Νέα

Ζητάω λύση να χύνω γρήγορα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Gentleman_40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bill971

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Μηνύματα
21
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα!
Μην τον παίξεις για ένα μήνα.
Όταν πας να μπεις στην κοπέλα, θα τελειώσεις σχετικά γρήγορα.
Ειναι δύσκολος ο μήνας αποχής, αλλά ειναι η λύση.
Δοκίμασέ το.
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.834
Κριτικές
8
Like
1.370
Πόντοι
216
Τύπε για να μην σε πάρει από κάτω να ξέρεις ότι το μέλος του bou με τις περισσότερες κριτικές (ο Pervert) μόνο έτσι τελειώνει (παίζοντας τον) αφού φάει στραπονάρισμα και γλύψει τα πόδια της κάθε ιερόδουλης.


Μέχρι και ο Pervsexmate χύνει παίζοντας τον αφού του ανοίξουν τον κώλο με στραπονάρισμα και αφού φυσικά πρώτα γλύψει τα πόδια της πουτάνας.

Αλλά ο Pervsexmate γαμάει (με τον κώλο του φυσικά μόνο) και μας γράφει τακτικά κριτικές για τις περιπέτειες της κωλοτρυπίδας του στα πληρωμένα στέκια του έρωτα :grin:
 
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Μηνύματα
93
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Ποσό καριολες είναι κάποιες γυναίκες τελικά ; Αν χυνεις γρήγορα σε λένε γρήγορο γαμη και αν αργείς ότι μάλλον δεν σου αρέσει τόσο ….Μωρή καριολα θα πεις έτσι είναι το σώμα και ο οργανισμός μου γαμαω μουνι και χύνω μετά από μια ώρα και αν σ αρεση !!!! Το ίδιο και αν έχυνες γρήγορα !!!! Εγώ χύνω στο 7 λεπτό και με βιάγκρα στο 20λεπτο !!!! Αλλά έχω γρήγορο χρόνια ανακάμψεις και ξανά γαμαω !!!! Αν δεν σε προβληματίζει εσένα αυτό που λες !!αλαξε γκομενα
Καλά οι χρόνοι από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν σχετικά.
Εγώ είμαι σχετικά στο νορμάλ,περίπου 15 με 20 και αν έχω γαμισει κι άλλη φορά κοντά στα 45 με μια ώρα,βέβαια παίζει ρόλο η ηλικία για την επαναφορά,αλλά 20 άλλο 40 και άλλο 50 τα 30 δεν τα έβαλα μέσα,είναι σχεδόν ίδια με τα είκοσι.
Για τον φίλο,σταματά να τον παίζεις,μια δυο,τρεις φορές δεν θα χύσεις,την Τετάρτη θα την πνίξεις,δλδ αλλαγή τρόπου
 

DAMDIM100

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Μηνύματα
2.562
Κριτικές
10
Like
2.890
Πόντοι
746
Πάρε και κάνα συμπληρώμα τεστοστερόνη λίγο...ίσως δεις διαφορά στο χρόνο
Ίσως στην αρχή, όμως... Αυτά είναι επικίνδυνες λύσεις... Με τον καιρό μπορεί να παρατηρηθεί μείωση του μεγέθους των όρχεων, προβλήματα της γονιμότητας (για όσους θέλουν να κάνουν παιδάκια), ακόμη και σεξουαλική ανικανότητα... Και βέβαια καρκίνο... Το να πάρεις συμπλήρωμα τεστοστερόνης για να αργείς να χύσεις δεν είναι σοφή λύση... Το καλύτερο είναι να βάλεις την γκόμενα να σου παίρνει πίπα με ταυτόχρονο κωλοδάχτυλο ή απλά μαλακία με ταυτόχρονο κωλοδάχτυλο... Κάτι Αλβανές πιτσιρίκες είναι καθηγήτριες σε αυτά... Αυτά τα συμπληρώματα τεστοστερόνης τα παίρνουν συνήθως πιτσιρίκια για να κάνουν τους νταβατζήδες στα κέντρα ή τους πορτιέρηδες, αφού με την ανεργία οι δουλειές πια αυτές είναι (πλάκα κάνω).
 
Τελευταία τροποποίηση:

Asefin

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2013
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή είναι η λύση σε αυτό που ζητάς φίλε. Ασε να λένε οι υπόλοιποι.
Παιρνεις, βάζεις από αυτό λίγο σ εσένα και τέλος.

 

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Μηνύματα
357
Like
2.031
Πόντοι
441
Τύπε υπάρχει λύση. Στήσε την στα 4, ακούμπησε το λάπτοπ πάνω στην πλάτη της και άνοιξε (σε πλήρη οθόνη πάντα) φωτογραφίες από το νήμα "Μάτι παντού...γραφείο, δρομος κτλ." ενώ σφυροκοπάς. Για πιο γρήγορο χύσιμο άνοιξε από το νήμα "Γυμνές φωτογραφίες από τις γυναίκες/κοπέλες μας" :confused: :confused:
Καλά χυσίματα τύπε :2on1:
Έκλεισε αυτό το θρεντ. Πώς θα γίνει να ανοιχτεί άλλο;
 

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Μηνύματα
658
Like
4.516
Πόντοι
446
Ειχα γυναικα 5 χρονια... που δεν μου τον σηκωνε κιολας γιατι ηταν μπαζο... και δεν την ενοιαξε κιολας ποτε που δεν χυνω... μονο πουτσο και γλυφομουνι ηθελε... Ουτε την ενοιαξε καθολου το ζωο...
Και την κρατησες 5 χρόνια....ηρωας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έκλεισε αυτό το θρεντ. Πώς θα γίνει να ανοιχτεί άλλο;
Πξγαινε στο φωτογραφίες από τις γυναίκες μας σέξι ντυμένες
 
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Μηνύματα
415
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Έχω και εγώ περίπου ίδιο θέμα..έχω προσέξει ότι δεν χύνω με όλες τις γκόμενες ενώ με άλλες πιο εύκολα..ειδικά αυτές που έχουν λίγο πιο μεγάλο Κόλο .χύνω πιο εύκολα στα τέσσερα .η λύση είναι αποχή κάποιες μέρες ..σεξ και να ξεκινήσεις να τον παίζεις και λίγο πριν χύσεις τον καρφώνεις ενώ να η κοπέλα είναι στα τέσσερα ώστε να χύσεις μέσα.να βρεις Ρυθμό και να αφεθείς ελεύθερος.. προκαταρκτικα αρκετά κτλ.
 

Prasinoskouvas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2022
Μηνύματα
6
Like
7
Πόντοι
0
Η λύση στο να χύνεις γρήγορα είναι ένα καλό μουνι
 

evilrabbit21

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2022
Μηνύματα
7
Like
2
Πόντοι
0
Για εμενα αυτο που μου εδωσε λύση ειναι να βρω το κατάλληλο προφυλακτικο για το μέγεθος μου και να το συνηθίσω πάνω μου
 

Niemandes07

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Μηνύματα
12
Like
75
Πόντοι
0
Αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω από μικρός. Έχω διαβάσει πως είναι το τρίτο συχνότερο πρόβλημα των αντρών αλλά σαφώς πιο σπάνιο (1-4%) απο τα δύο συχνότερα, την στυτική δυσλειτουργία (μακριά απ όλους μας αδέρφια!) και την πρόωρη εκπερμάτιση.

Θα συμφωνήσω με την βιβλιογραφία που λέει πως είναι ψυχολογικό πρόβλημα τις περισσότερες φορές. Στην διάρκεια όλων των καλών μου σχέσεων το πρόβλημα εμφανίζετει όλο και πιο αραιά σε σημείο που γίνεται περιστασιακό θέμα.

Πέρα από μια καλή σχέση η λύση βρίσκεται και στο να μην ασκείς πίεση όταν νιώθεις πως το πρόβλημα έχει κάνει την εμφάνιση του. Μην τον βαράς μηχανικά δλδ και πιέζεσε. Τα διαλλείματα είναι η καλύτερη λύση. Και επειδή το διάλλειμα είναι δύσκολο όσο παραμένεις γυμνός στο κρεβάτι με την γυναίκα, πήγαινε κάνε ένα ντούς ή πιες κάτι στην κουζίνα και συνεχίστε μετά.

Τέλος, σίγουρα οι δεύτερες σκέψεις για την παρτενέρ σου και η σαβουρογαμία δεν βοηθούν όταν πιάνεις δύσκολα τον οργασμό.
 
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Μηνύματα
323
Κριτικές
1
Like
787
Πόντοι
81
Πήγαινε σε ένα ανδρολογο σιγουρα θα υπάρχει λυση ίσως και ψυχανάλυση
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.651
Κριτικές
41
Like
2.914
Πόντοι
3.237
μαλακιες :jerking::jerking::jerking:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom