις και την υπαιθρο με αδεσποτα. Η διαφωνια μας εγκειται στο  οτι η υπαρξη καποιων ανθρωπων που τα περιθαλπτουν και τα βαζουν στα σπιτια τους η και στην κρεββατοκαμαρα ακομη, κατ'εσενα φαινεται πως ανταγωνιζεται την αγαπη αυτων των ανθρωπων προς τον συνανθρωπο.  Επειδη υπηρξαν η υπαρχουν καποιοι η καποιες  πρωην η νυν που δεν γουσταρουν?¨
Εσυ λοιπον καλα εκανες να μην δυσαρεστησεις την πρωην σου αφου τα ζωα σου ζουσαν σε ενα τελειο περιβαλλον, οπως μας περιγραφεις εσυ τουλαχιστον. Εγω ομως που το σκυλακι μου δεν ειχε την δυνατοτητα να βρισκεται στην φυση τι επρεπε να κανω δηλαδη με την πρωην μου που ενοχλειτο απο την παρουσια του στο σπιτι?      














 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom